Dahua - Tallentimet

Valikoimastamme löydät DAHUA-NVR tallentimet. Tallentimissa on PoE-virransyöttö, joten ne syöttävät myös virran valvontakameroille samassa kaapelissa datan kanssa. Näin ollen valvontakamerat eivät tarvitse erillistä pistorasiaa läheisyyteen. Mikäli tallennin liitetään verkkoon, niin siihen voi myös yhdistää samaan lähiverkkoon kytketyt valvontakamerat.

DAHUA IP-tallentimet soveltuvat niin koti- kuin ammattikäyttöönkin. Tallentimet tukevat monipuolisia IVS- hälytys mahdollisuuksia, kuten mm. Tripwire (ansalanka), hälytysalue, puuttuvan kohteen tunnistus ja kasvojen tunnistus.

Liiketunnistustallennuksen lisäksi voit määritellä älykkäitä IVS (Intelligent Video System -analytics) toiminnallisuuksia kuten asettaa "hälytysviivoja" ja alueita kamerakuvaan, jolloin kamera alkaa tallentamaan tai lähettää hälytyksen puhelimeesi, jos kohde ylittää tällaisen viivan tai tulee määrittämällesi alueelle. Dahuan älyratkaisut ovat ilmaisia Dahua -käyttäjille.

Valitse tarpeitasi vastaava Dahua tallennin, sekä Dahua valvontakamerat. Mikäli tarvitset apua valintaan niin ota meihin yhteyttä!

Tallennin REOLINK-valvontakameroille


PoE- virransyöttö

PoE (power over Ethernet) syöttää samassa kaapelissa virtaa, missä myös data kulkee (max.100m). Tämän ansiosta valvontakamera tarvitsee toimiakseen vain yhden Ethernet kaapelin. Samassa kaapelissa kulkevat virta ja data. Kun NVR tallentimeen on kytketty valvontakamera ethernet kaapelia käyttäen, tallennin käyttöönottaa kameran automaattisesti, eikä kamera vaadi enää erillistä alustusta.

ePoE- virransyöttö mahdollistaa entistäkin pidemmät kaapelimatkat. Virransyöttö onnistuu maksimissaan 800 metriin asti (tiedonsiirtonopeuden ollessa 10 Mbps) ja 300 metriin asti (tiedonsiirtonopeuden ollessa 100 Mbps).