Kodin valvontakamerat

Kotikäyttöön tarkoitettu valvontakamera on helppokäyttöinen tarkan videokuvan omaava ja helposti asennettava valvontakamera.

Kotikäyttöön suunniteltu valvontakamera on erinomainen valinta myös kesämökki ja vapaa-ajan asuntokäyttöön. Helppokäyttöinen kodin valvontakamera pitää sinut tietoisena 24/7 mitä kodissasi tapahtuu. Turvakamera lähettää liiketunnistus-hälytykset suoraan älylaitteelle ja mahdollistaa kodin tai vapaa-ajan asunnon ympärivuorokautisen turvaamisen.

Laajasta valikoimasta saattaa olla vaikea päättää millaisen kameran valita, ja onkin hyvä ensin miettiä millaisia ominaisuuksia kamerassa tulisi olla, sekä budjettia.

Hyvään alkuun pääsee miettimällä:

- Onko kameran asennuspaikan lähettyvillä pistorasia, vai täytyykö kamera olla akkutoiminen?

- Sisälle vai ulos? (kaikki ulkokäyttöön soveltuvat kamerat voi tietenkin asentaa myös sisälle)

- Onko tarvetta ohjattavuudelle?

- Tallennustilan tarve?

- Kuinka kauaksi tai kuinka laajaa aluetta kuvataan? IR-valojen kantama pimeäkuvauksessa...

- Onko asennuspaikalla vakaa wifi-verkko?

- Jos asennuspaikalla ei ole internettiä/wifi-verkkoa, hankkiiko sen vai olisiko vaihtoehto 4G-valvontakamera, joka toimii omalla mobiiliyhteydellä...

Etsitkö kotiisi useamman kameran valvontakamera-järjestelmää?

Valmiit valvontakamerapaketit helpottavat valintaasi! KATSO KAIKKI VALMIIT PAKETIT

Valvontakamerat kotiin ja mökille


Kokoelmat

Miksi hankkia valvontakamera kotiin?

- Valvontakameralla mielenrauhaa

Voit tarkastaa tilanteen kotona ja pihalla milloin vain, missä ikinä oletkaan, ja saat halutessasi ilmoitukset liikkeestä tontillasi.

- Pidä silmällä lapsia ja lemmikkejä 

Aina kameran tehtävä ei tarvitse olla suoja varkaita vastaan, vaan voit myös tarkistaa lastesi tai lemmikkien tilanteen kun et itse ole paikalla.

- Valvontakamera toimii pelotteena

Tutkimusten mukaan murtojen todennäköisyys pienenee jos tontti on valvottu kameroiden avulla ja niistä ilmoitetaan kyltein. Varas valitsee siis enemmin kohteen, jossa kiinnijäämisen riski on pienempi.

- Tapahtumien selvittäminen jälkikäteen helpottuu

Tallentavan kameravalvonnan avulla tallenteista selviää tapahtumat, sekä on helpompi osoittaa tapahtuman todistusaineisto esim. poliisille ja vakuutusyhtiölle.

- Valvontakameroissa on monia hyödyllisiä älyominaisuuksia

Valikoimamme valvontakameroissa on monia älykkäitä ominaisuuksia ja toimintoja, jotka auttavat pitämään kotia silmällä mahdollisimman pienellä vaivalla. Katsele reaaliaikaista videolähetystä mahtavalla kuvanlaadulla, käytä puhelintasi kaksisuuntaiseen kommunikaatioon ja vastaanota ilmoituksia kotona havaitusta liikkeestä. Ominaisuudet vaihtelevat eri laitteiden välillä. 

TEHOSTA KOTISI TURVAA LAADUKKAILLA JA HELPPOKÄYTTÖISILLÄ VALVONTAKAMEROILLA!

Apua kameran valintaan:

Kameravalvontajärjestelmä vai yksittäinen valvontakamera?

Kameravalvontajärjestelmässä tallennus tapahtuu erilliselle tallentimelle, toisin kuin yksittäisessä valvontakamerassa, jossa tallenteet menevät joko pilvipalveluun tai kameraan asennettavalle muistikortille.

Mikäli tiedät tarvitsevasi useamman valvontakameran, suosittelemme ehdottomasti järjestelmää! Voit hankkia erikseen tallentimen ja liittää siihen tarpeitasi vastaavat kamerat, tai hankkia valmiin ammattilaisen suunniteleman valvontakamerapaketin.

Jos sinulle riittää yksi tai kaksi kameraa, niin silloin myös yksittäiset wifi- valvontakamerat on kelpo ratkaisu.

Saatavilla on myös täysin johdottomia akkukäyttöisiä 4G- valvontakameroita. Akun ja 4G-liittymän ansiosta kameraa on helppo siirrellä paikasta toiseen ja kuljettaa sinne missä sitä milloinkin tarvitsee, esim. rakennustyömaa, mukaan matkalle tai retkelle, tai viedä vaikkapa metsään riistakameraksi.

Langaton vai langallinen valvontakamera?

Tämä on tärkeä kysymys hankittaessa valvontakameraa tai kamerajärjestelmää. Täytyy miettiä halutaanko kameroiden toimivan WiFi -verkon välityksellä, vai halutaanko jokaiseen kameraan vetää ethernet -kaapelit.

Jos kamerat toimivat WiFin välityksellä, on silti huomioitava virtakaapelien tarve, ellei kyse ole akullisesta kamerasta. Jos valitaan WiFi -verkossa toimiva kamera, on hyvä varmistaa oman WiFi -verkon signaalin kantavuus esimerkiksi kotipihalla ja tarvittaessa hankkia WiFi -toistin / -vahvistin tai erillinen tukiasema ulkokäyttöön.

Akulla toimiva valvontakamera ei sovellu jatkuvaan tallennukseen, koska jatkuva tallennus kuluttaa akun nopeasti loppuun.
Tällainen kamera soveltuu erityisesti liikevalvontaan ja nauhoittamaan sekä lähettämään hälytyksen puhelimeesi aina kameran havaitessa liikettä. SIM-korttipaikalla ja 4G-yhteydellä varustettu kamera on oivallinen paikkoihin, joissa ei ole WiFi -yhteyttä, kuten vaikkapa mökeille ja vapaa-ajanasunnoille.


PoE -ratkaisulla vähemmän johtoja ja tarkka kuva!

PoE (Power-over-Ethernet) tarkoittaa, että kamera saa virran suoraan ethernet -kaapelista, jota pitkin videokuva siirtyy, jolloin ei tarvita ollenkaan erillistä virtakaapelia. Jos tarkoituksena on hankkia tarkkaa (1080p+) videokuvaa nauhoittavat kamerat, on PoE -ratkaisu ehdottomasti suositeltavin ja pitkäikäisin vaihtoehto. Tällöin selvitään yhdellä johdolla per kamera ja kyetään siirtämään erittäin korkeatasoista (jopa 8K) -videokuvaa ilman nykimistä tai viivettä. WiFi -verkossa tämä ei käytännössä aina onnistu, sillä kameroiden vaatimat tiedonsiirtonopeudet ylittävät joskus WiFi -verkon nopeuden.

Voit kysyä meiltä neuvoja valintaasi, ja me voimme myös räätälöidä valvontakamera-järjestelmäsi vastaamaan juuri sinun tarpeitasi!

Tarvitsetko apua laitteiden valinnassa?