Dahua IP Lite AI 2Mpx IR-bulletkamera 2,7-13,5mm

Tuotekoodi: HFW2241T-ZAS

Dahua Lite-sarjan 2MP valvontakamera zoomilla!

Toimitusaika: 2-4 arkipäivää

239,00 €

Dahua HFW2241T-ZAS langallinen 2MP FullHD IP-bulletkamera 5x moottoroidulla (varifocal) zoom-linssillä

Dahua WizSense 2 -sarjan kamera tukee kehittyneitä tekoälytoimintoja, kuten hahmontunnistukseen perustuva älykäs liikkeen tunnistus ja suodatus alueelle tulon lisäominaisuutena.

Kaikissa sarjan malleissa on oletuksena päällä älykäs liiketunnistus (Smart Motion Detection), joka korvaa perinteisen liiketunnistuksen ja tuottaa vähemmän virhehälytyksiä. SMD-hälytysten konfigurointi ja vastaanotto onnistuu kaikilla Dahuan tallentimilla ja ohjelmistoilla.

Lisäksi kaikissa malleissa on sisäänrakennettu mikrofoni, joka on oletuksena aktiivisena, mutta sen voi tarvittaessa mykistää kameran asetuksista.

Myös AI Coding eli älykäs kuvanpakkaus kuuluu kameran ominaisuuksiin mahdollistaen entistä pienemmän bittivirran varsinaisen kohteen pysyessä edelleen tarkkana.

Starlight-tekniikan ansiosta kamera tuottaa laadukasta jälkeä myös vähäisessä valaistuksessa.

Kamera soveltuu erinomaisesti esim. sisäänkäynti- ja porttikameraksi. Moottoroidulla linssillä pystyy helposti säätämään sopivan kuvakulman.

Optisen zoomin ansiosta kameran kuva voidaan zoomata lähelle haluttua kuvausaluetta. Tämä antaa lisää mahdollisuuksia asennuspaikan valinnalle.

5x optinen zoom auttaa näkemään kauemmas ja enemmän ilman vaikutusta kuvanlaatuun. Automaattinen tarkennus pitää kuvan veitsenterävänä, kaikissa tilanteissa. 

Kamera kestää rankimmatkin olosuhteet, se on vesitiivis ja IP67 -luokituksen mukainen.

Tässä bulletkamerassa on älykkäitä ominaisuuksia, kuten Tripwire (hälytyslinja) ja Intrusion (tunkeutumisen havaitseminen). Näitä ominaisuuksia voi hyödyntää esim. hälytyskäytössä.
Dahuan Lite -sarjan valvontakamerat soveltuvat erinomaisesti perinteiseen kameravalvontaan ja yksinkertaisiin valvontaprojekteihin. Dahuan kamerat ovat tarkoitettu ammattikäyttöön, joten laatu on taattu!

Etähallinta ja -katselu:
Kameran etäkatseluun ja hallintaan voi käyttää Dahuan omia puhelinsovelluksia (iDMSS/gDMSS) tai SmartPSS -tietokoneohjelmaa. Laite pitää olla kytkettynä nettiin (reitittimeen/modeemiin).
Virtalähde: 12V DC tai PoE (virtalähde ei sis. pakkaukseen)

Ominaisuudet:

  • CMOS-kenno, resoluutio 1920 x 1080
  • Moottoroitu 2,7 - 13,5 mm linssi, F1.5, 5x optinen zoom
  • IR-valot 60 m kantamalla
  • MicroSD-muistikorttipaikka, jopa 256 Gt
  • Virransyöttö: 12 V DC, PoE
  • Virrankulutus (norm./maks.): 2 W/8,6 W (12 V DC), 2,6 W/9,9 W (PoE)
  • Käyttölämpötila-alue: -30° - 60°C
  • Mitat: 238,5 x 90,7 x 90,7 mm
  • Paino: 0,76 kg

Portaaton moottoroitu 5 x zoom (2,7mm - 13,5mm)