2 x Reolink E1 Pro AI 4MP PT Auto Tracking WiFi kamera sisäkäyttöön

2-pack

Tuotekoodi: 90808

2 kpl Ohjattava valvontakamera Dual Band WiFi-yhteydellä ja Ethernet-portilla. Kamerassa myös automaattinen kohteen seuranta.

Hyvä ja helppo ratkaisu sisätilan valvontaan. Loistava myös lemmikkikameraksi.

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

129,00 € 137,80 €

Reolink E1 Pro AI

Reolink E1 Pro AI on monipuolinen 4MP -tarkkuudella varustettu ohjattava valvontakamera sisäkäyttöön. Kamera kääntyy haluttuun suuntaan Reolink Appista puhelimella tai Clientista (tietokoneella) ohjaten.

Auto-tracking toiminnolla kamera pystyy seuraamaan havaitsemaansa kohdetta, kääntäen kameran kohteen liikkeen mukaan. Näkyvyys on erittäin kirkas myös aivan pimeässä. Kamera havaitsee älykkään liiketunnistuksen avulla ihmisen ja eläimen. Tallennus MicroSD-muistikortille (max 256 GB) alkaa automaattisen puskurointitoiminnon avulla 4 sekuntia ennen havaitun liikkeen alkamista.

Kameran WiFi-yhteys toimii sekä 2.4 GHz että 5 GHz taajuuksilla. Kamerassa on myös RJ45-liitin langallisen verkkoyhteyden muodostamiseen Ethernet-kaapelilla. Integroitu mikrofoni ja kaiutin mahdollistavat kaksisuuntaisen äänen sekä äänen tallentamisen videolle.

Infrapuna-LEDien (8kpl) ansiosta kamera näkee myös pilkkopimeässä, aina 12 metriin saakka. Virta-adapterin kaapeli on 3 metriä pitkä.

Asennus ja kameran hallinnointi tapahtuu helposti ReolinkApp-sovelluksen avulla (iOs ja Android) tai tietokoneella (Client-ohjelmisto PC ja Mac). Liiketunnistuksen havaitessa liikettä kamera aloittaa tallennuksen välittömästi ja lähettää haluttaessa ilmoituksen joko Push-viestinä tai sähköpostiin.

Lisätietoja

Takuuaika (kk): 24

Myyntipakkauksen sisältö: Kamera, seinä/kattokiinnityslevy, verkkovirta-adapteri, resetointineula, ruuvaussapluuna, varoitustarra, ruuveja, pikaohje