Langattomat valvontakamerat

Langaton valvontakamera (Wifi tai 4G) mahdollistaa helpon asennuksen kohteissa, joissa kaapelointia ei ole valmiina tai sen toteuttaminen olisi työlästä. Langattomassa valvontakamerassa kuvasignaali siirretään langattomasti.

Langatonkin valvontakamera tarvitsee sähköä, eli kameran asennuspaikan läheltä tulisi löytyä normaali 230V pistorasia. Saatavilla on myös akkukäyttöisiä valvontakameroita, jotka toimivat ilman verkkovirtaa jopa kuukauden!

Kaikki virtalähteellä toimivat wifi-valvontakamerat

Kaikki akkutoimiset valvontakamerat

Kaikki 4G-valvontakamerat

Langattomien valvontakameroiden kantama riippuu useista eri tekijöistä ja olosuhteista, kuten tallentimen ja kameran välissä olevista rakenteista ja esteistä. Kantama on avoimessa tilassa max. 200 metriä, mutta mikäli välissä on seiniä, rakennuksia tai puita, lyhenee kantama oleellisesti. Normaaleissa olosuhteissa kantama on yleensä 10-30 metriä.

Langattomien kameroiden kantamaa voidaan parantaa esim. wifi-vahvistimilla sekä ulkoisilla tehoantenneilla. 

APUA VALINTAAN

Langattomat valvontakamerat


Kokoelmat

LANGATON VALVONTAKAMERA

Langaton WiFi- kamera yhdistetään langattomaan WiFi- verkkoon jossa IP- kamera kommunikoi. WiFi verkon kautta valvontakameran tallenteisiin ja hallintaohjelmiin päästää helposti käsiksi PC:llä, älypuhelimella ja muilla laiteilla kuten vaikkapa tabletilla.

Hankkiessasi langatonta valvontakameraa on kuitenkin syytä tarkistaa oman langattoman verkon tila. Jos verkko on entuudestaan huono, kannattaa verkkoa parantaa ennen langattomien valvontakameraroiden lisäämistä. Lisäksi täytyy ottaa huomioon että langaton valvontakamera tarvitsee pistorasian kameran läheisyyteen.

Saatavilla on myös SIM-korttipaikalla varustettuja kameroita, jotka puolestaan toimivat mobiiliverkon välityksellä. Jos halutaan toimia kokonaan ilman johtoja, on oikea vaihtoehto täysin langaton akullinen valvontakamera joka toimii joko WiFi -verkon välityksellä tai vaihtoehtoisesti mobiiliverkossa.

Akulla toimiva valvontakamera ei sovellu jatkuvaan tallennukseen, koska jatkuva tallennus kuluttaa akun nopeasti loppuun.
Tällainen kamera soveltuu erityisesti liikevalvontaan ja nauhoittamaan sekä lähettämään hälytyksen puhelimeesi aina kameran havaitessa liikettä. SIM-korttipaikalla ja 4G-yhteydellä varustettu kamera on oivallinen paikkoihin, joissa ei ole WiFi -yhteyttä, kuten vaikkapa mökeille, vapaa-ajanasunnoille, siirrettäväksi ja mukaan otettavavaksi esim. matkalle tai retkelle, valvomaan rakennustyömaata tai vaikkapa metsään riistakameraksi.

Kaikkia verkkokauppamme valvontakameroita pystytään seuraamaan etäkatselu ja hallintaohjelmistojen kautta.

Tarvitsetko apua laitteiden valinnassa?