Reolink Duo 4G akkukäyttöinen 2x4MP AI ulkokamera LED-kohdevaloilla

Loppuunmyyty Outlet!

Tuotekoodi: 90778

Akkukäyttöinen kahden 4MP linssin kamera, älyliiketunnistus, PIR, LED-kohdevalo ja IP66-luokitus. 4G-verkkoyhteydellä.

Akun sekä 4G-liittymän ansiosta voit sijoittaa kameran lähes joka kohteeseen ja kamera voidaan helposti siirtää paikasta toiseen. Hyvä ratkaisu valvomaan myös esimerkiksi rakennustyömaata.

Toimitusaika: n.3-5 arkipäivää

349,00 € 389,00 €

Kuvaus

Reolink Duo -sarjan kamerat sisältävät kaksi eri suuntiin kohdistettua 4MP linssiä, joiden avulla kamera pystyy näkemään peräti 150 asteen näkymän vaakasuoraan yhdellä kertaa. Kameroiden kuvat näkyvät vierekkäin, kuin katsoisi yhtä tavallista kameran kuvaa. Kuva ei vääristy vaan kuvasuhde säilyy normaalina.

Kamera näkee ilman valaistusta infrapunavalojen avulla. Kirkkaiden LED-valojen ansiosta kamera kykenee kuitenkin tallentamaan värikuvaa myös pimeässä.

Älykkään liiketunnistuksen avulla Duo erottelee henkilöt ja ajoneuvot muusta havaitusta liikkeestä. Tämä tarkentaa hälytykset juuri valvontaa vaativiin tilanteisiin. Kamerassa on myös PIR-anturi, sekä kaiutin ja mikrofoni, jotka mahdollistavat kahdensuuntaisen keskustelun.

Kameran käyttöönotto käy helposti älypuhelimeen asennettavan sovelluksen avulla eikä vaadi erikoisosaamista.

Kamera tallentaa videot suoraan muistikortille sekä hälyttää hälyttää halutessasi liikkeestä älypuhelimeen.

Videokuvaa, älykästä liiketunnistusta ja asetuksia voi hallita reaaliaikaisesti Reolink App-sovelluksella (Android ja iOS) ja Reolink Client-ohjelmalla (Windows ja macOS). Asetuksista voi mm. säätää liiketunnistuksen herkkyyttä, määritellä sähköpostiosoitteen johon videokuvia automaattisesti lähetetään kameran havaittua liikettä, muokata laajempiakin hälytystoimintoja, äänen tallentamista ja paljon muuta.

Myyntipakkaus sisältää Elisa Laitenetti SIM-kortin. SIM-kortilla ei ole PIN-koodia ja liittymä pitää aktivoida käyttöön osoitteessa elisa.fi/laitenetti. Laitenetti L tarjoaa riittävän tiedonsiirtonopeuden. (Elisan liittymää ei toki tarvitse käyttää, vaan kamera toimii minkä tahansa operaattorin liittymällä).

Tekniset tiedot:

Videon tarkkuus: Kaksi linssiä, molemmat 4MP (2560x1440 pikseliä)
Kahden linssin luoma näkökenttä: 150° vaakasuoraan, 44° pystysuoraan
Videopakkaus: H.265
Audio: Integroitu mikrofoni ja kaiutin
Infrapunavalot: 6 kpl (20 mil, 850 nm), kantama 30 metriä
Verkkoyhteys: 4G
Akku: 10400 mAh
Muistikortti: MicroSD, enintään 128 GB
Suojaus sääolosuhteilta: IP66 luokiteltu, soveltuu ulkokäyttöön ympärivuotisesti
Paino: 740 g