Reolink Go PT Ultra+SIM akkukäyttöinen 8MP 4G kamera ulkokäyttöön

Uutuus!

Tuotekoodi: 90839E

Säänkestävä ohjattava 8MP valvontakamera 4G-yhteydellä ja akulla.

Kamerassa myös led-kohdevalo.

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

349,00 €

Reolink Go PT Ultra - Huipputarkalla 4K kuvanlaadulla oleva akkukäyttöinen 4G-valvontakamera

Reolink Go PT Ultra tuo 4G-yhteydellä varustettuihin kameroihin 8 MP kuvan. Siinä on kiinteä akku sekä Pan/Tilt. Tämän helpommaksi ei kohteen valvonta enää mene. Kameran katseen saa käännettyä aina minne haluaa. 16x digitaalinen zoom, integroitu mikrofoni ja kaiutin sekä erittäin laaja kuvakulma tekevät valvonnasta helppoa. Kamerassa on paikka nanoSIM-kortille sekä valmiiksi asennettuna 32GB microSD-muistikortti. Kameraan voi myös asettaa suuremman, jopa 128GB microSD-kortin. Älykkään liiketunnistuksensa ansiosta kamera osaa erottaa henkilön ja ajoneuvon muun liikkeen joukosta.

Suuren 21.6Wh akun, IP64-säänkestävyyden ja itsenäisen 4G-yhteyden avulla kamera pärjää aina. Akku kestää viikkoja ja jopa kuukausia. Aurinkopaneelin avulla kamera voi olla ilman erillistä lataamista jopa ympäri vuoden. 

Tätä ulkokameraa pimeäkään ei haittaa, sillä infrapunavalojen ansiosta kamera näkee hämärässäkin kymmenen metrin etäisyydelle. Kirkkaiden LED-valojen ansiosta kamera kykenee kuitenkin tallentamaan värikuvaa myös pimeässä. Kameran voi kiinnittää pidikkeellään seinään mutta myös hihnalla esimerkiksi puuhun. Kamerassa on myös on/off virtakytkin.

Tekniset tiedot:

Kuvan tarkkuus: 8 MP (3840x2160 pikseliä)
Näkökenttä: 90° vaakasuoraan, 47° pystysuoraan
Infrapunavalot: 2kpl (1.2W/850nm)
LED-kohdevalot: 2kpl (2.4W/6500K)
Yhteys: 4G-verkko
Tallennus: Havaittu liike tallentuu muistikortille
Liiketunnistimen toimintakenttä: 120° (vaakasuora)
Liiketunnistimen toimintaetäisyys: Enintään 10 metriä
Muistikortti: 128 GB tai pienempi (sisältää 32GB muistikortin)
Akku:21.6Wh
Lataus: 5V/2A USB-C, Reolink Solar Panel 2
Säänkestävyys: IP64
Toimintalämpötilat: -20°...+55°
Videon koodaus: H.265

Sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni


Reolink App (iOS ja Android) ja Reolink Client (Windows ja macOS)-sovelluksista ohjataan kameraa, näkee suoran videokuvan, tallenteet ja hallitsee ominaisuuksia kuten toimenpiteet reaaliaikaisista ilmoituksista kameran havaittua liikettä. Sovelluksista voi hallita ja seurata yhtäaikaisesti kaikkia muitakin Reolinkin kameroita. 

Käyttöönotto on äärettömän helppoa. Mitään johtoja ei tarvita ja myyntipakkaukseen sisältyy jopa Elisa Laitenetti SIM-kortti. SIM-kortilla ei ole PIN-koodia ja liittymä pitää aktivoida käyttöön osoitteessa elisa.fi/laitenetti. Laitenetti L tarjoaa riittävän tiedonsiirtonopeuden.
Reolink Go PT Ultra valvontakameran käyttäjä ei ole velvoitettu käyttämään Elisa-liittymää. Kameraa voi käyttää minkä tahansa operaattorin kortilla oman valinnan mukaan. Kamera tunnistaa automaattisesti käytettävän operaattorin ja asettaa oikeat yhteysasetukset.

Lisätietoja

Takuuaika (kk) 24Myyntipakkauksen sisältö kamera, 32GB muistikortti, resetointineula, kiinnike ja hihna, ruuvaussapluuna, varoitustarra, pikaopas, ruuvit ja tulpat, latauskaapeli