Dahua-valvontakamerat

Dahua tunnetaan yhtenä maailman suurimpana ja johtavana valvontakamera- ja turvalaitevalmistajana. Dahua tarjoaa erittäin monipuolisen ja laajan valikoiman niin kotikäyttöön kuin vaativimpaan yritys- sekä teollisuuskäyttöön.

Dahua ip-valvontakamerat yhdessä NVR verkkotallentimen kanssa tarjoavat täydellisen kameravalvontaratkaisun myös vaativaan käyttöön.  NVR tallennin tarjoaa yrityskäyttöön myös erinomaisia analytiikka ominaisuuksia kuten mm. ihmisten lasku, kasvojen tunnistus, Tripwire hälytys. (Tripwire-toimintoa voidaan hyödyntää myös kotikäytössä, karsimaan pois turhat liiketunnistus-hälytykset)

Dahuan tuotteet suoriutuvat erinomaisesti myös pohjolan vaativissa olosuhteissa! 

Kokoa omiin tarpeisiisi soveltuva paketti valitsemalla Dahua-tallennin sekä ip-valvontakamerat (valikoimassa myös wifi-valvontakamerat). Kauttamme saatavilla koko Dahuan valikoima, joten jos et löydä verkkokaupastamme haluamaasi tuotetta tai haluat neuvoja sekä apua valintaan niin >> ota yhteyttä!

DAHUA- tallentimet löydät TÄÄLTÄ!

Dahuan kamerat ja tallennin on helposti integroitavissa Ajax-hälytinjärjestelmän mobiilisovellukseen. 


DAHUA-valvontakamerat

Kokoelmat

Yhdistä Dahua-kamerat Ajax-hälytysjärjestelmään

Dahuan kamerat ja tallennin on täysin integroitavissa Ajax-hälytinjärjestelmään.
Kamerajärjestelmän käyttöönotto onnistuu yhtä helposti kuin ilmaisimien käyttöönotto. Tallennin liitetään QR-koodin avulla, jolloin kaikki tallentimeen liitetyt kamerat tulevat näkyviin Ajax- sovellukseen. Kameroiden livekuva saadaan näkyviin yhdellä painalluksella.

Integraatio toimii myös Colibri kamerajärjestelmän kanssa. 

Apua valintaan!