DAHUA 4MP Valvontakamerapaketti

Tuotekoodi: DAKIT4

Laadukas heti käyttövalmis FullHD valvontakamera-paketti DAHUA tuotteilla!

Paketti sisältää kaikki tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet:

- Tallennin 4 kanavaa PoE

- Kiintolevy 1 Tb

- Dahua 2431 Valvontakamera (4Mp) 2 kpl

- Kytkentäkaapelit kameroille a´20m 2 kpl

Laitteilla 24kk takuu! 

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

649,00 € 669,00 €

LISÄÄ PAKETTIISI MYÖS VALVONTAMONITORI TÄSTÄ >>  


Tee asennuksesta ammattimainen kytkentäkotelolla!

Kytkentäkotelo Bullet-kameralle

Kytkentäkoteloa käyttämällä saat asennuksesta ammattimaisen ja siistin!


Dahuan kamerat ovat tarkoitettu ammattikäyttöön, mutta laatua ja toimintavarmuutta arvostavat käyttävät niitä myös koti- ja mökkikäytössä!

Tämän paketin Dahua 2431- kamerat (4MP)  soveltuvat loistavasti yleiseen aluevalvontaan. Ne kuvaavat tarkkaa kuvaa myös heikossa valaistusympäristössä, sekä IR-valojen ansiosta myös täysin pimeässä 30 metriin asti. Näissä kameroissa on myös älykkäitä ominaisuuksia, kuten Tripwire (hälytyslinja) ja Intrusion (tunkeutumisen havaitseminen). Myös tallennin tukee näitä ominaisuuksia, ja voit hyödyntää niitä esim. hälytyskäytössä.

Älykkäiden hälytystoimintojen ansiosta voit helposti ehkäistä "turhia" liiketunnistus hälytyksiä, tilaamalla esim. puhelimeesi hälytyksen vain itse määrittelemäsi hälytyslinjan ylityksistä!

Tallennin syöttää virran (PoE) kameralle yhtä kaapelia pitkin yhdessä datan kanssa, joten kamerat ei tarvitse pistorasiaa läheisyyteen. Helppo asennus!  

Dahuan Lite -sarjan valvontakamerat soveltuvat erinomaisesti perinteiseen kameravalvontaan ja yksinkertaisiin valvontaprojekteihin.

Etähallinta ja -katselu:

Kameran etäkatseluun ja hallintaan voi käyttää Dahuan omia puhelinsovelluksia (iDMSS/gDMSS) tai SmartPSS -tietokoneohjelmaa. Tallennin pitää olla kytkettynä nettiin (reitittimeen/modeemiin).

Paketin sisältämä tallennin tukee neljää valvontakameraa, joten voit täydentää järjestelmääsi, lisäämällä siihen vaikkapa moottori zoomilla varustettuja kameroita, tai vaikkapa PTZ- etäohjattavia Dahua valvontakameroita!

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteesta, niin ota meihin yhteyttä!


Lisätietoja: