Reolink RLC-823A 8MP PTZ PoE+ auto-tracking kamera ulkokäyttöön

Tuotekoodi: 90767

IP66 säänkestävä Pan/Tilt/5xZoom PoE valvontakamera LED-kohdevalolla ja AI-liiketunnistuksella

315,00 €
Saatavilla 7 päivässä

Reolink RLC-823A 8MP PTZ PoE+ auto-tracking kamera ulkokäyttöön (5x zoom)

Kaapeloitava RLC-823A on ammattilaistason työkalu ympärivuotiseen kameravalvontaan. Kameran ultratarkka 8MP videokuva, tekoäly ja automaattinen liikkuvan kohteen seuranta mahdollistavat luotettavan seurannan ympärivuotisesti, niin ulko- kuin sisätiloissa. 

RLC-823A kamerassa on pimeänäön mahdollistavien infrapuna-valojen lisäksi kirkkaat LED-valot kohteen valaisemiseksi ja värikuvan näkemiseksi valaistusolosuhteista huolimatta.
Pan&Tilt automaattisella kohteen seurannalla.

Tallennus tapahtuu microSD-muistikortille (max. 256 GB) tai erilliselle NVR-tallentimelle. Pimeänäkö ulottuu peräti 60 metriin asti älykkäästi mukautuvien neljän voimakkaan infrapuna-LED:in avulla. Kuvattavan kohteen pimeässä valaisevia LED-valoja kamerassa on kolme. Niiden avulla kamera pystyy kuvaamaan värikuvaa pimeästä huolimatta, jolloin esimerkiksi henkilön tunnistaminen on huomattavasti helpompaa.

Auto-tracking toiminnolla kamera pystyy seuraamaan havaitsemaansa kohdetta, kääntäen kameran kohteen liikkeen mukaan. Seurantatoiminnossa liike toimii horisontaalisti eli vasemmalle ja oikealle. Kameran voi myös asettaa partioimaan esiasennettuihin vapaasti asetettuihin kohteisiin vuoronperään kohdistuen.
Verkkoyhteys toimii Ethernet-kaapelilla, 100 Mb/s nopeuteen yltävän RJ45-liittimen kautta.
Asennus ja käyttö tapahtuvat helposti ReolinkApp-mobiilisovelluksen (iOs ja Android) tai Client-ohjelmiston (PC ja Mac) kautta.

Ominaisuudet:

5x optinen zoom
Virransyöttö PoE+ (max 24W) tai 12V/2A verkkovirta (virtalähde sisältyy pakkaukseen)
Kirkkaat LED-kohdevalot
Älykäs henkilön ja ajoneuvon tunnistava liiketunnistus
8MP Ultra HD tarkkuus
Integroitu kaiutin ja mikrofoni
Soveltuu ympärivuotiseen ulkokäyttöön (IP66)

Lisätietoja

Takuuaika (kk) 24

Myyntipakkauksen sisältö kamera, vesitiivis liitin, 1m verkkokaapeli, varoitustarra, ruuvaussapluuna, verkkovirta-adapteri, ruuveja, ruuvaustyökalu, pikaohje