Reolink RLC-523WA 5MP PTZ Auto Tracking AI WiFi kamera ulkokäyttöön

Tuotekoodi: 90766

IP66 säänkestävä Pan/Tilt/Zoom WiFi valvontakamera LED-kohdevalolla, automaattisella kohteen seurannalla ja AI-liiketunnistuksella

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

319,00 € 339,00 €

Reolink RLC-523WA 

Tämä hieman "järeämpi" alumiinirunkoinen langaton valvontakamera tarjoaa uniikin yhdistelmän runsaita ominaisuuksia.

Tallennus tapahtuu microSD-muistikortille (max. 256 GB) tai erilliselle NVR-tallentimelle. Virransyöttö tulee kameran 12V/2A virta-adapterista. Pimeänäkö ulottuu peräti 60 metriin asti älykkäästi mukautuvien neljän voimakkaan infrapuna-LED-valojen avulla. Kuvattavan kohteen pimeässä valaisevia LED-valoja kamerassa on kolme. Niiden avulla kamera pystyy kuvaamaan värikuvaa pimeästä huolimatta, jolloin esimerkiksi henkilön tunnistaminen on huomattavasti helpompaa.

Auto-tracking toiminnolla kamera pystyy seuraamaan havaitsemaansa kohdetta, kääntäen kameran kohteen liikkeen mukaan. Seurantatoiminnossa liike toimii horisontaalisti eli vasemmalle ja oikealle (ei pystysunnassa). Kameran voi myös asettaa partioimaan esiasennettuihin vapaasti asetettuihin kohteisiin vuoronperään kohdistuen.

Älykkään liikkeentunnistuksen ansiosta, kamera kykenee havaitsemaan kuvasta erikseen ihmiset ja ajoneuvot. Kameran lähettämät ilmoitukset saavat aivan uuden merkityksen, kun liiketunnistus määritetään reagoimaan ainoastaan ajoneuvoista ja henkilöistä. Kamerasta löytyy myös muistikorttipaikka (maks. 256 Gt, kortti on ostettava erikseeni), joten paikalliset tallennukset liikkeentunnistuksesta onnistuvat. Kamera tukee poikkeuksellisesti myös jatkuvaa tallennusta muistikortille. Muistikortin lisäksi kamera tukee tallennusta käyttäjän FTP-palvelimelle. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta kamera tallentaa myös äänet.

WiFi-yhteys toimii sekä 2.4 GHz että 5 GHz -taajuuksilla. Kamerassa on lisäksi 100 Mb/s nopeuteen yltävä RJ45-liitin Ethernet-kaapelille.

RLC-523WA tukee myös intervallivideoita (time-lapse). Kamera määritellään ottamaan kuvia halutulla aikavälillä ja kuvasarjasta muodostuu automaattisesti video. Rakennusprojektin eteneminen, kasvien keväinen herääminen, liikennevirtojen seuranta, aamun sarastus - käyttökohteita on loputtomasti!

Kameraa käytetään ja hallitaan helppokäyttöisellä Reolink-sovelluksella, joka on saatavilla sekä Android että iOS -laitteille. Sovelluksen käyttökieleksi on valittavissa suomi. Mobiilisovelluksen lisäksi saatavilla on myös Reolink Client työpöytäsovellus (macOS/Windows).

Tärkeimmät ominaisuudet:

- WiFi (2.4 GHz ja 5 GHz, MU-MIMO)
- Pan&Tilt automaattisella kohteen seurannalla
- 5x optinen zoom
- Kirkkaat LED-kohdevalot
- Älykäs henkilön ja ajoneuvon tunnistava liiketunnistus
- 5MP tarkkuus
- Integroitu kaiutin ja mikrofoni