Ajax MultiTransmitter 3EOL moduuli langallisille laitteille

Tuotekoodi: 38200

Ajax MultiTransmitterin avulla liität langallisia laitteita Ajax-hälytysjärjestelmääsi.

Toimitusaika: n. 3-5 arkipäivää 

189,00 €

Ajax MultiTransmitter 3EOL moduuli langallisille laitteille

Ajax on ammattitason langaton turvajärjestelmä kiinteistösi turvaamiseen. Euroopan palkituin ja laajasti tunnustusta saanut hälytinjärjestelmä sopii skaalautuvuuden ansiosta monipuolisesti niin kotiin kuin yrityskäyttöön. Ei sitoutumista eikä kuukausimaksuja!

Ajax MultiTransmitter

Ajax MultiTransmitterin avulla voidaan vanha, langallinen hälytysjärjestelmä, liittää osaksi modernia Ajax-hälytysjärjestelmää. MultiTransmitterin avulla voidaan järjestelmään liittää myös uusia langallisia antureita, joita ei löydy Ajaxin valikoimasta. Langallinen asennus voi joskus olla myös ainoa vaihtoehto, esim. paksujen betonirakenteiden takia, jolloin langaton signaali ei kuulu. Laitteessa on 18 silmukkaa.

Langallisia antureita voivat olla esim. kaasutunnistimet, radioaaltotunnisimet tai vaikkapa nestepinnan korkeutta tarkkaileva anturi sekä perinteiset liike- tai ovianturit.

Ajax Multitransmitterissä on myös erillinen virransyöttö langallisille palovaroittimille ja virrankatkaisu hälytyksen nollaamista varten!

Jopa 2000 m langaton kantama Ajax Hub -keskusyksikköön.

Häirintätunnistimet ja akkuvarmennus

Ajax MultiTransmitter on varustettu kahdella häirintätunnistimella: mikäli laitteeseen kosketaan tai suojakotelo aukaistaan, tehdään siitä välittömästi hälytys.

Laitteessa on myös paikka 7 Ah vara-akulle, jonka ansiosta laite toimii jopa neljä päivää ilman verkkovirtaa esim. sähkökatkoksen aikana. Akku ei sisälly tuotepakkaukseen. Tilaa myös akku

Erittäin helppo asennus

Ajax Relay MultiTransmitter on erittäin helppo ja nopea asentaa. Laite lisätään Ajax Hubiin muutamassa sekunnissa.

Hälytysjärjestelmä ilman kuukausimaksuja

Ajax hälytinjärjestelmän käyttäminen on täysin ilmaista - ei kuukausi- tai vuosimaksuja. Ohjelmistot ja niiden päivitykset ovat myös ilmaisia. Järjestelmän asennus käy helposti ilman kallista ammattilaista, työkaluiksi riittävät ruuvimeisseli ja älypuhelin.

Ominaisuudet:

  • Liitettävien laitteiden määrä: enintään 18 (NO, NC, EOL, 2EOL, 3EOL)
  • Virransyöttö: 110-255 V, 50/60 Hz
  • Varavirta: paikka 12 V akulle
  • Akun kapasiteetti: 7 Ah (ei sisälly toimitukseen)
  • Akkutilan mitat: 150 x 64 x 94 mm
  • Käyttöaika akulla: jopa 4 päivää
  • Käyttölämpötila-alue: -10° - +40°C
  • Mitat: 196 x 238 x 100 mm