Kameravalvonta

Turvaa ja suojaa kiinteistöllesi kameravalvonta-ratkaisujen avulla!

Kameravalvonta ehkäisee ennalta rikostapahtumia ja antaa mahdollisuuden selvittää turvallisuutta vaarantaneita tapahtumia jälkikäteen. Valvontakameroiden kuvaa voidaan myös seurata etänä mistä tahansa Internetin avulla. 

Erittäin kattavasta tuotevalikoimastamme löytyy oikea ratkaisu kaikkiin valvontakameratarpeisiin - myös vaativiin olosuhteisiin. Mikäli et löydä tai tiedä mikä olisi paras vaihtoehto juuri sinun tarpeisiisi, niin ota yhteyttä! Me autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen tallentimen sekä valvontakameran tai valvontakamerat!

Voit kysyä myös räätälöityä ratkaisua, jossa kokoamme paketin valitsemistasi laitteista, teemme valmiit määrämittaiset kaapelit ja ohjelmoimme valvontakamerat ja tallentimen valmiiksi, jolloin sinun tarvitsee vain kiinnittää kamerat, tuoda kaapelit tallentimelta valvontakameroille ja järjestelmäsi on käyttövalmis!


SUOSITUIMMAT VALVONTAKAMERATValvontakamera-paketit

Valmiiksi suunniteltu valvontakamerajärjestelmä mahdollistaa helpon kameravalvonnan käyttöönoton kaikille, ja se sisältää kaikki tarvittavat laitteet. Kameroita voidaan myös seurata etänä Internetin avulla mistä tahansa - tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.

Valvontakamerapaketti on edullinen ja helppo vaihtoehto kameravalvonnan toteutukseen 


Langattomat valvontakamerat

Langaton valvontakamera (Wifi tai 4G) mahdollistaa helpon asennuksen kohteissa, joissa kaapelointia ei ole valmiina tai sen toteuttaminen olisi työlästä. Langattomassa valvontakamerassa kuvasignaali siirretään langattomasti.

Langatonkin valvontakamera tarvitsee sähköä, eli kameran asennuspaikan läheltä tulisi löytyä normaali 230V pistorasia. Saatavilla on myös akkukäyttöisiä valvontakameroita, jotka toimivat ilman verkkovirtaa jopa kuukauden!Kodin valvontakamerat

Kotikäyttöön tarkoitettu valvontakamera on helppokäyttöinen tarkan videokuvan omaava , huomaamaton ja helposti asennettava valvontakamera.

Kotikäyttöön suunniteltu valvontakamera on erinomainen valinta myös kesämökki ja vapaa-ajan asuntokäyttöön. 

Helppokäyttöinen kodin valvontakamera pitää sinut tietoisena 24/7 mitä kodissasi tapahtuu.


Akkukäyttöiset valvontakamerat

Akkukäyttöinen valvontakamera soveltuu hyvin kohteisiin, joissa ei ole tarjolla jatkuvaa verkkovirtaa. Valikoimassamme on myös 4G-valvontakameroita. Kameroissa on sisäänrakennettu 4G modeemi, jonka ansiosta se voidaan asentaa käytännössä mihin tahansa 3G/4G verkon kuuluvuusalueelle!

Kamerasta riippuen toiminta-aika akulla on jopa useita kuukausia. Akkukäyttöistä kameraa on myös helppo siirtää tarpeen tullessa, sillä kamera ei tarvitse johtoa.Apua kameran valintaan:

Dahua- valvontakamerat ja tallentimet ovat ammattikäyttöön soveltuvia, joten ne ovat ratkaisu kohteeseen kuin kohteeseen.

Colibri- tuotteet soveltuvat perusvalvontaan niin kotiin, mökille kuin pienyrityksenkin tarpeisiin.

IMOU sekä Reolink - tuotteet ovat loistava langaton ratkaisu pääasiassa koti ja mökkikäyttöön.

VAHTI- valvontakamerat on hyvä langaton ratkaisu laajojen piha-alueiden valvontaan.

Kameravalvontajärjestelmä vai yksittäinen valvontakamera?

Kameravalvonta-järjestelmässä tallennus tapahtuu erilliselle tallentimelle, toisin kuin yksittäisessä valvontakamerassa, jossa tallenteet menevät joko pilvipalveluun tai kameraan asennettavalle muistikortille.

