AJAX- Euroopan palkituin langaton hälytysjärjestelmä

Ajax Systems
Ammattitason langaton turvajärjestelmä

Markkinoiden tyylikkäin ja helppokäyttöisin!

Ajax on täysin langaton älykäs hälytysjärjestelmä joka valvoo kiinteistöäsi kellon ympäri. Innovatiivinen järjestelmä on helposti asennettavissa sekä käytettävissä puhelimellasi - Uusia laitteita lisätään yhdellä painalluksella. Mikäli unohdat virittää murtohälytyksen päälle, järjestelmä muistuttaa sinua.

Ajax on Finanssialan hyväksymä, turvaluokan 2 hälytysjärjestelmä ja palkittu myös maailman parhaaksi kotihälyttimeksi!! ( "Security & Fire Excellence Awards" )

Kuukausimaksuton järjestelmä suojaa kotisi, vapaa-ajan asuntosi tai yrityksesi toimitilat murrolta, tulipalolta ja vesivahingolta. Lisäksi voit ohjata mobiilisovelluksen avulla kotisi sähkölaitteita. Laitteissa on myös sisäänrakennettu lämpötila-anturi, joten voit tarkkailla huonelämpötiloja. 

AJAX-Hälytysjärjestelmään voit liittää Dahuan, Colibrin sekä IMOUn valvontakamerat sekä tallentimet, ja valvoa niitä samalla helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella!

Erikseen ostettavan 12V virtalähteen ansiosta Ajax-hälytysjärjestelmä soveltuu myös kohteisiin joissa ei ole verkkovirtaa mm. autot ja veneet.

AJAX-Hälytysjärjestelmä on todella helppo asentaa! Se soveltuu niin kodin, vapaa-ajan asunnon kuin laajojen yritystilojenkin suojaamiseen!

Aloita sinäkin kiinteistösi turvaaminen hankkimalla jonkun Ajax-aloituspaketin, tai valitsemalla parhaiten käyttöösi soveltuvan Hub-keskusyksikön ja siihen tarvittavat tunnistimet ja lisälaitteet!

Ja nukut yösi rauhassa, olitpa sitten kotona tai matkoilla!

Asiakkaillemme aina ilmainen tekninen tuki!


AJAX-Hälytysjärjestelmä tuotteet (osa tuotteista saatavilla myös mustana)

Kokoelmat


AJAX-Turvallisuutta tyylillä!

AJAX-Langaton hälytysjärjestelmä on täysin ylivertainen muiden valmistajien järjestelmiin verrattuna. 

- Ylivoimainen käyttömukavuus ja käyttöönotto.

- Asennuksen helppous.

- Runsas valikoima upeasti tyyliteltyjä ilmaisimia.

- Laaja toiminta-alue ja pitkä paristojen kesto.

- Skaalautuu helposti myös suurten kiinteistöjen tarpeeseen.

- Kuukausimaksuton. SINÄ päätät kenelle hälytykset ohjaat.

Olemme itse testannut ja asentanut lukuisten eri valmistajien järjestelmiä, ja todennut että Ajax on ykkönen! Ammattilaiset ympäri eurooppaa suosittelevat toteuttamaan langattoman valvonnan Ajax-hälytysjärjestelmällä!

Ajaxin langaton hälytysjärjestelmä on yhtä turvallinen kuin langallinen järjestelmä - yhteys on salattu ja suojattu häiriöiltä automaattisella kanavanvaihdolla. Keskusyksikkö on valittavissa parhaiten omia tarpeita vastaavaksi (Ethernet,Wifi,4G).

Hubia ja hälytyslaitteita voit helposti seurata sekä ohjata suomenkielisellä Ajax -sovelluksella (iOS/Android). Yksikkö on mahdollista yhdistää suoraan verkkoon (Ethernet liitetään reitittimeesi) ja/tai siihen voi lisätä myös SIM -kortin. GSM -yhteyden ansiosta järjestelmä hälyttää silloinkin, kun internet-yhteyttä ei ole tai se katkeaa.

Voit täydentää järjestelmääsi tilaamalla myös palovaroittimet, vuotovahdit sekä muita turvallisuuttanne parantavia AJAX-lisälaitteita!

