Akkutoiminen palovaroitin EI650IW, AUDIOLINK

Tuotekoodi: EI650IW 

EI605IW on akkutoiminen optinen palovaroitin, jossa on älykäs AudioLINK-toiminto. Ilmaisella AudioLINKmobiilisovelluksella voidaan tarkkailla ilmaisimien toimintaa ja likaantumista sekä selata hälytysmuistia. (ei ketjutettava)

Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

29,90 €

Tyylikäs EI605IW palovaroitin toimii pelkällä akulla. Siinä on 10 vuoden litiumakku. Kun litiumakku kestää koko varoittimen elinajan, varoitin täytyy irrottaa katosta vasta vaihdon yhteydessä. Varoitin ilmoittaa pariston loppumisesta merkkiäänellä.

Palovaroittimessa on suuri, huomaamaton testi- ja vaimennuspainike, joka vaimentaa välytystilassa varoittimen 10 minuutin ajaksi.

EI605IW on akkutoiminen optinen palovaroitin, jossa on älykäs AudioLINK-toiminto. Ilmaisella AudioLINKmobiilisovelluksella voidaan tarkkailla ilmaisimien toimintaa ja likaantumista sekä selata hälytysmuistia. Tämä on tärkeää esimerkiksi asentajien ja kiinteistönhoitajien työssä. Lataa ilmainen mobiilisovellus GooglePlay tai AppStore sovelluskaupasta.

Huom! Tämä palovaroitin toimii itsenäisenä (ei ketjutusta). Ketjutettava malli >> Akkutoiminen ketjutettava palovaroitin, EI650IRF