Kodin valvontakamerat

Kotikäyttöön tarkoitettu valvontakamera on helppokäyttöinen tarkan videokuvan omaava , huomaamaton ja helposti asennettava valvontakamera.

Kotikäyttöön suunniteltu valvontakamera on erinomainen valinta myös kesämökki ja vapaa-ajan asuntokäyttöön. Helppokäyttöinen kodin valvontakamera pitää sinut tietoisena 24/7 mitä kodissasi tapahtuu. Turvakamera lähettää liiketunnistus-hälytykset suoraan älylaitteelle ja mahdollistaa kodin tai vapaa-ajan asunnon ympärivuorokautisen turvaamisen.

Etsitkö kotiisi useamman kameran valvontakamera-järjestelmää?

Valmiit valvontakamerapaketit helpottavat valintaasi! KATSO KAIKKI VALMIIT PAKETIT

Valvontakamerat kotiin ja mökille


Kokoelmat

Apua kameran valintaan:

Kameravalvontajärjestelmä vai yksittäinen valvontakamera?

Kameravalvontajärjestelmässä tallennus tapahtuu erilliselle tallentimelle, toisin kuin yksittäisessä valvontakamerassa, jossa tallenteet menevät joko pilvipalveluun tai kameraan asennettavalle muistikortille.

Mikäli tiedät tarvitsevasi useamman valvontakameran, suosittelemme ehdottomasti järjestelmää! Voit hankkia erikseen tallentimen ja liittää siihen tarpeitasi vastaavat kamerat, tai hankkia valmiin ammattilaisen suunniteleman valvontakamerapaketin.

Jos sinulle riittää yksi tai kaksi kameraa, niin silloin myös yksittäiset wifi- valvontakamerat on kelpo ratkaisu.

Saatavilla on myös täysin johdottomia akkukäyttöisiä 4G- valvontakameroita. Akun ja 4G-liittymän ansiosta kameraa on helppo siirrellä paikasta toiseen ja kuljettaa sinne missä sitä milloinkin tarvitsee, esim. rakennustyömaa, mukaan matkalle tai retkelle, tai viedä vaikkapa metsään riistakameraksi.

Eli,

Järjestelmä on oikea valinta, kun on tarvetta kahdelle tai useammalle turvakameralle, ja yksittäinen valvontakamera, jos tiedät että yksi tai kaksi kameraa riittää turvaamaan alueen. Jos on tarve siirrellä tai vaihdella kameran paikkaa usein, silloin kannatttaa hankkia akkukäyttöinen valvontakamera.

Langaton vai langallinen valvontakamera?

Tämä on tärkeä kysymys hankittaessa valvontakameraa tai kamerajärjestelmää. Täytyy miettiä halutaanko kameroiden toimivan WiFi -verkon välityksellä, vai halutaanko jokaiseen kameraan vetää ethernet -kaapelit.

Jos kamerat toimivat WiFin välityksellä, on silti huomioitava virtakaapelien tarve, ellei kyse ole akullisesta kamerasta. Jos valitaan WiFi -verkossa toimiva kamera, on hyvä varmistaa oman WiFi -verkon signaalin kantavuus esimerkiksi kotipihalla ja tarvittaessa hankkia WiFi -toistin / -vahvistin tai erillinen tukiasema ulkokäyttöön.

Saatavilla on myös SIM-korttipaikalla varustettuja kameroita, jotka puolestaan toimivat mobiiliverkon välityksellä. Jos halutaan toimia kokonaan ilman johtoja, on oikea vaihtoehto täysin langaton akullinen valvontakamera joka toimii joko WiFi -verkon välityksellä tai vaihtoehtoisesti mobiiliverkossa.

Akulla toimiva valvontakamera ei sovellu jatkuvaan tallennukseen, koska jatkuva tallennus kuluttaa akun nopeasti loppuun.
Tällainen kamera soveltuu erityisesti liikevalvontaan ja nauhoittamaan sekä lähettämään hälytyksen puhelimeesi aina kameran havaitessa liikettä. SIM-korttipaikalla ja 4G-yhteydellä varustettu kamera on oivallinen paikkoihin, joissa ei ole WiFi -yhteyttä, kuten vaikkapa mökeille ja vapaa-ajanasunnoille.


PoE -ratkaisulla vähemmän johtoja ja tarkka kuva!

PoE (Power-over-Ethernet) tarkoittaa, että kamera saa virran suoraan ethernet -kaapelista, jota pitkin videokuva siirtyy, jolloin ei tarvita ollenkaan erillistä virtakaapelia. Jos tarkoituksena on hankkia tarkkaa (1080p+) videokuvaa nauhoittavat kamerat, on PoE -ratkaisu ehdottomasti suositeltavin ja pitkäikäisin vaihtoehto. Tällöin selvitään yhdellä johdolla per kamera ja kyetään siirtämään erittäin korkeatasoista (jopa 8K) -videokuvaa ilman nykimistä tai viivettä. WiFi -verkossa tämä ei käytännössä onnistu, sillä kameroiden vaatimat tiedonsiirtonopeudet ylittävät yleensä WiFi -verkon nopeuden.

Voit kysyä meiltä neuvoja valintaasi, ja me voimme myös räätälöidä valvontakamera-järjestelmäsi vastaamaan juuri sinun tarpeitasi!

Tarvitsetko apua laitteiden valinnassa?