Dahua Lite AI kupu 4Mpx 2.7-13.5mm

Tuotekoodi: HDBW2441R-ZAS


Dahua Lite-sarjan 4MP valvontakamera zoomilla!

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

259,00 €

Soveltuvat kytkentäkotelot: PFA 137, PFB203W


Dahuan kamerat ovat tarkoitettu ammattikäyttöön, mutta laatua ja toimintavarmuutta arvostavat käyttävät niitä myös koti- ja mökkikäytössä!

Dahua langallinen IP-kupukamera 5x moottoroidulla (varifocal) zoom-linssillä. Kamera soveltuu erinomaisesti esim. sisäänkäynti- ja porttikameraksi. Moottoroidulla linssillä pystyy helposti säätämään sopivan kuvakulman.

Dahua WizSense 2 -sarjan kamera tukee kehittyneitä tekoälytoimintoja, kuten hahmontunnistukseen perustuva älykäs liikkeen tunnistus ja suodatus alueelle tulon lisäominaisuutena.

Kaikissa sarjan malleissa on oletuksena päällä älykäs liiketunnistus (Smart Motion Detection), joka korvaa perinteisen liiketunnistuksen ja tuottaa vähemmän virhehälytyksiä. SMD-hälytysten konfigurointi ja vastaanotto onnistuu kaikilla Dahuan tallentimilla ja ohjelmistoilla.

Lisäksi kaikissa malleissa on sisäänrakennettu mikrofoni, joka on oletuksena aktiivisena, mutta sen voi tarvittaessa mykistää kameran asetuksista.

Myös AI Coding eli älykäs kuvanpakkaus kuuluu kameran ominaisuuksiin mahdollistaen entistä pienemmän bittivirran varsinaisen kohteen pysyessä edelleen tarkkana.

Starlight-tekniikan ansiosta kamera tuottaa laadukasta jälkeä myös vähäisessä valaistuksessa.

Tässä Dome kamerassa on älykkäitä ominaisuuksia, kuten Tripwire (hälytyslinja) ja Intrusion (tunkeutumisen havaitseminen). Näitä ominaisuuksia voi hyödyntää esim. hälytyskäytössä.

Dahuan Lite -sarjan valvontakamerat soveltuvat erinomaisesti perinteiseen kameravalvontaan ja yksinkertaisiin valvontaprojekteihin. Dahuan kamerat ovat tarkoitettu ammattikäyttöön.

Etähallinta ja -katselu:
Kameran etäkatseluun ja hallintaan voi käyttää Dahuan omia puhelinsovelluksia (iDMSS/gDMSS) tai SmartPSS -tietokoneohjelmaa. Laite pitää olla kytkettynä nettiin (reitittimeen/modeemiin), tai suoraan tallentimeen.

Virtalähde: 12V DC tai PoE (virtalähde ei sis. pakkaukseen)

Ominaisuudet:

  • CMOS-kenno, resoluutio 2688 x 1520
  • Moottoroitu 2,7 - 13,5 mm linssi, F1.5
  • IR-valot 40 m kantamalla
  • MicroSD-muistikorttipaikka, jopa 256 Gt
  • Virransyöttö: 12 V DC, PoE
  • Virrankulutus (norm./maks.): 2,3 W/6,5 W (12 V DC), 3,2 W/7,7 W (PoE)
  • Käyttölämpötila-alue: -30° - 60°C
  • Suojausluokitus: IP67, IK10
  • Mitat: Ø122 x 93,4 mm
  • Paino: 0,52 kg

Portaaton moottoroitu 5 x zoom (2,7mm - 13,5mm)