AJAX-Hub 2 Plus Älykäs keskusyksikkö

Tuotekoodi: 20279

Langaton keskusyksikkö Ajax-hälytysjärjestelmään. 4G-tuki, WiFi ja Ethernet.

Tukee MotionCam-liiketunnistin kameraa sekä KeyPadPlus-käyttönäppäimistöä.

Toimitusaika: n. 3-5 arkipäivää

Valitse variaatio:

419,00 € 439,00 €

Ajax Hub Plus - Langattoman turvajärjestelmän sydän

Ajax on ammattitason langaton turvajärjestelmä kiinteistösi turvaamiseen. Euroopan palkituin ja laajasti tunnustusta saanut hälytinjärjestelmä sopii skaalautuvuuden ansiosta monipuolisesti niin kotiin kuin yrityskäyttöön. Ei sitoutumista eikä kuukausimaksuja!

Uusi 2021 versio Ajax Hub 2 Plus. Entistäkin tehokkaampi ja suorituskykyisempi keskusyksikkö myös 4G LTE-tuella!

Ajax Hub on hälytysjärjestelmän keskusyksikkö

Ajax Hub 2 Plus toimii Ajax-hälytysjärjestelmän keskusyksikkönä. Keskusyksikkö yhdistää kaikki langattomat anturit ja ilmaisimet keskitetysti yhteen. Akkuvarmennettu keskusyksikkö liitetään Internet-yhteyteen verkkokaapelilla (RJ45-liitäntä), WiFi:llä tai vaihtoehtoisesti SIM-kortilla, jonka jälkeen sitä voidaan hallita suoraan älypuhelinsovelluksella. Hub 2 Plus -keskusyksikössä on kaksi SIM-korttipaikkaa sekä 4G LTE-tuki nopeille yhteyksille

Saatavilla on myös käyttönäppäimistö, kaukosäädin sekä erillinen Panic Button / toimintopainike järjestelmän ohjaamista varten.

Ajax Hub Plus on tehokkaampi versio keskusyksiköstä

Ajax Hub Plus 2 tarjoaa enemmän tehoa ja liitäntöjä vaativampaan käyttöön. Hub Plus 2 tukee jopa 200 liitettyä anturia sekä langatonta Wifiä ja 4G-yhteyttä. 2x SIM-korttipaikkaa takaa varman toiminnan. Laite tukee myös 64 automaatio-skenaarioita sekä 200 käyttäjää.

Langaton kantama jopa 2 kilometriä

Ajax hälytysjärjestelmä hyödyntää uusinta langatonta Jeweller-teknologiaa. Antureiden ja keskusyksikön välimatka voi olla jopa 2 kilometriä. Saatavilla on myös laajentimia, joiden avulla kantamaa voidaan kasvattaa. Yhteys antureiden ja keskusyksikön välillä on täysin suojattu ja salattu. Keskusyksikkö myös monitoroi antureita ja havaitsee, mikäli yhteys niihin katkeaa vian tai häirinnän johdosta.

Virtapihien antureiden paristojen kesto on jopa 7 vuotta anturista riippuen.

Monipuolinen valikoima antureita ja tunnistimia

Hälytysjärjestelmään löytyy useita eri antureita ja hälyttimiä, kuten:

 • Langattoman verkon laajennin / toistin
 • Liiketunnistin & yhdistelmäliiketunnistin
 • Lasinrikkotunnistin
 • Ovitunnistin
 • Palohälytin & Häkävaroitin
 • Vesivuotoilmaisin
 • Sisä- ja ulkosireeni
 • Käyttönäppäimistö & Panic Button
 • Etäohjattava pistorasia
 • Etäohjattava rele ja kytkin
 • Integraatiolisäosat 3. osapuolen laitteita varten

Erittäin helppo hälytinjärjestelmän asennus

Ajax hälytysjärjestelmä on erittäin helppokäyttöinen ja sen asennus onnistuu helposti ja nopeasti ilman ammattilaistakin. Käyttöönotto tehdään älypuhelimeen asennettavalla sovelluksella ja langattomat anturit kiinnitetään joko ruuveilla tai tarrakiinnityksellä.

Uusien antureiden lisääminen jälkikäteen onnistuu myös helposti. Hub-keskusyksikkö tukee jopa 150 yhdistettyä anturia sekä 99 käyttäjää.

Hälytysjärjestelmä ilman kuukausimaksuja

Ajax hälytinjärjestelmän käyttäminen on täysin ilmaista - ei kuukausi- tai vuosimaksuja. Ohjelmistot ja niiden päivitykset ovat myös ilmaisia. Järjestelmän asennus käy helposti ilman kallista ammattilaista, työkaluiksi riittävät ruuvimeisseli ja älypuhelin.

Tuotevideot