Valvontakamerat

Valvontakamerat sisä- ja ulkokäyttöön.

Valvontakamera toimii hyvin kodin, mökin ja liikekiinteistöjen turvaamisessa, sekä teollisuuden prosessivalvonnassa. Kamerajärjestelmien avulla pystyt valvomaan aluetta sekä tarkistamaan jälkikäteen tallenteelta kameran tallentaman videon.

Reolinkin sekä Imoun valvontakamerat ovat pääasiassa koti ja mökkikäyttöön tarkoitettuja, ja toimivat wifi-verkossa. Ne vaativat toimiakseen nettiyhteyden, sekä pistorasian kameran asennuspaikan läheisyyteen (osa kameroista toimii myös akulla ja valikoimasta löytyy myös 4G-liittymällä toimivia kameroita).

Dahuan valvontakamera-valikoiman tuotteet ovat kaapeloitavia (joko suoraan verkkoon, tai DAHUA TALLENTIMEEN), ja ne soveltuvat niin kotiin kuin vaativampaankin yrityskäyttöön. Niissä on myös PoE-tuki, joten käyttäessäsi PoE-kytkintä tai PoE-tallenninta valvontakamera saa käyttöjännitteen verkkokaapelista, yhdessä datan kanssa. Tällöin valvontakamera ei tarvitse pistorasiaa läheisyyteen.

Kameroita voidaan katsella ja hallita etänä helppokäyttöisillä mobiilisovelluksilla. Etäkäyttöä varten kaikki kamerat ja järjestelmät on yhdistettävä internettiin!

Kokoelmat

Tarvitsetko apua laitteiden valinnassa?