Turvajärjestelmän suunnittelu

Autamme turvalaitteiden valinnassa sekä järjestelmän suunnittelussa, ja kerromme lisää vaihtoehdoista jotta saatte parhaiten tarpeitanne vastaavat tuotteet.

Tilatessasi tämän tuotteen, otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian sopiaksemme ajan puhelinkeskustelulle!

29,90 €

Valvontakameroiden ja hälytysjärjestelmien laajasta valikoimasta saattaa olla vaikea valita omaan tarpeeseen parhaiten soveltuvat laitteet.

Ota avuksesi ammattitaito sekä vuosien kokemuksemme turvalaitteista. Varaa aika, niin kartoitetaan tilanteenne ja keskustellaan rauhassa eri vaihtoehdoista. Autamme teitä suunnittelussa ja laitteiden valinnassa, niin kodin, mökin tai liiketilojenkin valvontaan ja suojaamiseen.

Jokaisella kohteella on erilaiset tarpeet. Halutaanko kohteeseen yksinkertaista valvontaa vaikkapa vain yhdellä tai useammalla langattomalla valvontakameralla, vai laajempaa kameravalvonta- ja hälytinjärjestelmä kokonaisuutta.

Autamme valitsemaan laitteet niin kameravalvontaan, kuin murto- palo- ja vesivuotovalvontaan. Lisäksi hälytinjärjestelmää voidaan käyttää esimerkiksi automatisoimaan sähkölaitteiden toimintaa järjestelmän keskukseen yhdistettävien älykkäiden pistorasioiden ja releiden avulla.

Kartoitetaan tilanteesi yhdessä!

Laitteiksi ehdotamme/tarjoamme aina VAIN meidän valikoimassamme olevien valmistajien ja tuotemerkkien laitteita (Dahua, Imou, Reolink, Ajax Systems) valvonnan tarpeesta riippuen.

Esimerkiksi,

Langaton kameravalvonta: Reolink tai Imou

Hälytysjärjestelmä: Ajax Systems

Kaapeloitavat/ammattimaisemmat kamerajärjestelmät: Dahua

Otathan huomioon että tämä tuote on tarkoitettu yksinkertaisiin valvontatarpeisiin.

Laajojen, kuten suurempien kiinteistöjen ja yritysten turvajärjestelmien suunnittelu vaatii aina tarkempaa kartoitusta kohteesta, ja yleensä käyntiä paikan päällä. Pystymme suunnittelemaan sekä toteuttamaan turvajärjestelmät myös suurempiin ja vaativampiinkin tarpeisiin. Lue lisää yrityksestämme ja ota tarvittaessa yhteyttä