AJAX- Euroopan palkituin langaton hälytysjärjestelmä

Ajax Systems
Ammattitason langaton turvajärjestelmä

Markkinoiden tyylikkäin ja helppokäyttöisin!

Ajax on täysin langaton älykäs hälytysjärjestelmä joka valvoo kiinteistöäsi kellon ympäri. Innovatiivinen järjestelmä on helposti asennettavissa sekä käytettävissä puhelimellasi - Uusia laitteita lisätään yhdellä painalluksella. Mikäli unohdat virittää murtohälytyksen päälle, järjestelmä muistuttaa sinua.

Ajax on Finanssialan hyväksymä, turvaluokan 2 hälytysjärjestelmä ja palkittu myös maailman parhaaksi kotihälyttimeksi!! ( "Security & Fire Excellence Awards" )

Kuukausimaksuton järjestelmä suojaa kotisi, vapaa-ajan asuntosi tai yrityksesi toimitilat murrolta, tulipalolta ja vesivahingolta. Lisäksi voit ohjata mobiilisovelluksen avulla kotisi sähkölaitteita. Laitteissa on myös sisäänrakennettu lämpötila-anturi, joten voit tarkkailla huonelämpötiloja. 

AJAX-Hälytysjärjestelmään voit liittää Dahuan, Colibrin sekä IMOUn valvontakamerat sekä tallentimet, ja valvoa niitä samalla helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella!

AJAX-Hälytysjärjestelmä on todella helppo asentaa! Se soveltuu niin kodin, vapaa-ajan asunnon kuin laajojen yritystilojenkin suojaamiseen!

Aloita sinäkin kiinteistösi turvaaminen hankkimalla jonkun Ajax-aloituspaketin, tai valitsemalla parhaiten käyttöösi soveltuvan Hub-keskusyksikön ja siihen tarvittavat tunnistimet ja lisälaitteet!


AJAX-Hälytysjärjestelmä tuotteet (väri valittavissa, valkoinen tai musta)

Kokoelmat


AJAX- Luotettavaa turvallisuutta tyylikkäästi


Ajax on ammattitason langaton turvajärjestelmä kiinteistösi turvaamiseen. Euroopan palkituin ja laajasti tunnustusta saanut hälytinjärjestelmä sopii skaalautuvuuden ansiosta monipuolisesti niin kotiin kuin yrityskäyttöön. Ei sitoutumista eikä kuukausimaksuja! 

Ajaxin langaton hälytysjärjestelmä on yhtä turvallinen kuin langallinen järjestelmä - yhteys on salattu ja suojattu häiriöiltä automaattisella kanavanvaihdolla. Keskusyksikköön eli Ajax Hubiin on mahdollista lisätä jopa 100 langatonta yksikköä ja järjestelmällä voi olla jopa 50 eri käyttäjää. 

Hub - Älykäs keskusyksikkö

Hub on älykkään turvajärjestelmän keskusyksikkö, johon voi yhdistää eri tunnistimia ja ohjauslaitteita. Laite ohjaa koko järjestelmän toimintaa, ja tunnistimien reagoidessa lähettää hälytyksen sinulle ja esimerkiksi vartiointiliikkeelle.

Internet-yhteyden avulla Hub on yhteydessä Ajax-pilvipalveluun. Voit siten käyttää järjestelmän toimintoja Ajax-sovelluksella mistä tahansa. Kaikki data on turvattu monitasoisella suojauksella, ja tietojen siirto tapahtuu salatussa muodossa.

Hubia ja hälytyslaitteita voit helposti seurata sekä ohjata suomenkielisellä Ajax -sovelluksella (iOS/Android). Yksikkö on mahdollista yhdistää suoraan verkkoon (Ethernet liitetään reitittimeesi) ja/tai siihen voi lisätä myös SIM -kortin. GSM -yhteyden ansiosta järjestelmä hälyttää silloinkin, kun internet-yhteyttä ei ole tai se katkeaa.

Helppo käyttää ja käyttöönottaa!

Ajax-järjestelmä on erittäin helppo ottaa käyttöön. Kaikki anturit toimivat langattomasti ja niiden kantama on jopa 2 km. Anturit saavat käyttövirtansa paristoista, joissa käyttöikä on jopa seitsemän vuotta. Keskusyksikkö ilmoittaa välittömästi, mikäli yhteys anturiin katkeaa esim. vikatilanteessa tai häirinnästä johtuen.

Voit hallita järjestelmää ja reagoida nopeasti hälytyksiin ja ilmoituksiin käyttämällä Android-, Windows- tai iPhone-älypuhelimen Ajax-sovellusta. Järjestelmä ilmoittaa hälytyksistä ja muista tapahtumista push- ilmoitusten, tekstiviestien ja puheluiden avulla.

Ajax hälytysjärjestelmään löytyy monipuolinen valikoima eri ilmaisin- ja hälytintyyppejä:

 • Keskusyksikkö

 • Langattoman verkon laajennin / toistin

 • Liiketunnistin & yhdistelmäliiketunnistin

 • Lasinrikkotunnistin

 • Ovitunnistin

 • Palohälytin & Häkävaroitin

 • Vesivuotoilmaisin

 • Sisä- ja ulkosireeni

 • Käyttönäppäimistö & Panic Button

 • Etäohjattava pistorasia

 • Etäohjattava rele ja kytkin

 • Integraatiolisäosat 3. osapuolen laitteita varten

Kuukausimaksuton!

Ajax hälytinjärjestelmän käyttäminen on täysin ilmaista - ei kalliita kuukausi- tai vuosimaksuja. Ohjelmistot ja niiden päivitykset ovat myös ilmaisia. Järjestelmän asennus käy helposti ilman kallista ammattilaista, ja työkaluiksi riittävät ruuvimeisseli ja älypuhelin.

Ajax turvajärjestelmä ei ole sidottu mihinkään tiettyyn vartiointipalveluun - sinä itse päätät, kenelle välität hälytykset - vain itselle, ystävälle tai paikalliseen vartiointiliikkeeseen.


Hubien erot:


TURVAA TYYLILLÄ!


Tarvitsetko neuvoja tai muuta apua liittyen laitteiden valintaan?