Reolink RLC-523WA 5MP PTZ Auto Tracking AI WiFi kamera ulkokäyttöön

Tuotekoodi: 90766

IP66 säänkestävä ohjattava Pan/Tilt/Zoom WiFi valvontakamera LED-kohdevalolla, automaattisella kohteen seurannalla ja AI-liiketunnistuksella

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

319,00 € 349,90 €

Reolink RLC-523WA 5 MP Auto Tracking AI WiFi PTZ-valvontakamera

Tämä hieman järeämpi ja ammattimaisempi alumiinirunkoinen langaton valvontakamera tarjoaa uniikin yhdistelmän runsaita ominaisuuksia. RLC-523WA on Reolinkin wifi- kameravalikoiman ns. lippulaivamalli, joka soveltuu laatunsa puolesta koti tai mökkikäytön lisäksi myös ammattimaisempaan käyttöön.

Henkilöt ja ajoneuvot erotteleva liiketunnistus, kameran kyky seurata havaittua kohdetta, kirkkaat LED-kohdevalot värikuvaan pimeässä ja vahvat infrapunavalot pimeänäköön, 5 x optinen zoom ja paljon muuta. Kaikki pakattuna yksiin jämäkkiin kuoriin. Kamera toimii verkkovirralla.

Tallennus tapahtuu microSD-muistikortille (max. 256 GB) tai erilliselle NVR-tallentimelle. Virransyöttö tulee kameran 12V/2A virta-adapterista. Pimeänäkö ulottuu peräti 60 metriin asti älykkäästi mukautuvien neljän voimakkaan infrapuna-LED-valojen avulla. Kuvattavan kohteen pimeässä valaisevia LED-valoja kamerassa on kolme. Niiden avulla kamera pystyy kuvaamaan värikuvaa pimeästä huolimatta, jolloin esimerkiksi henkilön tunnistaminen on huomattavasti helpompaa.

Auto-tracking toiminnolla kamera pystyy seuraamaan havaitsemaansa kohdetta, kääntäen kameran kohteen liikkeen mukaan. Seurantatoiminnossa liike toimii horisontaalisti eli vasemmalle ja oikealle (ei pystysunnassa). Kameran voi myös asettaa partioimaan esiasennettuihin vapaasti asetettuihin kohteisiin vuoronperään kohdistuen.

Älykkään liikkeentunnistuksen ansiosta, kamera kykenee havaitsemaan kuvasta erikseen ihmiset ja ajoneuvot. Kameran lähettämät ilmoitukset saavat aivan uuden merkityksen, kun liiketunnistus määritetään reagoimaan ainoastaan ajoneuvoista ja henkilöistä. Kamerasta löytyy myös muistikorttipaikka (maks. 256 Gt, kortti on ostettava erikseen), joten paikalliset tallennukset liikkeentunnistuksesta onnistuvat. 

Kamera tukee poikkeuksellisesti myös jatkuvaa tallennusta muistikortille. Muistikortin lisäksi kamera tukee tallennusta käyttäjän FTP-palvelimelle. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta kamera tallentaa myös äänet.

WiFi-yhteys toimii sekä 2.4 GHz että 5 GHz -taajuuksilla. Kamerassa on lisäksi 100 Mb/s nopeuteen yltävä RJ45-liitin Ethernet-kaapelille.

RLC-523WA tukee myös intervallivideoita (time-lapse). Kamera määritellään ottamaan kuvia halutulla aikavälillä ja kuvasarjasta muodostuu automaattisesti video. Rakennusprojektin eteneminen, kasvien keväinen herääminen, liikennevirtojen seuranta, aamun sarastus - käyttökohteita on loputtomasti!

Kameraa käytetään ja hallitaan helppokäyttöisellä Reolink-sovelluksella, joka on saatavilla sekä Android että iOS -laitteille. Sovelluksen käyttökieleksi on valittavissa suomi. Mobiilisovelluksen lisäksi saatavilla on myös Reolink Client työpöytäsovellus (macOS/Windows).

Takuu 24kk

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Tarkka 5 Megapikselin SuperHD video (2560×1920), 2,4x vrt. FullHD
 • Kääntö ja pyöritys. Pyöritys rajaton: 360°, kääntö : 0°~90°. Nopeus säädettävissä
 • Älykäs henkilön ja ajoneuvon tunnistava liiketunnistus 
 • Automaattinen kohteen seuranta
 • 5x optinen zoom, kuvakulma 27° – 96°
 • IP66 suojausluokitus -sopii ulos ja sisälle
 • IR-ledit sekä valkoiset ledit yökuvaukseen
 • WiFi (2.4 GHz ja 5 GHz, MU-MIMO) 
 • Mikrofoni ja kaiutin
 • Tallennus laitteen muistikortille tai FTP:llä
 • Hälytykset älypuhelimeen tai sähköpostiin
 • Live-video
 • Suomenkielinen mobiiliohjelma

Myyntipakkauksen sisältö: kamera, vesitiivis liitin, 1m verkkokaapeli, varoitustarra, ruuvaussapluuna, verkkovirta-adapteri, ruuveja, ruuvaustyökalu, pikaohje