Reolink Go -Paketti

Akkukäyttöinen valvontakamera
Akkukäyttöinen valvontakamera

Reolink Go Plus 4G-akkukäyttöinen valvontakamera liikkuvaan käyttöön!

Reolink Go Plus 4G -valvontakamera on aidosti langaton. WiFi-verkkoa tai edes verkkovirtaa ei välttämättä tarvita. Kamera toimii 4G LTE- mobiiliverkossa ja siihen asetetaan SIM-kortti, jolla se pitää yhteyttä 4G-verkkoon. Yhteys ei ole päällä jatkuvasti vaan tarvittaessa: Kameran havaittua liikettä tai käyttäjän ottaessa yhteyden kameraan. Kuvan resoluutio on 4MP (2560x1440)

Kamerassa on älykäs liiketunnistus joka osaa erotella ihmiset ja ajoneuvot. Lisäksi kamerassa on Time Lapse-toiminto, eli kameran voi ohjelmoida ottamaan kuva halutuin väliajoin.

Go toimii järeällä 7800mAh akulla viikkoja, jopa kuukausia. Kestävä kuori suojaa kaikissa olosuhteissa, vaikka kaatosateessa (IP65 luokitus). Vesitiiviinä eivät sääolosuhteet kameraa haittaa ja infrapunavalojen avulla se näkee pimeässäkin 10 metriin asti. Kameran jalassa on mahdollisuus kiinnittää se hihnalla esimerkiksi puuhun. 

Tallennus tapahtuu mukana tulevalle, kameraan asennettavalle 64GB microSD-muistikortille. Liiketunnistuksesta syntyvä tallennus jää muistikortille ja on helposti katsottavissa. Videokuvaa, tallennuksia ja asetuksia voi hallita reaaliaikaisesti Reolink App-sovelluksella (Android ja iOS) ja Reolink Client-ohjelmalla (Windows ja macOS). Kameran akku ladataan vesitiiviisti suojatusta microUSB-liittimestä millä tahansa 5V auto- tai verkkolaturilla tai Reolink Solar Panel aurinkopaneelilla. Akussa itsessäänkin on microUSB-liitin eikä se siten tarvitse omaa laturia. Kameraa voi myös käyttää latausjohto liitettynä.

Helppo käyttöönottaa!

Käyttöönottokin on tehty vaivattomaksi myyntipakkaukseen sisältyvän Elisa Laitenetti SIM-kortin myötä. SIM-kortilla ei ole PIN-koodia ja liittymä täytyy aktivoida käyttöön osoitteessa elisa.fi/laitenetti. Laitenetti L tarjoaa riittävän tiedonsiirtonopeuden.

Reolink Go valvontakameran käyttäjä ei ole velvoitettu käyttämään Elisa-liittymää. Kameraa voi käyttää minkä tahansa operaattorin kortilla oman valinnan mukaan. Kamera tunnistaa automaattisesti käytettävän operaattorin ja asettaa oikeat yhteysasetukset.

Eikä siinä vielä kaikki!

Samaan pakettiin saat myös aurinkopaneelin

Reolink Solar Panel ylläpitää akun latauksen ilman verkkovirtaa. On tärkeää suunnata paneeli kohti etelää tai lounasta ja varmistaa ettei se jää varjoon. Kameraan liitettävä 4-metrisen kaapelin liitin on vesisuojattu. Pakkaus sisältää aurinkopaneelin lisäksi seinätelineen ja sen ruuvit. Takuu 2 vuotta.

Älylaitteeseen ladattava ilmainen sovellus toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kameran käyttöoikeuden voi jakaa myös muille käyttäjille, jolloin yhtäaikaisia käyttäjiä voi olla enintään kahdeksan.

Reolink Go on monipuolinen 4G valvontakamera riistakameraksi, kotiin, mökille tai vaikkapa rakennustyömaalle!

Yhteenveto kameran ominaisuuksista:

  • Akkukäyttöinen - toimii ilman verkkovirtaa jopa kuukauden!
  • Älykäs liiketunnistus (ihminen, ajoneuvo)
  • Time-Lapse, ajastettu kuvaus
  • Lisävirtaa voidaan syöttää aurinkopaneelilla tai esim. powerbankilla
  • Sisäänrakennettu 4G-modeemi
  • Tallennus laitteen muistikortille tai valmistajan pilvipalveluun
  • Hälytykset älypuhelimeen tai sähköpostiin
  • Live-video
  • Sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni
  • Suomenkielinen mobiiliohjelma

Eli jos tilaan, mitä kaikkea nyt saankaan?


Voit myös lisätä tilaukseesi vaihtoakun ja/tai ylimääräisen kiinnitysjalan!

Toisen kiinnitysjalustan ansiosta voit vaihtaa kameran paikkaa helposti, koska sinulla on kiinnitysjalusta valmiina! Kiinnität esimerkiksi toisen jalustan kotiisi ja toisen mökillesi! Kamera on helposti irrotettavista jalustasta, joten voit viedä sen sinne missä sitä milloinkin tarvitset, eikä sinun tarvitse joka kerta ruuvata kameran kiinnitysjalustaa irti!

 Kyllä! Haluan tilata nämä tuotteet pakettina hintaan 285€ (norm. 299€ )

Katso videot:

Kysyttävää tuotteesta?

Oletko jo liittynyt postituslistallemme?

Tilaa uutiskirje, niin saat tietoa uusimmista tuotteistamme ja tarjouksista! Jaamme myös alennuskoodeja verkkokauppaamme, ja suoritamme arvontoja rekisteröityneiden kesken!

Lisäksi saat ilmaisia vinkkejä kotisi tai yrityksesi turvallisuuden parantamiseen!