Etätuki asennukseen, konfigurointiin ja käyttöönottoon

Autamme turvatuotteiden asennukseen, käyttöönottoon ja asetusten konfigurointiin liittyvissä ongelmissa.

(Dahua, Ajax Systems, Reolink, Imou)

Tilatessasi tämän tuotteen, olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian sopiaksemme ajan puhelinkeskustelulle! 

59,90 €

Tarvitsetko apua ja tukea valvontakameran tai turvajärjestelmän asennukseen tai laitteen asetusten määrittämiseen? 

Vaikka myymämme turvajärjestelmät ovat pääsääntöisesti helppokäyttöisiä ja asennettavissa ilman ammattilaisen apua, niin aina eteen voi tulla kysymyksiä tai ongelmia liittyen laitteiston käyttöön tai asetuksiin. 

Ota avuksesi ammattitaitomme sekä vuosien kokemuksemme turvajärjestelmien asennuksista ja konfiguroinnista. Autamme teitä asennukseen ja käyttöönottoon liittyvissä ongelmissa sekä käytön opastuksessa puhelimitse/sähköpostitse. 

Tarvittaessa ja sopimuksestamme voimme ottaa etäyhteyden laitteeseenne/laitteistoon, ja tarkistaa asetukset sekä konfiguroida laite toimimaan halutulla ja parhaalla mahdollisella tavalla.

Etäyhteyden avulla voidaan myös monissa tapauksissa selvittää/paikantaa laitteessa mahdollisesti oleva vika tai toimintahäiriö.

Tämä tuote sisältää tukipalvelun vain Dahua, Ajax Systems, Reolink sekä Imou laitteille ja laitteistoille.

Huomioithan että emme etänä voi tehdä täyttä asennusta puolestasi, ja on asioita joita täytyy ottaa huomioon ennen kuin tilaatte tämän tuotteen, kuten esimerkiksi kyseessä olevan laitteen ohjelmiston lataukset puhelimelle/tietokoneelle, käyttäjätilin luonti tarvittaessa riippuen laitteesta, laitteiden sähkönsyöttö ja toimiva internet-yhteys laitteelle/laitteistolle. Wifi-kamerat ja järjestelmien etäkäyttösovellukset toimivat aina internetin kautta, joten asiakkaan on itse yhdistettävä laite internettiin (tässä voimme kyllä opastaa, mutta emme voi sitä tehdä puolestasi).

Onko teillä tarve laajemmalle turvajärjestelmän huollolle ja kunnossapidolle?

Kauttamme saatavana myös Dahua-kameravalvonta-, sekä Ajax Systems ja DSC-hälytinjärjestelmien asennukset, huollot ja kunnossapitotyöt Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaan alueella Lue lisää ja ota yhteyttä tarvittaessa

Yrityksemme ANWE OY on poliisihallituksen hyväksymä turvasuojausliike. Asentajamme ovat viranomaisen valtuuttamia turvasuojaajia!

Lisäksi olemme myös virallinen Ajax Systemsin sertifioima AJAX-Hälytinjärjestelmä tuotteiden asennusliike ja toimittaja.