Sabotaasitunnistus

Uhkien hallinta
Ajax on suojattu niin itse laitteistoa kuin sen ohjelmistoa vastaan suunnatuilta sabotaasi-iskuilta. Järjestelmän suunnittelussa on otettu huomioon kaikki järjestelmää vastaan kohdistuvat uhkat. Ilmaisimissa on sabotaasitunnistin, ja radiokanava on häirintäsuojattu. Järjestelmä tunnistaa ulkopuoliset sabotaasiyritykset välittömästi.


Virtakatko
Virtakatkon sattuessa järjestelmä antaa siitä ilmoituksen ja jatkaa toimintaa akkuvirralla


GSM-häirintä
Jos GSM-yhteydessä on ongelmia, järjestelmä toimii Ethernetin tai Wi-Fin(HubPlus) kautta


Hakkerointi
Kaikki data on salattua

Verkko-ongelmat
Jos verkossa on ongelmia, järjestelmä toimii GSM-verkon kautta


Radiohäirintä
Järjestelmä ilmoittaa radiohäirinnästä ja vaihtaa toiselle taajuudelle


Ilmaisimen irrotus
Kaikissa järjestelmän osissa on sabotaasikytkin. Laite antaa hälytyksen jos sen kansi irrotetaan

Ilmaisimen häiriö
Keskusyksikkö tarkkailee siihen yhdistettyjen tunnistimien toimintaa ja antaa hälytyksen jos yhteys johonkin niistä katkeaa


Palvelinongelma
Ajax Cloud antaa ilmoituksen jos yhteys keskusyksikköön katkeaa

Jeweller

Ainutlaatuinen radiotekniikka takaa pitkän kantaman ja vakaan toiminnan
Jeweller on Ajaxin kehittämä radiotekniikka, joka on yhtä luotettava ja tehokas kuin langallinen yhteys. Kaikki data on salattua ja salaukseen käytetään vaihtuvaa algoritmiä, mikä estää kaappauksen ja väärinkäytön. Mahdollisessa häirintätilanteessa järjestelmä antaa välilttömästi ilmoituksen ja vaihtaa taajuutta.

Hämmästyttävä kantama
Jewellerin ansiosta keskusyksikön ja tunnistimien etäisyys toisistaan voi olla peräti 2 km. Laitteet säätävät lähetystehon etäisyyden mukaan. Näin energiaa säästyy ja pariston käyttöikä voi olla jopa 7 vuotta. 

Malevich-käyttöjärjestelmä

Vakaa käyttöjärjestelmä takaa Ajaxin luotettavan toiminnan
Malevich on Ajaxin käyttöjärjestelmä, joka pystyy hyödyntämään monikanavaista pilviyhteysprotokollaa. Se pystyy hallinnoimaan satojen radiolaitteiden järjestelmää ja lähettämään samanaikaisesti välittämään hälytyksiä IP-kanavissa, puhelimitse ja tekstiviestitse. Siinä on siis kaikki tarvittavat turvaominaisuudet. Lisäksi se on tehokkaasti suojattu hyökkäyksiltä.

Ajax Cloud

Ajax Cloud -pilvipalveluun kuuluu edistyksellinen järjestelmän toimintatilan tarkkailu kaikkialla kellon ympäri
Ajaxin kehittämä digitaalinen ekosysteemi käyttää hyväkseen kaikkia Ajaxlaitteiden ominaisuuksia. Ajax Cloud -pilvipalvelun ansiosta kaikki tapahtuu tarkasti ja kontrolloidusti. Kun ilmaisin reagoi, keskusyksikkö lähettää muutamassa millisekunnissa hälytyksen palvelimelle ja edelleen käyttäjälle. Järjestelmää koskevat asetukset voi tehdä muutamalla painalluksella etänä. Käyttöjärjestelmäpäivitysten avulla järjestelmään voidaan tuoda uusia ominaisuuksia.

