Reolink E1 Zoom AI 5MP PTZ Auto Tracking WiFi kamera sisäkäyttöön

Uutuus!

Tuotekoodi: 90809

Ohjattava Pan/Tilt/Zoom valvontakamera Dual-Band WiFi-yhteydellä.

Kamerassa myös automaattinen kohteen seuranta!

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

106,90 € 109,00 €

Reolink E1 Zoom AI

Reolink E1 Zoom on monipuolinen 5MP -tarkkuudella varustettu Pan/Tilt/Zoom valvontakamera sisäkäyttöön. Kameraa ohjataan etäältä appilla tai Reolink Client ohjelmalla. Se kääntyy mihin tahansa suuntaan ja suurentaa kolminkertaisen optisen zoominsa avulla. Näkyvyys on erittäin kirkas myös aivan pimeässä. Tallennus MicroSD-muistikortille (max 256 GB) alkaa automaattisen puskurointitoiminnon avulla 4 sekuntia ennen havaitun liikkeen alkamista.

Auto-tracking toiminnolla kamera pystyy seuraamaan havaitsemaansa kohdetta, kääntäen kameran kohteen liikkeen mukaan. Kamerassa on älykäs liiketunnistus. Kamera havaitsee älykkään liiketunnistuksen avulla ihmisen ja eläimen.

Sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin mahdollistavat kaksisuuntaisen äänen. Infrapuna-LEDien (10kpl) ansiosta kamera näkee myös pilkkopimeässä, aina 12 metriin saakka. Kameran WiFi-yhteys toimii sekä 2.4 GHz että 5 GHz taajuuksilla. Virta-adapterin kaapeli on 3 metriä pitkä.

Asennus ja kameran hallinnointi tapahtuu helposti ReolinkApp-sovelluksen avulla (iOs ja Android) tai tietokoneella (Client-ohjelmisto PC ja Mac). Liiketunnistuksen havaitessa liikettä kamera aloittaa tallennuksen välittömästi ja lähettää haluttaessa ilmoituksen joko Push-viestinä tai sähköpostiin.

Lisätietoja

Takuuaika (kk): 24

Myyntipakkauksen sisältö: Kamera, seinä/kattokiinnityslevy, verkkovirta-adapteri, resetointineula, ruuvaussapluuna, varoitustarra, ruuveja, pikaohje