Ajax-Hälytinjärjestelmän asennus Etelä-Pohjanmaan alueella

Tuotekoodi: INSTALL

Ajax hälytysjärjestelmän asennus Etelä-Pohjanmaan alueella.

Muut alueet Pyydä tarjous.

Tilatessasi asennuksen verkkokauppamme kautta, olemme teihin yhteydessä sopiaksemme asennuksen ajankohdan.

Valitse variaatio:

Alkaen 239,00 €

Ajax turvajärjestelmän asennus Etelä-Pohjanmaan alueella.

Tilaa ammattilaisen asennus samalla, kun ostat Ajax turvajärjestelmän. Valitse kassalla toimitustavaksi Nouto tai Tuki- ja asennuspalvelu, niin asentajamme tuovat laitteet tullessaan.

Kun olet tilannut tuotteet ja asennuksen, meiltä ollaan sinuun yhteydessä ja sovitaan asennuksen ajankohta. 

239 euron hinta sisältää asennuksen peruspaketille. Peruspaketteihin (StarterKit 2 Lite/*StarterKit 2) kuuluu keskusyksikkö, ovikosketin, liikeilmaisin ja *kauko-ohjain. Asentajamme opastavat myös turvajärjestelmän käytön.

Mikäli ostat peruspaketin lisäksi lisälaitteita, valitse lisälaitteiden määrä. Lisäilmaisimien asennus 10 eur / ilmaisin.

Jos et osta peruspakettia, vaan ilmaisimet erikseen, asennushinta sisältää keskusyksikön ja kahden ilmaisimen asennuksen. Lisäilmaisimien asennus 10 eur / kpl.

Huomioithan että asennuskohteessa tulee olla toimiva internet-yhteys! Jos nettiyhteyttä ei ole niin sekin on saatavilla kauttamme KYSY LISÄÄ

Mikäli asennuskohde on Etelä-Pohjanmaan alueen ulkopuolella, PYYDÄ TARJOUS asennuksesta.

Tilatessasi asennuksen, saatte asennukselle takuun, sekä ilmaisen teknisen tuen tarvittaessa jatkossakin!

Yrityksemme ANWE OY on poliisihallituksen hyväksymä turvasuojausliike. Asentajamme ovat viranomaisen valtuuttamia turvasuojaajia!

Lisäksi olemme myös virallinen Ajax Systemsin sertifioima AJAX-Hälytinjärjestelmä tuotteiden asennusliike ja toimittaja. 

Ajax Systems
Ammattitason langaton turvajärjestelmä

Markkinoiden tyylikkäin ja helppokäyttöisin!

Ajax on täysin langaton älykäs hälytysjärjestelmä joka valvoo kiinteistöäsi kellon ympäri. Ajax hälytinjärjestelmien turvallisuusominaisuudet ovat huippuluokkaa, mutta sen lisäksi se on äärimmäisen tyylikäs ja käyttömukavuudeltaan ylivoimainen. Ajax murtohälytin mahdollistaa laajat turvallisuus- ja automaatio-ominaisuudet.

Kuukausimaksuton järjestelmä suojaa kotisi, vapaa-ajan asuntosi tai yrityksesi toimitilat murrolta, tulipalolta ja vesivahingolta. 

Laajempi hälytysjärjestelmä?

Mikäli tarpeesi on toteuttaa laajempi ja monipuolisempi järjestelmä, kuten esimerkiksi suuremmat asunnot lisärakennuksineen tai laajemmat yrityksen toimistot ja toimitilat, ja mahdollisesti myös kameravalvonta hälytysjärjestelmän rinnalle, niin ota yhteyttä meihin! Suunnitellaan ja kartoitetaan tilanne yhdessä!