Hälytysjärjestelmät

Hälytysjärjestelmä tuo turvaa niin kotiin, kesämökille kuin toimistoon.

Hälytysjärjestelmä suojaa kotiasi tai vaikka mökin ympäristöä tarkkaan ympäri vuorokauden. Hälytysjärjestelmään kuuluu yleensä tarpeen mukainen kameravalvonta sekä muut hälyttimet, jotka vartioivat ehkä kotiasi, toimistotilaa tai varastotiloja murroilta, kaikelta ilkivallalta sekä valvovat tiloja ulkopuolisten liikkujien ja palovaaran osalta. Hälytinjärjestelmä ilmoittaa tapahtumista järjestelmän käyttäjälle, vartiointiliikkeelle tai hätäkeskukselle, riippuen käytössä olevista järjestelmästä.

 

AJAX Langaton hälytysjärjestelmä
AJAX Langaton hälytysjärjestelmä

Ajaxin langaton hälytysjärjestelmä on yhtä turvallinen kuin langallinen järjestelmä - yhteys on salattu ja suojattu häiriöiltä automaattisella kanavanvaihdolla. Keskusyksikköön eli Ajax Hubiin on mahdollista lisätä jopa 100 langatonta yksikköä ja järjestelmällä voi olla jopa 50 eri käyttäjää.

Hubia ja hälytyslaitteita voit helposti seurata sekä ohjata suomenkielisellä Ajax -sovelluksella (iOS/Android). Yksikkö on mahdollista yhdistää suoraan verkkoon (Ethernet liitetään reitittimeesi) ja/tai siihen voi lisätä myös SIM -kortin. GSM -yhteyden ansiosta järjestelmä hälyttää silloinkin, kun internet-yhteyttä ei ole tai se katkeaa.

DSC-10 Langaton hälytysjärjestelmä
DSC-10 Langaton hälytysjärjestelmä

DSC hälytinjärjestelmät on suunniteltu täyttämään kaikki kodin ja toimiston turvallisuustarpeet. Langattoman PowerG-verkkotekniikan ansiosta järjestelmässä on pitkät kantomatkat ja erittäin pitkä paristojen kesto. Langaton hälytysjärjestelmä on hyvä peruspaketti kodin tai toimiston turvaksi. Järjestelmää voidaan helposti täydentää laajalla valikoimalla langattomia ilmaisimia murron, palon ja kosteuden varalta. Ilmaisinvalikoima on markkinoiden monipuolisin.

DSC-10 hälytysjärjestelmää voidaan ohjata DSC Wireless -mobiilisovelluksella. Hälytysjärjestelmään on valittavissa joko 2G tai 3G tiedonsiirto.

Sekä AJAX- että DSC-hälytysjärjestelmät ovat omavalvontaisia, kuukausimaksuttomia järjestelmiä!


Hälytysjärjestelmät:

Kokoelmat

Kysy lisää tuotteista tai apua valintaan!