Reolink Go PT Plus 5MP+SIM akkukäyttöinen 4G-älykamera ulkokäyttöön

Tuotekoodi: 90851E

Säänkestävä ohjattava 5MP valvontakamera 4G-yhteydellä ja akulla.

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

299,00 €

Reolink Go PT Plus 5MP 4G-yhteydellä varustettu akkutoiminen Pan/Tilt kamera 

Tämän helpommaksi ei kohteen valvonta enää mene. Kameran katseen saa käännettyä aina minne haluaa. 16x digitaalinen zoom, integroitu mikrofoni ja kaiutin sekä erittäin laaja kuvakulma tekevät valvonnasta helppoa. Kamerassa on paikka nanoSIM-kortille sekä valmiiksi asennettuna 32GB microSD-muistikortti. Kameraan voi myös asettaa suuremman, jopa 128GB microSD-kortin. 

Älykkään liiketunnistuksensa ansiosta kamera osaa erottaa henkilön ja ajoneuvon muun liikkeen joukosta.
Suuren 6000mAh akun, IP64-säänkestävyyden ja itsenäisen 4G-yhteyden avulla kamera pärjää aina. Akku kestää viikkoja ja jopa kuukausia. Aurinkopaneelin avulla kamera voi olla ilman erillistä lataamista jopa ympäri vuoden. Tätä ulkokameraa pimeäkään ei haittaa, sillä kuusi infrapunavaloja näkee hämärässäkin kymmenen metrin etäisyydelle.

 Tämä 5MP kamera tarjoaa erittäin tarkan kuvan Kameran voi kiinnittää pidikkeellään kattoon tai seinään mutta myös hihnalla esimerkiksi puuhun. Kamerassa on myös on/off virtakytkin.


Tekniset tiedot:
Kuvan tarkkuus: 5MP
Näkökenttä: 90° vaakasuoraan, 47° pystysuoraan
Infrapunavalot: 2kpl (1.2W/850nm): noin 10 metriä
Yhteys: 4G-verkko
Tallennus: Havaittu liike tallentuu muistikortille
Liiketunnistimen toimintakenttä: 120° (vaakasuora)
Liiketunnistimen toimintaetäisyys: Enintään 10 metriä
Muistikortti: 128 GB tai pienempi (sisältää valmiiksi 32GB muistikortin)
Akku:6000mAh
Lataus: 5V/2A USB-C, Reolink Solar Panel 2
Säänkestävyys: IP64
Toimintalämpötilat: -20°...+55°
Videon koodaus: H.265

  • Sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin
  • Suomenkielinen mobiiliohjelma


Käyttöönotto on äärettömän helppoa ja nopeaa, mitään johtoja ei tarvita. Reolink App (iOS ja Android) ja Reolink Client (Windows ja macOS)-sovelluksista ohjataan kameraa, näkee suoran videokuvan, tallenteet ja hallitsee ominaisuuksia kuten toimenpiteet reaaliaikaisista ilmoituksista kameran havaittua liikettä. Sovelluksista voi hallita ja seurata yhtäaikaisesti kaikkia muitakin Reolinkin kameroita.

Myyntipakkaukseen sisältyy jopa Elisa Laitenetti SIM-kortti. SIM-kortilla ei ole PIN-koodia ja liittymä pitää aktivoida käyttöön osoitteessa elisa.fi/laitenetti. Laitenetti L tarjoaa riittävän tiedonsiirtonopeuden.

Reolink Go PT Plus valvontakameran käyttäjä ei ole velvoitettu käyttämään Elisa-liittymää. Kameraa voi käyttää minkä tahansa operaattorin kortilla oman valinnan mukaan. Kamera tunnistaa automaattisesti käytettävän operaattorin ja asettaa oikeat yhteysasetukset.

Lisätietoja

Takuuaika (kk) 24

Myyntipakkauksen sisältö: kamera, resetointineula, kiinnike ja hihna, ruuvaussapluuna, varoitustarra, pikaopas, ruuvit ja tulpat, latauskaapeli