DAHUA POE-Tallennin, 4 IP-KAMERAA

Tuotekoodi: NVR4104-P-4KS2/L

Pienikokoinen Dahua Lite-sarjan 4-kanavainen NVR-tallennin PoE-virransyötöllä

Toimitusaika: 2-4 arkipäivää

199,00 €

Dahua NVR4104-P-4KS2 PoE NVR-Tallennin neljälle valvontakameralle

Dahua NVR4104-P-4KS2 PoE NVR- tallennin maksimissaan neljälle IP valvontakameralle. NVR- tallennin on suunniteltu helppokäyttöiseksi valvontakameratallentimeksi koti-, kesämökki- ja yrityskäyttöön.
Liitä tallentimeen Dahuan valvontakamerat, tallennin etsii kamerat automaattisesti, eikä käyttöönotto vaadi erillistä kameran alustusta. Tallentimen ohjelmisto sisältää kaikki suositut ominaisuudet kuten etäkatselun, liiketallennuksen, automaattisen tallenteiden päällekirjoituksen ym!

4K tallennus resoluutio

Dahua tallennin tukee maksimissaan 8MP 4K valvontakameran tallentamaa videokuvaa. 4K resoluutio tarjoaa jopa neljä kertaa tarkemman kuvan kuin 1080p FullHD valvontakamera.

PoE virransyöttö, kustannustehokas asennus

Tallentimessa on PoE- virransyöttö, joka syöttää virran kameroille samassa kaapelissa datan kanssa, joten valvontakamerat eivät tarvitse erikseen pistorasiaa läheisyyteen. Valvontakamera tarvitsee toimiakseen vain yhden Ethernet kaapelin. Kun NVR tallentimeen on kytketty valvontakamera ethernet kaapelia käyttäen, tallennin käyttöönottaa kameran automaattisesti, eikä kamera vaadi enää erillistä alustusta. Valvontakameratallentimessa on 4 PoE porttia, jotka on tarkoitettu valvontakameroiden käyttöön.

Älykäs videonhavainnointi (IVS)

Tallennin tukee IP- valvontakameroita, joissa on älykkäitä tallennusominaisuuksia, kuten esim Tripwire (Ansalanka), tunkeutumisen havainnointi. Tallennin pystyy myös tallentamaan analyysitietoa, kuten ihmisten laskemista, kasvojentunnistusta.


Huomioithan että kyseiset ominaisuudet täytyy löytyä valvontakamerasta, mikäli ominaisuuksia haluaa käyttää!

Helppokäyttöinen suomenkielinen etäkatselu

Kun Dahua valvontakameratallennin liitetään verkkoon, voidaan reaaliaikaista videokuvaa ja tallennushistoriaa seurata ja hallita etänä. Älylaitteille on ladattavissa ilmainen suomenkielinen etäkatseluohjelmisto. Etäseuranta ohjelmisto on saatavilla myös tietokoneelle (SmartPSS). Ohjelmiston avulla kameroiden hallinta, konfigurointi sekä etäkatselu onnistuu helposti. SmartPSS ohjelmisto on saatavilla ilmaiseksi Windows ja Mac tietokoneille. Etäkatseluohjelmiston avulla voit asentaa esimerkiksi valvontajärjestelmän kesämökillesi, yhdistää sen verkkoon ja hallita sitä täydellisesti etänä kotoa käsin.

Ominaisuudet:

  • PoE -portteja: 4
  • PoE -virransyöttö: maks. 25,5 W/portti, yhteensä enintään 36 W
  • Tallennusnopeus: maks. 80 Mb/s
  • Pakkaus: Smart H.265/H.265/Smart H.264/H.264/MJPEG
  • Kiintolevypaikka: 1x SATA III, jopa 10 Tt (kiintolevy ei sisälly toimitukseen)
  • Videoliitännät: HDMI (4K-tuki), VGA
  • Muut liitännät: audiotulo/-lähtö, 2x USB2.0, Ethernet 10/100 M
  • Käyttölämpötila-alue: -10° - +50°C
  • Mitat: 204,6 x 206,4 x 48,1 mm, 1U