230 VAC lämpöilmaisin, paristovarmennus

Tuotekoodi: EI144E 

Lämpöilmaisin soveltuu erityisesti keittiöihin, kylpy- ja pukuhuoneisiin sekä autotalleihin, missä optinen savuilmaisin voi aiheuttaa virhehälytyksiä. Lämpöilmaisinta ei pidä käyttää ainoana turvana, vaan sen rinnalla tulee käyttää myös oikeaa palovaroitinta.

  • Kytketään jatkuvaan verkkovirtaan 230 V AC
  • Paristovarmennus, 9 V (sisältyy toimitukseen)
  • Ketjutettavissa kaapeloimalla
  • Suuri testi- ja vaimennuspainike
  • Muistitoiminto
  • Valmius paikallistamiselle, hiljentämiselle ja testaamiselle etänä

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

61,50 €

EI144E on lämpöilmaisin, joka on varustettu nopeasti toimivalla A1-luokan lämpötunnistimella. Se havaitsee äkillisen lämmönnousun nopeasti. Varoitin toimii 230 V verkkovirralla, ja virransyöttö on varmistettu käyttäjän vaihdettavissa olevalla 9 V paristolla. Paristo takaa jopa 3 vuoden ajan jatkuvan toiminnan sähkökatkoksen sattuessa.

Varoitin toimitetaan Easi-fit -asennuskannalla, joka mahdollistaa nopean ja yksinkertaisen asennuksen sekä helpon irrottamisen ja vaihtamisen. Se on myös yhteensopiva vanhojen Easi-fit -kantojen kanssa.

EI144E toimii hyvänä lisänä palovaroittimien kanssa, ja se voidaan ketjutettaa toisiin yhteensopiviin EI-varoittimiin. Jopa 20 laitetta voidaan liittää toisiinsa.

Varoitin tarkistaa automaattisesti pariston jännitteen, ja ilmoittaa vikatilasta lyhyellä äänimerkillä 40 sekunnin välein. Suurella testipainikkeella käyttäjä voi tarkistaa äänimerkin, pariston jännitteen ja sisäisen piirin milloin tahansa.

Muistitoiminnon avulla aktivoitunut hälytys on helppo tunnistaa. Tämä ilmaistaan kahdella punaisen LEDin välähdyksellä 40 sekunnin välein 24 tunnin ajan tapahtuman jälkeen.