DAHUA 8 Kameran POE-Tallennin + 4TT KOVALEVY ASENNETTUNA

Tuotekoodi: NVR4208-8P-4-4T

Erittäin suosittu Dahuan NVR4208-8P-4 tallennin kahdeksalle kameralle. Nyt mukana myös valmiiksi asennettu kovalevy!


Helppokäyttöinen suomenkielinen käyttöjärjestelmä. Videokuvaa voidaan katsoa etänä reaaliaikaisesti älypuhelinsovelluksella.

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

579,00 €

Dahua NVR4208-P-4KS2 PoE NVR-Tallennin kahdeksalle valvontakameralle

Dahua NVR4104-P-4KS2 PoE NVR- tallennin maksimissaan kahdeksalle IP valvontakameralle. NVR- tallennin on suunniteltu helppokäyttöiseksi valvontakameratallentimeksi koti ja yrityskäyttöön.
Liitä tallentimeen Dahuan valvontakamerat, tallennin etsii kamerat automaattisesti, eikä käyttöönotto vaadi erillistä kameran alustusta. Tallentimen ohjelmisto sisältää kaikki suositut ominaisuudet kuten etäkatselun, liiketallennuksen, automaattisen tallenteiden päällekirjoituksen ym!

4K tallennus resoluutio

Dahua tallennin tukee maksimissaan 8MP 4K valvontakameran tallentamaa videokuvaa. 4K resoluutio tarjoaa jopa neljä kertaa tarkemman kuvan kuin 1080p FullHD valvontakamera.

PoE virransyöttö, kustannustehokas asennus

Tallentimessa on PoE- virransyöttö, joka syöttää virran kameroille samassa kaapelissa datan kanssa, joten valvontakamerat eivät tarvitse erikseen pistorasiaa läheisyyteen. Valvontakamera tarvitsee toimiakseen vain yhden Ethernet kaapelin. Kun NVR tallentimeen on kytketty valvontakamera ethernet kaapelia käyttäen, tallennin käyttöönottaa kameran automaattisesti, eikä kamera vaadi enää erillistä alustusta. Valvontakameratallentimessa on 8 PoE porttia, jotka on tarkoitettu valvontakameroiden käyttöön.

Älykäs videonhavainnointi (IVS)

Tallennin tukee IP- valvontakameroita, joissa on älykkäitä tallennusominaisuuksia, kuten esim Tripwire (Ansalanka), tunkeutumisen havainnointi. Tallennin pystyy myös tallentamaan analyysitietoa, kuten ihmisten laskemista, kasvojentunnistusta.

Huomioithan että kyseiset ominaisuudet täytyy löytyä valvontakamerasta, mikäli ominaisuuksia haluaa käyttää!

Helppokäyttöinen suomenkielinen etäkatselu

Kun Dahua valvontakameratallennin liitetään verkkoon, voidaan reaaliaikaista videokuvaa ja tallennushistoriaa seurata ja hallita etänä. Älylaitteille on ladattavissa ilmainen suomenkielinen etäkatseluohjelmisto. Etäseuranta ohjelmisto on saatavilla myös tietokoneelle (SmartPSS). Ohjelmiston avulla kameroiden hallinta, konfigurointi sekä etäkatselu onnistuu helposti. SmartPSS ohjelmisto on saatavilla ilmaiseksi Windows ja Mac tietokoneille. Etäkatseluohjelmiston avulla voit asentaa esimerkiksi valvontajärjestelmän kesämökillesi, yhdistää sen verkkoon ja hallita sitä täydellisesti etänä kotoa käsin.

Kahdeksankanavainen tallennin:

 • 8 IP-kameraa
 • 8 PoE-porttia, enintään 25,5 W/portti, yhteensä enintään 130 W.
 • Tallennusnopeus enintään 200 Mb/s (1080p)
 • Pakkaus H.264 / H.265 / MJPEG (enintään 8Mpx)
 • Videoanalytiikkatoimintoja: hälytysviiva, hälytysalue, puuttuvan kohteen tunnistus, kasvojentunnistus, lämpökartta, ihmistenlaskenta
 • 1 HDMI, 1 VGA
 • Gigabit Ethernet-liitäntä
 • 2 x SATA-levypaikka
 • Etäkäyttö (IOS, Android), P2P
 • Kovalevy:
 • 2 Tt videokäyttöön suunniteltu Seagate kovalevy
 • SATA 6 Gb/s
 • Valmiiksi asennettu tallentimeen