Dahua-valvontakamerat

Dahua tunnetaan yhtenä maailman suurimpana ja johtavana valvontakamera- ja turvalaitevalmistajana. Dahua tarjoaa erittäin monipuolisen ja laajan valikoiman niin kotikäyttöön kuin vaativimpaan yritys- sekä teollisuuskäyttöön.

Dahua ip-valvontakamerat yhdessä NVR verkkotallentimen kanssa tarjoavat täydellisen kameravalvontaratkaisun myös vaativaan käyttöön.  NVR tallennin tarjoaa yrityskäyttöön myös erinomaisia analytiikka ominaisuuksia kuten mm. ihmisten lasku, kasvojen tunnistus, Tripwire hälytys. (Tripwire-toimintoa voidaan hyödyntää myös kotikäytössä, karsimaan pois turhat liiketunnistus-hälytykset).

Uusissa Lite AI-sarjan kameroissa on nyt myös älykäs SMD-liiketunnistus (Smart Motion Detection), joka pystyy erottelemaan ihmiset ja ajoneuvot.

Dahuan tuotteet suoriutuvat erinomaisesti myös pohjolan vaativissa olosuhteissa! 

Maailman johtavana kameravalmistajana Dahua Technology tarjoaa laajan valikoiman kamera-, tallenninratkaisuja pilvipalveluineen. Dahua panostaa huomattavasti tuotekehitykseen ja tietoturvaan, ja sen AI-videoanalytiikka on maailman kehittyneimpiä.

Kaikki myynnissä olevat Dahua IP-kamerat ja -tallentimet täyttävät ETSI EN303 645 -standardin edellyttämät vaatimukset ja ovat siten turvallisia käyttää niin koti- kuin yrityskäytössä. (EU:n ETSI EN303645-standardi määrittelee verkkoon liitettävien laitteiden tietoturvallisen asennuksen ja käytön takaavan toiminnan neljäntoista kohdan vaatimuksissa).

Kokoa omiin tarpeisiisi soveltuva paketti valitsemalla Dahua-tallennin sekä ip-valvontakamerat. Kauttamme saatavilla koko Dahuan valikoima, joten jos et löydä verkkokaupastamme haluamaasi tuotetta tai haluat neuvoja sekä apua valintaan niin >> ota yhteyttä!

DAHUA- tallentimet löydät TÄÄLTÄ!


Dahua valvontakamerat


Kokoelmat

Kysy asennusta tai tukea omaan asennukseen!

Dahua IP-kamerat

IP-kamera lähettää suoraa digitaalista videokuvaa verkosta päätelaitteeseen reaaliajassa ja kuvaa voidaan katsoa ja ohjata verkkoselaimella mistä tahansa, mistä löytyy Internet-verkko.

Valikoimastamme löydät Dahuan laadukkaat IP-kamerat. Valitse kiinteistä, ohjattavista tai kaksoislinssimalleista kameravalvontaratkaisu Ethernet-verkkoon.

Valvontakameroissa on äärimmäisen hienoa valvontakameratekniikkaa, mikä mahdollistaa tarkemman kuvan ja turvallisemman ympäristön. Valikoimassamme on vandaalisuojatut ja kaikkia sääolosuhteita kestävät kameramallit 

PoE-järjestelmässä kameroiden virta saadaan verkkokaapelista, jolloin erillistä virtapistoketta ei tarvita.

Yhdistä Dahua-kamerat Ajax-hälytysjärjestelmään

Dahuan kamerat ja tallennin on integroitavissa Ajax-hälytinjärjestelmään (live-katselu).
Kamerajärjestelmän käyttöönotto onnistuu yhtä helposti kuin ilmaisimien käyttöönotto. Tallennin liitetään QR-koodin avulla, jolloin kaikki tallentimeen liitetyt kamerat tulevat näkyviin Ajax- sovellukseen. Kameroiden livekuva saadaan näkyviin yhdellä painalluksella.

Apua valintaan!