Mikäli tiedät tarvitsevasi useamman kameran, suosittelemme ehdottomasti järjestelmää! Voit hankkia erikseen tallentimen ja liittää siihen tarpeitasi vastaavat kamerat, tai hankkia valmiin ammattilaisen suunniteleman valvontakamerapaketin.

Jos sinulle riittää yksi tai kaksi kameraa, niin silloin myös yksittäiset wifi- valvontakamerat on kelpo ratkaisu.

Saatavilla on myös täysin johdottomia akkukäyttöisiä 4G- valvontakameroita. Akun ja 4G-liittymän ansiosta kameraa on helppo siirrellä paikasta toiseen ja kuljettaa sinne missä sitä milloinkin tarvitsee, esim. rakennustyömaa, mukaan matkalle tai retkelle, tai viedä vaikkapa metsään riistakameraksi.

Eli,

Järjestelmä on oikea valinta, kun on tarvetta kahdelle tai useammalle turvakameralle, ja yksittäinen valvontakamera, jos tiedät että yksi tai kaksi kameraa riittää turvaamaan alueen. Jos on tarve siirrellä tai vaihdella kameran paikkaa usein, silloin kannatttaa hankkia akkukäyttöinen valvontakamera.


Langaton vai langallinen valvontakamera?


Tämä on tärkeä kysymys hankittaessa valvontakameraa tai kamerajärjestelmää. Täytyy miettiä halutaanko kameroiden toimivan WiFi -verkon välityksellä, vai halutaanko jokaiseen kameraan vetää ethernet -kaapelit.


Jos kamerat toimivat WiFin välityksellä, on silti huomioitava virtakaapelien tarve, ellei kyse ole akullisesta kamerasta. Jos valitaan WiFi -verkossa toimiva kamera, on hyvä varmistaa oman WiFi -verkon signaalin kantavuus esimerkiksi kotipihalla ja tarvittaessa hankkia WiFi -toistin / -vahvistin tai erillinen tukiasema ulkokäyttöön.


Saatavilla on myös SIM-korttipaikalla varustettuja kameroita, jotka puolestaan toimivat mobiiliverkon välityksellä. Jos halutaan toimia kokonaan ilman johtoja, on oikea vaihtoehto täysin langaton akullinen valvontakamera joka toimii joko WiFi -verkon välityksellä tai vaihtoehtoisesti mobiiliverkossa.


Akulla toimiva valvontakamera ei sovellu jatkuvaan tallennukseen, koska jatkuva tallennus kuluttaa akun nopeasti loppuun.
Tällainen kamera soveltuu erityisesti liikevalvontaan ja nauhoittamaan sekä lähettämään hälytyksen puhelimeesi aina kameran havaitessa liikettä. SIM-korttipaikalla ja 4G-yhteydellä varustettu kamera on oivallinen paikkoihin, joissa ei ole WiFi -yhteyttä, kuten vaikkapa mökeille ja vapaa-ajanasunnoille.


PoE -ratkaisulla vähemmän johtoja ja tarkka kuva!


PoE (Power-over-Ethernet) tarkoittaa, että kamera saa virran suoraan ethernet -kaapelista, jota pitkin videokuva siirtyy, jolloin ei tarvita ollenkaan erillistä virtakaapelia. Jos tarkoituksena on hankkia tarkkaa (1080p+) videokuvaa tallentavat kamerat, on PoE -ratkaisu ehdottomasti suositeltavin ja pitkäikäisin vaihtoehto. Tällöin selvitään yhdellä johdolla per kamera ja kyetään siirtämään erittäin korkeatasoista (jopa 8K) -videokuvaa ilman nykimistä tai viivettä. WiFi -verkossa tämä ei käytännössä onnistu, sillä kameroiden vaatimat tiedonsiirtonopeudet ylittävät yleensä WiFi -verkon nopeuden.

 Voit kysyä meiltä neuvoja valintaasi, ja me voimme myös räätälöidä valvontakamera-järjestelmäsi vastaamaan juuri sinun tarpeitasi!

Ota yhteyttä!


Dahuan etäkäyttösovellukset ladattavissa ilmaiseksi!