DAHUA 2MP Valvontakamerapaketti 2 Kupukameraa+seinäasennusjalat

Tuotekoodi: DAKIT2BKK

Laadukas heti käyttövalmis FullHD valvontakamera-paketti DAHUA tuotteilla!

Paketti sisältää kaikki tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet:

- Tallennin 4 kanavaa PoE

- Kiintolevy 1 Tb valmiiksi asennettuna

- Dahua 2231 Kupu valvontakamera (2Mp) 2 kpl

- Seinäasennus-jalusta 2 kpl

- Kytkentäkaapelit kameroille a´20m 2 kpl

- Laitteilla 24kk takuu

Toimitusaika: n. 3-5 arkipäivää


569,00 € 589,00 €

LISÄÄ PAKETTIISI MYÖS 22" VALVONTAMONITORI TÄSTÄ >>


Dahuan kamerat ovat tarkoitettu ammattikäyttöön, mutta laatua ja toimintavarmuutta arvostavat käyttävät niitä myös koti- ja mökkikäytössä!

Tämän paketin Dahua 2231- kamerat soveltuvat loistavasti yleiseen aluevalvontaan. Ne kuvaavat tarkkaa kuvaa myös heikossa valaistusympäristössä, sekä IR-valojen ansiosta myös täysin pimeässä 30 metriin asti. Näissä kameroissa on myös älykkäitä ominaisuuksia, kuten Tripwire (hälytyslinja) ja Intrusion (tunkeutumisen havaitseminen). Myös tallennin tukee näitä ominaisuuksia, ja voit hyödyntää niitä esim. hälytyskäytössä.

Älykkäiden hälytystoimintojen ansiosta voit helposti ehkäistä "turhia" liiketunnistus hälytyksiä, tilaamalla esim. puhelimeesi hälytyksen vain itse määrittelemäsi hälytyslinjan ylityksistä!

PoE virransyöttö, kustannustehokas asennus!

Tallennin syöttää virran kameralle yhtä kaapelia pitkin yhdessä datan kanssa, joten kamerat ei tarvitse pistorasiaa läheisyyteen. Helppo asennus!

Dahuan Lite -sarjan valvontakamerat soveltuvat erinomaisesti perinteiseen kameravalvontaan ja yksinkertaisiin valvontaprojekteihin.

Helppokäyttöinen suomenkielinen etähallinta ja -katselu:

Kun Dahua valvontakameratallennin liitetään verkkoon, voidaan reaaliaikaista videokuvaa ja tallennushistoriaa seurata ja hallita etänä. Älylaitteille on ladattavissa ilmainen suomenkielinen etäkatseluohjelmisto. Etäseuranta ohjelmisto on saatavilla myös tietokoneelle (SmartPSS). Ohjelmiston avulla kameroiden hallinta, konfigurointi sekä etäkatselu onnistuu helposti. SmartPSS ohjelmisto on saatavilla ilmaiseksi Windows ja Mac tietokoneille. Etäkatseluohjelmiston avulla voit asentaa esimerkiksi valvontajärjestelmän kesämökillesi, yhdistää sen verkkoon ja hallita sitä täydellisesti etänä kotoa käsin. 

Voit jatkossa täydentää järjestelmääsi, lisäämällä siihen vaikkapa moottori zoomilla varustettuja kameroita, tai vaikkapa PTZ- etäohjattavia Dahua valvontakameroita!

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteesta, niin ota meihin yhteyttä!