230 VAC optinen palovaroitin, paristovarmennus

Tuotekoodi: EI146E 

Optinen palovaroitin soveltuu erityisesti käytäviin sekä asuinhuoneisiin.

  • Kytketään jatkuvaan verkkovirtaan 230 V AC
  • Paristovarmennus, 9 V (sisältyy toimitukseen)
  • Ketjutettavissa kaapeloimalla
  • Suuri testi- ja vaimennuspainike
  • Muistitoiminto
  • Valmius paikallistamiselle, hiljentämiselle ja testaamiselle etänä

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

34,90 €

EI146E on savuun reagoiva optinen palovaroitin, joka on varustettu patentoidulla tunnistimella. Se havaitsee hehkuvan palon tuottavat savuhiukkaset nopeasti. Varoitin toimii 230 V verkkovirralla, ja virransyöttö on varmistettu käyttäjän vaihdettavissa olevalla 9 V paristolla. Paristo takaa jopa 3 vuoden ajan jatkuvan toiminnan sähkökatkoksen sattuessa.

Varoitin toimitetaan Easi-fit -asennuskannalla, joka mahdollistaa nopean ja yksinkertaisen asennuksen sekä helpon irrottamisen ja vaihtamisen. Se on myös yhteensopiva vanhojen Easi-fit -kantojen kanssa.

EI146E toimii niin itsenäisenä varoittimena kuin ketjutettuna toisiin yhteensopiviin EI-varoittimiin. Jopa 20 laitetta voidaan liittää toisiinsa. 

Varoitin tarkistaa automaattisesti anturin toiminnan, pariston jännitteen sekä sisäisen piirin, ja ilmoittaa vikatilasta lyhyellä äänimerkillä 40 sekunnin välein. Suurella testipainikkeella käyttäjä voi tarkistaa äänimerkin, pariston jännitteen ja sisäisen piirin milloin tahansa.

Muistitoiminnon avulla aktivoitunut hälytys on helppo tunnistaa. Tämä ilmaistaan kahdella punaisen LEDin välähdyksellä 40 sekunnin välein 24 tunnin ajan tapahtuman jälkeen.