SmartBracket

Nopea asennus
Myös ammattilaistason laitteiston asentaminen voi olla helppoa. Tunnistimissa on paristot valmiina ja ne ovat käyttövalmiita suoraan pakkauksesta. Ajax-mobiilisovelluksen avulla voit tehdä asetukset missä tahansa. Sen jälkeen kiinnität tunnistimen SmartBracket-kiinnikkeen avulla seinään, ja järjestelmä on käyttövalmis.

 • Ajax StarterKit asentamiseen kuluu keskimäärin alle 30 minuuttia
 • Asentaminen ei vaadi erityistaitoja tai -työkaluja
 • Ilmaisimet ovat asennusvalmiita suoraan pakkauksesta
 • Mobiilisovelluksella voi käyttää interaktiivisia asennusohjeita
 • Tunnistimien toiminnan voi tarkistaa puhelimen avulla

Mobiilisovellus

Suojaa kiinteistön yhdellä kosketuksella
Ajax Security System -sovellus on virtuaalinen ohjauskeskus, joka on käytettävissäsi aina. Sovelluksen avulla voit tarkistaa onko järjestelmä kytkettynä, kytkeä sen päälle/pois tai muokata asetuksia. Kaikki kätevästi puhelimella tai tabletilla.

Helppo käyttää ja käyttöönottaa!

Ajax-järjestelmä on erittäin helppo ottaa käyttöön. Kaikki anturit toimivat langattomasti ja niiden kantama on jopa 2 km. Anturit saavat käyttövirtansa paristoista, joissa käyttöikä on jopa seitsemän vuotta. Keskusyksikkö ilmoittaa välittömästi, mikäli yhteys anturiin katkeaa esim. vikatilanteessa tai häirinnästä johtuen.

Voit hallita järjestelmää ja reagoida nopeasti hälytyksiin ja ilmoituksiin käyttämällä Android-, Windows- tai iPhone-älypuhelimen Ajax-sovellusta. Järjestelmä ilmoittaa hälytyksistä ja muista tapahtumista push- ilmoitusten, tekstiviestien ja puheluiden avulla.

Ajax hälytysjärjestelmään löytyy monipuolinen valikoima eri ilmaisin- ja hälytintyyppejä:

 • Keskusyksikkö

 • Langattoman verkon laajennin / toistin

 • Liiketunnistin & yhdistelmäliiketunnistin

 • Lasinrikkotunnistin

 • Ovitunnistin

 • Palohälytin & Häkävaroitin

 • Vesivuotoilmaisin

 • Sisä- ja ulkosireeni

 • Käyttönäppäimistö & Panic Button

 • Etäohjattava pistorasia

 • Etäohjattava rele ja kytkin

 • Integraatiolisäosat 3. osapuolen laitteita varten

Kuukausimaksuton!

Ajax hälytinjärjestelmän käyttäminen on täysin ilmaista - ei kalliita kuukausi- tai vuosimaksuja. Ohjelmistot ja niiden päivitykset ovat myös ilmaisia. Järjestelmän asennus käy helposti ilman kallista ammattilaista, ja työkaluiksi riittävät ruuvimeisseli ja älypuhelin.

Ajax turvajärjestelmä ei ole sidottu mihinkään tiettyyn vartiointipalveluun - sinä itse päätät, kenelle välität hälytykset - vain itselle, ystävälle tai paikalliseen vartiointiliikkeeseen.


Hubien erot:


TURVAA TYYLILLÄ!


Tarvitsetko neuvoja tai muuta apua liittyen laitteiden valintaan?

AJAX-konfigurointi / vianhaku etäyhteydellä

Voitte tehdä Ajax-sovelluksella kutsun, ja antaa meille oikeudet ottaa etäyhteys järjestelmäänne. Etäyhteyden avulla voimme paikantaa mahdolliset viat Ajax-järjestelmässänne. Voimme myös tarkistaa laiteasetukset, jotta järjestelmä saadaan toimimaan halutusti / optimaalisesti.

*Etäyhteydestä veloitamme 80e (sis.alv24%).

ANWE OY on poliisihallituksen hyväksymä turvasuojausliike, ja lisäksi meillä on valmistajan myöntämä virallinen Ajax-sertifikaatti.

* etäyhteys sekä puhelintuki on ilmainen asiakkaillemme