DAHUA 4MP (AI) Valvontakamera-paketti (Bullet)

Tuotekoodi: DAKIT4

Laadukas heti käyttövalmis FullHD valvontakamera-paketti DAHUA tuotteilla!

Paketti sisältää kaikki tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet:

- Tallennin 4 kanavaa PoE

- Kiintolevy 1 Tb

- Dahua 2441 Bullet valvontakamera (4Mp) 2 kpl

- Kytkentäkaapelit kameroille a´20m 2 kpl

Laitteilla 24kk takuu! 

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

679,00 €

LISÄÄ PAKETTIISI MYÖS VALVONTAMONITORI TÄSTÄ >>  


Tee asennuksesta ammattimainen kytkentäkotelolla!

Kytkentäkotelo Bullet-kameralle

Kytkentäkoteloa käyttämällä saat asennuksesta ammattimaisen ja siistin!


Dahuan kamerat ovat tarkoitettu ammattikäyttöön, mutta laatua ja toimintavarmuutta arvostavat käyttävät niitä myös koti- ja mökkikäytössä!

Tämän paketin Dahua 2441- kamerat (4MP)  soveltuvat loistavasti yleiseen aluevalvontaan. Ne kuvaavat tarkkaa kuvaa myös heikossa valaistusympäristössä, sekä IR-valojen ansiosta myös täysin pimeässä 30 metriin asti. Näissä kameroissa on myös älykkäitä ominaisuuksia, kuten Tripwire (hälytyslinja) ja Intrusion (tunkeutumisen havaitseminen). Myös tallennin tukee näitä ominaisuuksia, ja voit hyödyntää niitä esim. hälytyskäytössä.

Uudistuneet Dahua WizSense 2 -sarjan kamerat tukee kehittyneitä tekoälytoimintoja, kuten hahmontunnistukseen perustuva älykäs liikkeen tunnistus ja suodatus alueelle tulon lisäominaisuutena.

Kameroissa on oletuksena päällä älykäs liiketunnistus (Smart Motion Detection), joka korvaa perinteisen liiketunnistuksen ja tuottaa vähemmän virhehälytyksiä. SMD-hälytysten konfigurointi ja vastaanotto onnistuu kaikilla Dahuan tallentimilla ja ohjelmistoilla.

Lisäksi kaikissa malleissa on sisäänrakennettu mikrofoni, joka on oletuksena aktiivisena, mutta sen voi tarvittaessa mykistää kameran asetuksista.

Myös AI Coding eli älykäs kuvanpakkaus kuuluu kameran ominaisuuksiin mahdollistaen entistä pienemmän bittivirran varsinaisen kohteen pysyessä edelleen tarkkana.

Starlight-tekniikan ansiosta kamera tuottaa laadukasta jälkeä myös vähäisessä valaistuksessa.

PoE virransyöttö, kustannustehokas asennus!

Tallennin syöttää virran kameralle yhtä kaapelia pitkin yhdessä datan kanssa, joten kamerat ei tarvitse pistorasiaa läheisyyteen. Helppo asennus!

Dahuan Lite AI-sarjan valvontakamerat soveltuvat erinomaisesti perinteiseen kameravalvontaan ja yksinkertaisiin valvontaprojekteihin.

Helppokäyttöinen suomenkielinen etähallinta ja -katselu:

Kun Dahua valvontakameratallennin liitetään verkkoon, voidaan reaaliaikaista videokuvaa ja tallennushistoriaa seurata ja hallita etänä. Älylaitteille on ladattavissa ilmainen suomenkielinen etäkatseluohjelmisto (DMSS). Etäseuranta ohjelmisto on saatavilla myös tietokoneelle (SmartPSS). Ohjelmiston avulla kameroiden hallinta, konfigurointi sekä etäkatselu onnistuu helposti. SmartPSS ohjelmisto on saatavilla ilmaiseksi Windows ja Mac tietokoneille. Etäkatseluohjelmiston avulla voit asentaa esimerkiksi valvontajärjestelmän kesämökillesi, yhdistää sen verkkoon ja hallita sitä täydellisesti etänä kotoa käsin. 

Paketin sisältämä tallennin tukee neljää valvontakameraa, joten voit täydentää järjestelmääsi, lisäämällä siihen vaikkapa moottori zoomilla varustettuja kameroita, tai vaikkapa PTZ- etäohjattavia Dahua valvontakameroita!

LISÄÄ KAMEROITA PAKETTIISI

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteesta, niin ota meihin yhteyttä!

Paketin kameroissa on 3,6mm optiikka (optiona saatavana myös 2.8mm optiikalla)