Reolink Duo 2 WiFi 2x8MP AI ulkokamera LED-kohdevaloilla

Tuotekoodi: 90796

UUSI TUOTE!

Kahden 8MP linssin kamera, dual-band WiFi, älyliiketunnistus, LED-kohdevalo ja IP66-luokitus

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

184,00 € 198,00 €

Reolink Duo 2 WiFi on kahdella 8 MP linssillä ja tekoälyllä varustettu WiFi valvontakamera sisä- ja ulkokäyttöön.

Reolink Duo 2 WiFi sisältää kaksi eri suuntiin kohdistettua 8MP linssiä, joiden avulla kamera pystyy näkemään peräti 180 asteen näkymän vaakasuoraan yhdellä kertaa. Kamera yhdistää molempien linssien näkymän yhdeksi kuvaksi. Kuva ei vääristy, vaan kuvasuhde säilyy normaalina. Kamera vie Reolinkin tallentimesta vain yhden kanavan.

Kamera näkee ilman valaistusta infrapunavalojen avulla jopa 30m päähän. Kirkkaiden LED-valojen ansiosta kamera kykenee kuitenkin tallentamaan värikuvaa myös pimeässä.

Älykkään liiketunnistuksen avulla Duo erottelee henkilöt, ajoneuvot ja eläimet muusta havaitusta liikkeestä. Tämä tarkentaa hälytykset juuri valvontaa vaativiin tilanteisiin.

Valvontakamera hälyttää halutessasi älypuhelimeen tulevalla ilmoituksella tai sähköpostiin. Saat reaaliajassa tiedon, mikäli kamera on havainnut liikettä ja alkanut tallentaa videota. Voit myös katsoa live-videota kohteesta.

Videokuvaa, älykästä liiketunnistusta ja asetuksia voi hallita reaaliaikaisesti Reolink App-sovelluksella (Android ja iOS) ja Reolink Client-ohjelmalla (Windows ja macOS). Asetuksista voi mm. säätää liiketunnistuksen herkkyyttä ja kohdetta, määritellä sähköpostiosoitteen johon videokuvia automaattisesti lähetetään kameran havaittua liikettä, muokata laajempiakin hälytystoimintoja, äänen tallentamista ja paljon muuta.

Reolink sovelluksen kautta olet yhteydessä kotiisi tai kuvauspaikalle vuorokauden jokaisena tuntina – olit sitten missä päin maailmaa tahansa!


Tekniset tiedot:
Videon tarkkuus: Kaksi linssiä, molemmat 8MP (4608x1728 pikseliä)
Kahden linssin luoma näkökenttä: 180° vaakasuoraan, 60° pystysuoraan
Videopakkaus: H.265
Audio: Integroitu mikrofoni ja kaiutin
Infrapunavalot: 6 kpl (20 mil, 850 nm), kantama 30 metriä
LED-valot: 8 kpl / 5W / 6500K / 560 lumenia
Virransyöttö: DC 12V/2A, enintään 15W
Verkkoyhteys: 2.4 GHz / 5 GHz dual-band, 802.11a/b/g/n
Yhteyden salaus: WPA-PSK/WPA2-PSK
Kaksisuuntainen ääni
Tallennustavat muistikortille ja tallentimeen: Liiketunnistuksesta, ajastettuna, jatkuva
Muistikortti: MicroSD, enintään 256 GB
Suojaus sääolosuhteilta: IP66 luokiteltu, soveltuu ulkokäyttöön ympärivuotisesti
Paino: 700 g

Lisätietoja

Takuuaika (kk) 24

Myyntipakkauksen sisältö: Kamera, 1m Ethernet-kaapeli, pussi ruuveja ja tulppia, ruuvimeisseli, pikaopas, varoitustarra, kaapelin vesitiivis liitos, asennuslevy, ruuvaussapluuna