Reolink E1 Pro AI 4MP PT Auto Tracking WiFi kamera sisäkäyttöön

Tuotekoodi: 90808

Ohjattava valvontakamera Dual Band WiFi-yhteydellä ja Ethernet-portilla. Kamerassa myös automattinen kohteen seuranta.

Hyvä ja helppo ratkaisu sisätilan valvontaan. Loistava myös lemmikkikameraksi. 

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

68,90 € 76,90 €

Reolink E1 Pro AI

Reolink E1 Pro AI on monipuolinen 4MP -tarkkuudella varustettu Pan/Tilt valvontakamera sisäkäyttöön. Kamera kääntyy haluttuun suuntaan mobiililaitteella Reolink Appista tai tietokoneella Clientista ohjaten. 

Auto-tracking toiminnolla kamera pystyy seuraamaan havaitsemaansa kohdetta, kääntäen kameran kohteen liikkeen mukaan. Näkyvyys on erittäin kirkas myös aivan pimeässä. Kamera havaitsee älykkään liiketunnistuksen avulla ihmisen ja eläimen. Tallennus MicroSD-muistikortille (max 256 GB) alkaa automaattisen puskurointitoiminnon avulla 4 sekuntia ennen havaitun liikkeen alkamista.

Kameran WiFi-yhteys toimii sekä 2.4 GHz että 5 GHz taajuuksilla. Kamerassa on myös RJ45-liitin langallisen verkkoyhteyden muodostamiseen Ethernet-kaapelilla. Integroitu mikrofoni ja kaiutin mahdollistavat kaksisuuntaisen äänen sekä äänen tallentamisen videolle.

Infrapuna-LEDien (8kpl) ansiosta kamera näkee myös pilkkopimeässä, aina 12 metriin saakka. Virta-adapterin kaapeli on 3 metriä pitkä.

Asennus ja kameran hallinnointi tapahtuu helposti ReolinkApp-sovelluksen avulla (iOs ja Android) tai tietokoneella (Client-ohjelmisto PC ja Mac). Liiketunnistuksen havaitessa liikettä kamera aloittaa tallennuksen välittömästi ja lähettää haluttaessa ilmoituksen joko Push-viestinä tai sähköpostiin.

Lisätietoja

Takuuaika (kk): 24

Myyntipakkauksen sisältö: Kamera, seinä/kattokiinnityslevy, verkkovirta-adapteri, resetointineula, ruuvaussapluuna, varoitustarra, ruuveja, pikaohje