Ajax-paloturvajärjestelmä

Ajax-paloturvajärjestelmä

Taloyhtiö tai asunnon omistaja on vastuussa palovaroittimien hankinnasta ja kunnossapidosta vuoden 2024 alusta alkaen.

Toteutettaessa kiinteistön paloturva Ajax-tuotteilla, asuinkiinteistön omistaja/ylläpitäjä voi hallita keskitetysti kaikkia järjestelmään liitettyjä palovaroittimia. Näin tyhjillään oleva asunto tai yhden asukkaan reagoimattomuus tai huolimattomuus eivät vaaranna koko taloyhtiötä.

Ajax-palovaroittimet ovat langattomia ja toimivat paristoilla. Ajax on loistava ratkaisu vanhempiin kiinteistöihin joissa ei ole valmiiksi keskitettyä kaapeloitua palohälytinjärjestelmää.

Huom! Uudisrakennuksissa palovaroittimilla tulee olla jännitteen syöttöön erillinen akkuvarmennettu virtalähde tai niiden tulee olla kytkettynä sähköverkkoon.

Mitkä ovat Ajax-järjestelmän hyödyt?

- Asennuksen helppous

- Keskitetty hallinta

- Hälytysten siirto

- Helpottaa hälyttäneen/vikaantuneen ilmaisimen paikannusta

- Jokaiselle ilmaisimelle ja laitteelle voidaan antaa osoite tai nimi joka kertoo laitteen sijainnin kiinteistössä.

- Vikailmoitus esim. talonmiehelle, jolloin vika voidaan todeta helposti jopa käymättä asunnossa. 

- Palovaroittimien testaus keskitetysti Ajax-sovelluksella

- Ryhmittely eri alueisiin tai osastoihin

- Ohjelmoitavat ilmaisimet esim. yksi hälyttää, kaikki hälyttää (ketjutus)

- Pitkä langaton kantama, joka on vielä lisäksi laajennettavissa signaalin-vahvistimien avulla. Näin saadaan katettua myös monimutkaiset ja monikerroksiset kiinteistöt.

- Voit liittää järjestelmään myös muita monipuolisia laitteita kuten vuotovahdit, jotka nopeuttavat reagointia vesivuotoihin ja näin ollen saadaan estettyä suuremmat vesivahingot.

- Liittämällä järjestelmään myös murtohälyttimet (liiketunnistin, ovikosketin yms.) voidaan suojata muut kuin taloyhtiön yleiset tilat, joihin asukkailla ei ole oikeutta mennä kuten esimerkiksi sähköpääkeskus-huone, valvomo yms.

KAIKKI AJAX TUOTTEET

Valitse kohteeseen sopiva keskusyksikkö ja siihen tarvittava määrä ilmaisimia ja laitteita.

(Keskusyksiköiden erot selviävät alla olevasta kuvasta. Saatavilla myös sähköverkkoon (230V) kytkettävät Ajax-palovaroittimet. Lisätietoja ja apua valintaan saatte myös ottamalla yhteyttä meihin)


Kysy lisää tai pyydä tarjous!