Kameravalvonta- ja Murtohälytinjärjestelmä asennukset

Kameravalvonta- ja murtohälytinjärjestelmä asennukset ammattitaidolla!

Laadukkaat valvontakamerat ja hälytysjärjestelmät lisäävät turvallisuutta sekä yritystoimintaan että arkielämään.

Kameravalvonta on kustannustehokas ratkaisu valvoa ja turvata alueita, henkilöitä ja omaisuutta, sekä hyvin suunniteltu ja toteutettu hälytysjärjestelmä suojaa omaisuuttasi ja parantaa sinulle tärkeiden henkilöiden turvallisuutta. Hälytysjärjestelmään on mahdollista liittää murtohälyttimet, palovaroittimet, vuotovahdit sekä paljon muita turvallisuutta lisääviä tunnistimia!

Teemme kameravalvonta- ja murtohälytinjärjestelmä asennuksia kotiin, mökille sekä yrityksille. Toteutamme ammattitaidolla niin pienet muutaman kameran järjestelmät kotitalouskäyttöön kuin suuret ja laajat useiden kymmenien kameroiden järjestelmät myymälöihin ja liiketiloihin. Toimimme pääasiassa Etelä- sekä Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Kaikkiin ANWE OY:n asentamiin kameravalvonta sekä hälytysjärjestelmä paketteihin on mahdollista liittää etäkatselu/hallinta, esimerkiksi matkapuhelimella tai tietokoneella.

Vi installerar larm och övervakningssystem!

Turvaa yrityksellesi kameravalvontaratkaisujen avulla

Kameravalvonnan avulla ehkäiset asiatonta liikkumista yrityksesi alueella ja suojaat yrityksesi ilkivallalta. Vahingon sattuessa kamera tallentaa murron tai tihutyön tapahtumahetkellä ja jälkivahinkojen selvittelystä tulee huomattavasti vaivattomampaa.

Myös teollisuuden prosessivalvonta! Lue lisää

Mikäli haluat että otamme sinuun yhteyttä, täytä alla oleva lomake. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! 

Asennuspalvelun hinta (sis. alv24%)

Asennus-, Huolto-, ja korjaustyö / h

Tuntihinta laskutetaan aina alkavalta tunnilta. 

55,80€

Kilometrikorvaus / km

Hinta sisältää myös matkustusajan joten tuntiveloitus alkaa vasta asentajan saavuttua kohteeseen. 

0,79€

Voimme toteuttaa asennuksen kohteesta riippuen joko urakkahintaan tai tuntilaskutuksena toteutuneen mukaan. Kartoitamme tilanteen ja tarpeen aina etukäteen asiakkaan kanssa joko puhelimitse tai käymällä kohteessa paikanpäällä, ja tarjoamme asennusta joko "avaimet käteen" -pakettina tai tuntilaskutuksena.

Järjestelmän turvalliseen asentamiseen mahdollisesti tarvittavan henkilönostimen (yli 3m asennuskorkeudet) hankinnasta sovittava erikseen.

Olemme toteuttaneet järjestelmien käyttöönottoja, konfigurointeja ja käyttöopastuksia asiakkaan kanssa sovitusti myös etänä joko puhelimitse tai etäyhteydellä. Näissä tapauksissa toimitamme laitteet ja asiakas itse kiinnittää laitteet sekä yhdistää ne verkkoon, jonka jälkeen voimme ottaa etäyhteyden järjestelmään tai opastaa konfiguroinnin ja käyttöönoton puhelimitse.

Myös mahdollisten vikojen tai toimintahäiriöiden paikannus etäyhteydellä on mahdollista.

Etäyhteyden hinta on 80e. Ajankohta sovitaan asiakkaan kanssa etukäteen ja tähän tulee varata aikaa noin tunti.

Kameravalvonta

Ennakoi ja ehkäise kiinteistövahinkoja kameravalvonnalla

Laadukkaat valvontakamerat ja hälytysjärjestelmät lisäävät turvallisuutta sekä yritystoimintaan että arkielämään. Kameravalvonta on kustannustehokas ratkaisu valvoa ja turvata alueita, henkilöitä ja omaisuutta. Yleisin murtovalvontapaketti koostuu sekä rakennuksen sisälle asennettavista liiketunnistimista/kameroista, että ulkokäyttöön tarkoitetusta videovalvonnasta.

Hälytyksen sattuessa, on helppo tarkistaa tilanne kamerasta, ja tällä tavoin ehkäistä isompia vahinkoja. Kaiken pystyy tarkistamaan myös jälkikäteen tallenteesta.

Meiltä löytyy laaja valikoima valvontakameroita eri käyttötarkoituksiin. Asennuksissa käytämme pääsääntöisesti Dahuan tuotteita.

Murtohälytinjärjestelmät

Luotettavaa turvaa kiinteistöllesi

Hälytysjärjestelmä voidaan toteuttaa kohteen laajuudesta riippuen joko langattomasti, kaapeloiden tai yhdistämällä molempia tekniikoita. Keskuksia on monen kokoisia, ja niihin on saatavilla paljon erilaisia ilmaisimia. Tuloksena saadaan aikaan erittäin monipuolinen ja turvallinen hälytinjärjestelmän nykytarpeisiin.

Asentamamme hälytinjärjestelmät on suunniteltu täyttämään kaikki kodin ja yrityksen turvallisuustarpeet. 

Nykyaikainen hälytysjärjestelmä on sisältää monipuoliset ohjaukset  ja varmatoimisen tekniikan. Ei enää vääriä hälytyksiä, eikä ongelmia. Helpot ja nopeat tiedonsiirrot pitävät huolen, että tiedät heti jos kohteessa tapahtuu jotain.

Asennuksissa käytämme pääsääntöisesti kohteesta riippuen joko DSC tai AJAX-hälytysjärjestelmää!

Sähköasennukset

Sähköasennukset ja sähkövikojen korjaukset

Kodin sähköasennukset ovat yleisimpiä kodin sähkötöitä, joita teetetään usein remontoinnin yhteydessä. Teemme asennukset turvallisesti ja luotettavasti vuosien kokemuksella.

Palveluihimme kuuluu myös sähkövikojen korjaukset sekä valaisinhuollot ja -asennukset.

Meiltä sähkö- ja kunnossapitotyöt, myös teollisuuteen.

Toimimme Alajärvellä ja ympäryskunnissa.

Myös sähkötarvikemyynti. Hyvät hankintakanavamme mahdollistavat kohtuulliset tarvikehinnat ja nopeat toimitukset.

Yrityksemme rekisteröity urakointiluokka on S2

Meiltä myös prosessivalvonta kameroiden avulla, sekä kulunvalvonta ja lukitusratkaisut!

Kysy tarjousta asennuksesta!