Reolink Duo 2 LTE+SIM akkukäyttöinen 2x6MP AI ulkokamera LED-kohdevaloilla

Uutuus!

Tuotekoodi: 90800E

Kahden 6MP linssin kamera, älyliiketunnistus, PIR, LED-kohdevalo ja IP66-luokitus

Tilaustuote:

Toimitusaika 4-6 arkipäivää

389,00 €

Kuvaus

Reolink Duo 2 LTE sisältää kaksi eri suuntiin kohdistettua 6MP linssiä, joiden avulla kamera pystyy näkemään peräti 170 asteen näkymän vaakasuoraan yhdellä kertaa. Kamera yhdistää molempien linssien näkymän yhdeksi kuvaksi. Kuva ei vääristy, vaan kuvasuhde säilyy normaalina. Suuren 10400mAh akun, IP66-säänkestävyyden ja itsenäisen 4G-yhteyden avulla kameran voi asentaa minne tahansa.

Kamera näkee ilman valaistusta infrapunavalojen avulla. Kirkkaiden LED-valojen ansiosta kamera kykenee kuitenkin tallentamaan värikuvaa myös pimeässä. Kameran akku ladataan vesitiiviisti suojatusta USB-C -liittimestä millä tahansa 5V auto- tai verkkolaturilla tai Reolink Solar Panel 2 aurinkopaneelilla. Kameraa voi myös käyttää latausjohto liitettynä. Kameran akkukesto yhdellä latauksella on keskimäärin 1-4 viikkoa riippuen asetuksista, käytöstä ja lämpötilasta.

Älykkään liiketunnistuksen avulla Duo 2 LTE erottelee henkilöt, ajoneuvot ja eläimet muusta havaitusta liikkeestä. Tämä tarkentaa hälytykset juuri valvontaa vaativiin tilanteisiin. Kamerassa on myös PIR-anturi.

Videokuvaa, älykästä liiketunnistusta ja asetuksia voi hallita reaaliaikaisesti Reolink App-sovelluksella (Android ja iOS) ja Reolink Client-ohjelmalla (Windows ja macOS). Asetuksista voi mm. säätää liiketunnistuksen herkkyyttä ja kohdetta, määritellä sähköpostiosoitteen johon videokuvia automaattisesti lähetetään kameran havaittua liikettä, muokata laajempiakin hälytystoimintoja, äänen tallentamista ja paljon muuta.

Kamerasta löytyy myös yönäkö IR-valoilla, joka kantaa optimaalisissa olosuhteissa noin 30 m päähän. Perinteisen yönäön lisäksi kamerasta löytyy myös kahdeksan pientä LED-valoa, jotka mahdollistavat värivoimaisen kuvan pimeässä/hämärässä.

Havaitessaan liikettä kamera kykenee lähettämään ilmoituksen ja aloittamaan tallennuksen erikseen ostettavalle muistikortille (maks. 128 Gt, kortti ostettava erikseen). Akkukäyttöinen Reolink Duo 2 LTE tukee myös uudempaa ja kehittyneempää H.265-videopakkausta, joka mahdollistaa tallennukset paremmalla hyötysuhteella. Kamera tukee myös kaksisuuntaista ääntä, eli kamerasta löytyy kaiutin ja mikrofoni.

Kameraa käytetään ja hallitaan helppokäyttöisellä Reolink-sovelluksella, joka on saatavilla sekä Android että iOS -laitteille. Sovelluksen käyttökieleksi on valittavissa suomi.

Huom, Reolink Duo 2 LTE vaatii toimiakseen SIM-kortin ja liittymän.

Loistava ratkaisu liikkuvaan käyttöön tai esimerkiksi rakennustyömaille!

Tekniset tiedot:

Videon tarkkuus: Kaksi linssiä, molemmat 6MP (4608x1296 pikseliä)
Kahden linssin luoma näkökenttä: 170° vaakasuoraan, 50° pystysuoraan
Videopakkaus: H.265
Audio: Integroitu mikrofoni ja kaiutin
PIR: Kantama 10 metriä
Infrapunavalot: 6 kpl (20 mil, 850 nm), kantama 30 metriä
LED-valot: 8 kpl / 4.4W / 6500K / 440 lumenia
Verkkoyhteys: 4G
Akku: 10400 mAh
Lataus: USB-C, 5V / 2A
Muistikortti: MicroSD, enintään 128 GB
Suojaus sääolosuhteilta: IP66 luokiteltu, soveltuu ulkokäyttöön ympärivuotisesti
Paino:900 g

Lisätietoja

Takuuaika (kk) 24Myyntipakkauksen sisältö Kamera, antennit, USB-kaapeli, pussi ruuveja ja tulppia, ruuvimeisseli, pikaopas, varoitustarra, hihna, asennuslevy, ruuvaussapluuna