Reolink Argus 3 Ultra akkukäyttöinen 8MP WiFi kamera LED-kohdevaloilla ulkokäyttöön

Uutuus!

Tuotekoodi: 90845

Säänkestävä akkutoiminen 8MP valvontakamera Dual Band WiFi-yhteydellä ja älykkäällä liiketunnistuksella

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

178,00 €

Reolink Argus 3 Ultra akkutoiminen kamera tarjoaa peräti 8MP tarkkuuden ja kaksitaajuus WiFin 

Tarkka optiikka, 16 kertainen digitaalinen zoomi, henkilöt, ajoneuvot ja eläimet tunnistava tekniikka, IP65 luokiteltu suojaus ja akkutoimisuus mahdollistavat hyvin monipuoliset valvontamahdollisuudet. Kameran voi sijoittaa mihin vaan WiFi verkon kattamalla alueella. Kamerassa on iso 21.6Wh litiumakku.

Argus 3 Ultrassa on lisäksi kirkkaat LED-kohdevalot. Havaittuaan liikettä kamera antaa visuaalisen hälytyksen sytyttämällä kirkkaan valonsa. Valon avulla kamera kykenee kuvaamaan hälytyksen aiheuttajaa videolle värillisenä hämärissäkin olosuhteissa. Video tallentuu kameraan asetettavalle microSD-muistikortille (enintään 128 GB).

Älykkään liiketunnistuksensa ansiosta kamera osaa erottaa kuvattavan henkilön, ajoneuvon tai eläimen muun liikkeen joukosta, ja hälyttää pelkästään jonkun tai kaikkien liikkuessa kameran edessä. 

Argus 3 Ultra osaa myös ajastetun kuvaamisen eli ns. time-lapse toiminnon. Kamera määritellään ottamaan kuvia halutulla aikavälillä ja kuvasarjasta muodostuu video. Rakennusprojektin eteneminen, kasvien keväinen herääminen, liikennevirtojen seuranta, aamun sarastus, käyttökohteita on loputtomasti.

Tekniset ominaisuudet:

Tarkkuus: 8MP (3840x2160 pikseliä), 15 kuvaa sekunnissa
Tallennus: Liiketunnistuksen videot tallentuvat muistikortille (enintään 128 GB, ei sisälly pakkaukseen)
Kuvakulma: 125° diagonaalisesti
WiFi: 2.4GHz/5GHz, WPA ja WPA2 salaukset
Audio: Integroitu mikrofoni ja kaiutin, mahdollista äänittää oma audiohälytys minkä kamera toistaa havaittuaan liikettä
Pimeänäkö: 10 metriin asti, 6 infrapuna-LED:iä. Kaksi kirkasta LED-kohdevaloa (6500K / 2.4W)
Akku: 21.6Wh kiinteä litiumakku Lataus: USB-C (5V/2A), Reolink Solar Panel 2
Liiketunnistin: PIR, tunnistuskulma 100° vaakasuoraan, enimmäisetäisyys 10 metriä, älykäs tunnistus
Toimintalämpötila: -20°...+55°C
Suojausluokitus: IP65


Videokuvaa, tallennuksia ja asetuksia voi hallita reaaliaikaisesti Reolink App-sovelluksella (Android ja iOS) ja Reolink Client-ohjelmalla (Windows ja macOS). Asetuksista voi mm. säätää liiketunnistuksen herkkyyttä, määritellä sähköpostiosoitteen, johon kamera automaattisesti lähetetään kuva liikkeen havaitsemisen jälkeen, muokata laajempiakin hälytystoimintoja, verkkoasetuksia, äänen tallentamista ja paljon muuta.

Lisätietoja

Takuuaika (kk) 24

Myyntipakkauksen sisältö: Argus 3 Ultra, seinäteline, pöytäteline, hihna tolppaan kiinnittämistä varten, ruuvaussapluuna, USB-C -latauskaapeli, pikaopas (englanniksi), varoituskyltti, ruuvit ja tulpat, resetointineula