Yritysten kameravalvonta

Turvaa ja suojaa kiinteistöllesi kameravalvonta-ratkaisujen avulla!

Yritysten kameravalvonnassa tulee panostaa laatuun. Tarkeässä osassa on myös laitteiden pitkäikäisyys sekä tietoturva. Kameravalvontaa hyödynnetään yrityskäytössä aluevalvonnan lisäksi paljon myös prosessivalvonnassa, sekä teollisuudessa vikojen ja turvallisuutta vaarantaneiden tilanteiden paikallistamisessa.

Valikoimastamme löytyvät Dahua-valvontatuotteet soveltuvat loistavasti niin pienille kuin suurillekkin yrityksille, myymälöihin, taloyhtiöille, maatiloille sekä teollisuuteen.

Maailman johtavana kameravalmistajana Dahua Technology tarjoaa laajan valikoiman kamera-, tallennin- ja kulunvalvontaratkaisuja pilvipalveluineen. Dahua panostaa huomattavasti tuotekehitykseen ja tietoturvaan, ja sen AI-videoanalytiikka on maailman kehittyneimpiä.

Kaikki myynnissä olevat Dahua IP-kamerat ja -tallentimet täyttävät ETSI EN303 645 -standardin edellyttämät vaatimukset ja ovat siten turvallisia käyttää niin koti- kuin yrityskäytössä. EU:n ETSI EN303645-standardi määrittelee verkkoon liitettävien laitteiden tietoturvallisen asennuksen ja käytön takaavan toiminnan neljäntoista kohdan vaatimuksissa.

Räätälöimme myös tarvittaessa paketteja juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi! Ota yhteyttä meihin. Autamme valitsemaan oikeat laitteet vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla!

Yritysten kameravalvonta tuotteet


Kokoelmat

Meiltä myös asennukset tai etäkonfiquroinnit!

Teemme kameravalvonta- ja murtohälytinjärjestelmä (Dahua, Ajax Systems, DSC) asennuksia yrityksille, myymälöihin, taloyhtiöille sekä kotitalouksille. Pystymme toteuttamaan myös suuria kokonaisuuksia. Toimimme pääasiassa Etelä- sekä Pohjois-Pohjanmaan alueella, mutta sopimuksesta myös muillakin alueilla.

Laitteistojen myynti ja toimitukset, sekä tarvittaessa etäkonfiguroinnit sekä käyttöönotot ja opastukset koko Suomeen!