Reolink RLC-511W 5MP bullet WiFi kamera ulkokäyttöön (zoom)

4 x ZOOM!

Tuotekoodi: RLC-511W

Säänkestävä 5MP langaton valvontakamera 4x optisella zoomilla ja WiFi-yhteydellä

POISTUVA MALLI (tuotteen korvaa hieman älykkäämpi uusi RLC-511WA-malli)

Toimitusaika: n. 3-6 arkipäivää

119,00 € 124,90 €

REOLINK 5MP ZOOM WIFI VALVONTAKAMERA

Reolink valvontakamera on hintaluokkansa ylivoimaisesti tarkin videokuvaukseltaan ja tarjoaa älykkäitä toimintoja. Valvontakameraa voidaan käyttää sekä sisä- että ulkokäytössä. Valvontakamerassa on lisäksi 4x optinen zoomi, joka mahdollistaa kuvan tehokkaan zoomauksen ilman, että kuva pikselöityy.

Optisen zoomin ansiosta kameran kuva voidaan zoomata lähelle haluttua kuvausaluetta. Tämä antaa lisää mahdollisuuksia asennuspaikan valinnalle.

Kamera kestää rankimmatkin olosuhteet, se on vesitiivis ja IP66 -luokituksen mukainen. 4x optinen zoom auttaa näkemään kauemmas ja enemmän ilman vaikutusta kuvanlaatuun. Automaattinen tarkennus pitää kuvan veitsenterävänä, kaikissa tilanteissa.

Reolink RLC-511W on varustettu 24kpl tehokkaita infrapuna LED -valoja, se näkee hämärässäkin kauas ja selkeästi, jopa 30m.

Liiketunnistuksen havaitessa liikettä saat halutessasi ilmoituksen sovellukseen tai sähköpostiisi. Videokuvaa, tallennuksia ja asetuksia voi hallita reaaliaikaisesti Reolink App-sovelluksella (Android ja iOS) ja Reolink Client-ohjelmalla (Windows ja macOS).

Kaksikanavainen, pitkälle kantava ja nopea verkkoyhteys (2T2R MIMO-antennit) takaa monipuoliset asennusmahdollisuudet ja erinomaisen kuvanlaadun joka tilanteessa. 

Tallennus muistikortille

Reolink 5MP Zoom valvontakamera varustettu Micro SD- muistikorttipaikalla. Kun kameraan lisätään Micro SD-kortti , tallentuu videokuva ja liiketallennukset suoraan muistikortille.

Valvontakamera tallentaa automaattisesti vanhojen videotallenteiden päälle kortin täyttyessä. Micro SD muistikorttia ei tarvitse poistaa kamerasta tyhjätäkseen korttia tai videoiden katselua varten, kaikki hallinta onnistuu helposti tietokoneella ja älypuhelimella.

Nopea ja helppo asennus ja käyttöönotto

Valvontakameran käyttöönotto on tehty mahdollisimman nopeaksi! Se on vain kolmivaiheinen!

  1. Kytke kameraan virta ja enthernet- kaapeli
  2. Scannaa koodi/ Rekisteröi kamera
  3. Irroita Enthernet- kaapeli, aloita valvominen!

Tekniset tiedot:

Valmistaja: Reolink
Tuotekoodi: RLC-511W
Kuvakenno: 1/2.7" CMOS Sensor
Resoluutio: 2560x1920p, 5MP
IR valaistus (pimeäkuvaus): max 30m saakka
Polttoväli: 2.8~12mm
Linssi: Moottoroitu
Kuvalaajuus Vaaka: 99°~ 31
Videopakkaus: H.264
Kuvataajuus max. (Frame Rate): 25fps
Käyttöjännite: DC 12V
Tehon kulutus: < 10W
Käyttölämpötila: -10°C ~ +55°C
Kotelointiluokka: IP66
Mitat: Φ 67 mm × 186 mm