Akkutoiminen palovaroitin EI650I, AUDIOLINK

Tuotekoodi: EI650I

EI605I on akkutoiminen optinen palovaroitin, jossa on älykäs AudioLINK-toiminto. Ilmaisella AudioLINKmobiilisovelluksella voidaan tarkkailla ilmaisimien toimintaa ja likaantumista sekä selata hälytysmuistia. (ei ketjutettava)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

34,90 €

Tyylikäs EI605I palovaroitin toimii pelkällä akulla. Siinä on 10 vuoden litiumakku. Kun litiumakku kestää koko varoittimen elinajan, varoitin täytyy irrottaa katosta vasta vaihdon yhteydessä. Varoitin ilmoittaa pariston loppumisesta merkkiäänellä.

Palovaroittimessa on suuri, huomaamaton testi- ja vaimennuspainike, joka vaimentaa välytystilassa varoittimen 10 minuutin ajaksi.

EI605I on akkutoiminen optinen palovaroitin, jossa on älykäs AudioLINK-toiminto. Ilmaisella AudioLINK-mobiilisovelluksella voidaan tarkkailla ilmaisimien toimintaa ja likaantumista sekä selata hälytysmuistia. Tämä on tärkeää esimerkiksi asentajien ja kiinteistönhoitajien työssä. Lataa ilmainen mobiilisovellus GooglePlay tai AppStore sovelluskaupasta.

Huom! Tämä palovaroitin toimii itsenäisenä (ei ketjutusta). Ketjutettava malli >> Akkutoiminen ketjutettava palovaroitin, EI650IRF