Hälytysjärjestelmät

Hälytysjärjestelmä tuo turvaa niin kotiin, kesämökille kuin toimistoonkin.

Suomessa tehdään keskimäärin 4000 murtoa koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin vuodessa. Lisäksi suomalaisissa kodeissa sattuu vuosittain jopa 40000 vesivuotoa! Jo näiden tilastojen valossa hälytysjärjestelmän hankkiminen ei ole pelkästään vainoharhaisten hommaa. Moni hankkii järjestelmän vasta sen jälkeen kun vahinko on kertaalleen tapahtunut... älä sinä odota, vaan hanki heti hälytysjärjestelmä kiinteistösi turvaksi!

Hälytysjärjestelmä suojaa kotiasi tai vaikka mökin ympäristöä tarkkaan ympäri vuorokauden

Hälytysjärjestelmään kuuluu yleensä tarpeen mukainen kameravalvonta sekä muut hälyttimet, jotka vartioivat ehkä kotiasi, toimistotilaa tai varastotiloja murroilta, kaikelta ilkivallalta sekä valvovat tiloja ulkopuolisten liikkujien, vesivuotojen ja palovaaran osalta. Hälytinjärjestelmä ilmoittaa tapahtumista järjestelmän käyttäjälle tai vartiointiliikkeelle, valintasi mukaan.

Murtohälytin voi tuoda paremmat korvaukset

Kotivakuutus korvaa kotoa varastettuja tavaroita, mutta murron aiheuttamaa turvattomuuden tunnetta ei mikään vakuutus kata. Siksi kodin suojaamiseen kannattaa panostaa.

Murtohälyttimestä on hyötyä myös vakuutuskorvausten kannalta. Jos kotiisi murtaudutaan, vahingosta ei vähennetä omavastuuta, jos murtohälytin on estänyt vahingon tai pienentänyt vahingon määrää.

Esimerkiksi kodin ulko-oven uusiminen voidaan korvata ilman omavastuun vähentämistä, jos murtohälytin on karkottanut varkaat ennen kuin he ovat päässeet käsiksi kodin arvoesineisiin. Kysy lisää vakuutusyhtiöltäsi.

Valikoimastamme löytyvät sekä AJAX- että DSC 10-hälytysjärjestelmät ovat kuukausimaksuttomia, finanssialan sekä vakuutusyhtiöiden hyväksymiä turvaluokan 2 järjestelmiä!


Järjestelmät on helppo asentaa itse, ilman ammattilaisen apua!


AJAX Langaton hälytysjärjestelmä
AJAX Langaton hälytysjärjestelmä

Ajaxin langaton hälytysjärjestelmä on yhtä turvallinen kuin langallinen järjestelmä. Sen turvallisuusominaisuudet ovat huippuluokkaa, mutta sen lisäksi se on äärimmäisen tyylikäs ja käyttömukavuudeltaan ylivoimainen. Monipuoliset ilmaisimet ja lisälaitteet tarjoavat laajan turvajärjestelmä jokaisen kohteen tarpeisiin.

Hubia ja hälytyslaitteita voit helposti seurata sekä ohjata suomenkielisellä Ajax -sovelluksella. Yksikkö on mahdollista yhdistää suoraan verkkoon (Ethernet liitetään reitittimeesi) ja/tai siihen voi lisätä myös SIM -kortin. GSM -yhteyden ansiosta järjestelmä hälyttää silloinkin, kun internet-yhteyttä ei ole tai se katkeaa.

DSC-10 Langaton hälytysjärjestelmä
DSC-10 Langaton hälytysjärjestelmä

DSC hälytinjärjestelmät on suunniteltu täyttämään kaikki kodin ja toimiston turvallisuustarpeet. Langattoman PowerG-verkkotekniikan ansiosta järjestelmässä on pitkät kantomatkat ja erittäin pitkä paristojen kesto. Langaton hälytysjärjestelmä on hyvä peruspaketti kodin tai toimiston turvaksi. Järjestelmää voidaan helposti täydentää laajalla valikoimalla langattomia ilmaisimia murron, palon ja kosteuden varalta. Ilmaisinvalikoima on markkinoiden monipuolisin.

DSC-10 hälytysjärjestelmää voidaan ohjata DSC Wireless -mobiilisovelluksella. Hälytysjärjestelmään on valittavissa joko 2G tai 3G tiedonsiirto.

Sekä AJAX- että DSC-hälytysjärjestelmät ovat omavalvontaisia, kuukausimaksuttomia järjestelmiä ja ne skaalautuvat kodin lisäksi myös yritysten vaativiin ja laajempiin tarpeisiin!


Hälytysjärjestelmät:

Kokoelmat

Kysy lisää tuotteista tai apua valintaan!