Kameravalvonta- ja Murtohälytinjärjestelmä asennukset

Vi installerar larm och övervakningssystem!

Kameravalvonta- ja murtohälytinjärjestelmä asennukset ammattitaidolla!

Myös teollisuuden prosessivalvonta! Lue lisää


Laadukkaat valvontakamerat ja hälytysjärjestelmät lisäävät turvallisuutta sekä yritystoimintaan että arkielämään.

Kameravalvonta on kustannustehokas ratkaisu valvoa ja turvata alueita, henkilöitä ja omaisuutta, sekä hyvin suunniteltu ja toteutettu hälytysjärjestelmä suojaa omaisuuttasi ja parantaa sinulle tärkeiden henkilöiden turvallisuutta. Hälytysjärjestelmään on mahdollista liittää murtohälyttimet, palovaroittimet, vuotovahdit sekä paljon muita turvallisuutta lisääviä tunnistimia!

Turvaa yrityksellesi kameravalvontaratkaisujen avulla

Kameravalvonnan avulla ehkäiset asiatonta liikkumista yrityksesi alueella ja suojaat yrityksesi ilkivallalta. Vahingon sattuessa kamera tallentaa murron tai tihutyön tapahtumahetkellä ja jälkivahinkojen selvittelystä tulee huomattavasti vaivattomampaa.

Myös teollisuuden prosessivalvonta! Lue lisää

Teemme kameravalvonta- ja murtohälytinjärjestelmä asennuksia "avaimet käteen" periaatteella kotiin, mökille sekä yrityksille. Pystymme toteuttamaan myös suuria kokonaisuuksia. Toimimme pääasiassa Etelä- sekä Keski-Pohjanmaan alueella.

Kaikkiin ANWE OY:n asentamiin kameravalvonta sekä hälytysjärjestelmä paketteihin on mahdollista liittää etäkatselu/hallinta, esimerkiksi matkapuhelimella tai tietokoneella.


Haluatko asentaa itse?

ANWE-verkkokaupasta (Turvalaitekauppa.fi) löydät perustarvikkeet sekä valmiit valvontakamerapaketit sekä hälytysjärjestelmät, joilla voit toteuttaa kamera- ja/tai murtohälytinjärjestelmän helposti itse, ilman ammattiasentajaa! Verkkokaupasta löytyy vain pieni osa meiltä saatavista tuotteista, eli jos et löydä sinun tarpeisiisi soveltuvia laitteita, niin ota yhteyttä!

Jos tarvitset apua, niin voit ottaa yhteyttä ammattilaisiimme jotka mielellään opastavat sinua laitteiden valinnassa ja joilta saat opastusta asennukseen ja käyttöönottoon liittyvissä asioissa!


Mikäli haluat että otamme sinuun yhteyttä, täytä alla oleva lomake. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! 


Kameravalvonta

Ennakoi ja ehkäise kiinteistövahinkoja kameravalvonnalla

Laadukkaat valvontakamerat ja hälytysjärjestelmät lisäävät turvallisuutta sekä yritystoimintaan että arkielämään. Kameravalvonta on kustannustehokas ratkaisu valvoa ja turvata alueita, henkilöitä ja omaisuutta. Yleisin murtovalvontapaketti koostuu sekä rakennuksen sisälle asennettavista liiketunnistimista/kameroista, että ulkokäyttöön tarkoitetusta videovalvonnasta.

Hälytyksen sattuessa, on helppo tarkistaa tilanne kamerasta, ja tällä tavoin ehkäistä isompia vahinkoja. Kaiken pystyy tarkistamaan myös jälkikäteen tallenteesta.

Meiltä löytyy laaja valikoima valvontakameroita eri käyttötarkoituksiin. Asennuksissa käytämme pääsääntoisesti Dahuan tuotteita.

Murtohälytinjärjestelmät

Murtohälytinjärjestelmät

DSC hälytinjärjestelmät on suunniteltu täyttämään kaikki kodin ja yrityksen turvallisuustarpeet. DSC Power NEO yhdistää Power-sarjan äärimmäisen luotettavuuden ja langattoman PowerG-teknologian. Hälytysjärjestelmä voidaan toteuttaa langattomasti, kaapeloiden tai yhdistämällä molempia tekniikoita. Keskuksia on monenkokoisia, ja niihin on saatavilla paljon erilaisia ilmaisimia. Tuloksena on erittäin monipuolinen ja turvallinen hälytinjärjestelmän nykytarpeisiin.

AJAX hälytysjärjestelmä on älykäs, nopea ja luotettava! Uusi nykyaikainen hälytysjärjestelmä monipuolisilla ohjauksilla ja varmatoimisella langattomalla tekniikalla. Ei enää vääriä hälytyksiä, eikä ongelmia. Helpot ja nopeat tiedonsiirrot pitävät huolen, että tiedät heti jos kohteessa tapahtuu jotain.

Asennuksissa käytämme pääsääntöisesti kohteesta riippuen joko DSC tai AJAX-hälytysjärjestelmää!

Sähköasennukset

Sähköasennukset ja sähkövikojen korjaukset

Kodin sähköasennukset ovat yleisimpiä kodin sähkötöitä, joita teetetään usein remontoinnin yhteydessä. Teemme asennukset turvallisesti ja luotettavasti vuosien kokemuksella.

Palveluihimme kuuluu myös sähkövikojen korjaukset sekä valaisinhuollot ja -asennukset.

Meiltä sähkö- ja kunnossapitotyöt, myös teollisuuteen.

Toimimme Alajärvellä ja ympäryskunnissa.

Myös sähkötarvikemyynti. Hyvät hankintakanavamme mahdollistavat kohtuulliset tarvikehinnat ja nopeat toimitukset.

Yrityksemme rekisteröity urakointiluokka on S2


Meiltä myös prosessivalvonta kameroiden avulla, sekä kulunvalvonta ja lukitusratkaisut!

Kysy tarjousta asennuksesta!