Dahua IP Full-Color 2Mpx kupukamera, 3.6mm

Loppuunmyyty

Tuotekoodi: HDBW5249R-ASE-NI-036

2 megapikselin Pro AI Full-color-Fixed-focal kupukamera

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää


229,00 €

Dahua IPC-HDBW5249R-ASE 2MP Full-color valvontakamera

Dahuan uudet Full-Color kamerat kykenevät tuottamaan värillistä kuvaa myös olosuhteissa joissa ei ole paljon valoa. Full-Color tekniikka kuluttaa vähemmän sähköä, kuin perinteinen IR. Se on myös huomaamattomampi, koska kamerassa ei pala mitään valoja.
Full-Color kamerat ovat myös IP67 ja IK10 standardien mukaisia ja ne ovat kehitetty kestämään laajoja lämpötila-alueita. Jopa -30°C <-> +60°C!

Full- color kameran ehdoton etu on kuitenkin värillinen pimeäkuva. Värillisen videokuvan ansiosta yksityiskohtien tunnistus on huomattavasti helpompaa mustavalkoiseen videokuvaan verrattuna. Lisäksi videokuvaan ei synny heijastumia yhtä helposti kuin IR- ledeillä valotettuun yökuvaan.

HUOM! Full-color valvontakamerat eivät toimi täydellisessä pimeydessä, vaan valvontakamera vaatii toimiakseen vähintään 0.001 Luxin valaistuksen 

WDR (Wide Dynamic Range) teknologia tekee valvontakameran videokuvasta tasaisesti valottunutta. Ominaisuus himmentää kuvan ylivalottuneita kohtia ja vastaavasti valottaa "pimeitä" alueita. WDR (120dB) optimoi kirkkaat sekä tummat alueet videokuvasta samanaikaisesti, jolloin saadaan aikaan käyttökelpoinen videokuva alueelta.

IVS (Intelligent Video System) Ansalanka, tunkeutuminen, puuttuvan kohteen tunnistus, lämpökartta, kasvontunnistus

ePoe Tukee virran ja datan syöttämisen samassa verkkokaapelissa jopa 800 metriin nopeudella 10Mbps tai tai 300 metriin 100Mbps. Huomioithan, että käyttäessäsi ePoE tai PoE virran- ja datansyöttöä tarvitset toimintoon aina ePoE / PoE tallentimen tai kytkimenLataa esite ja datalehti: