OVIKELLOTUNNISTIN-SETTI LANGATON OVITUNNISTIMELLA

Loppuunmyyty

Tuotekoodi: 7004503 

Sisääntulohälytin setti: 1 x ovikello, 1 x ovikontakti, 1 x painike 

Toimitusaika: n.3-5 arkipäivää

97,90 € 105,00 €
Please select variants first

Langaton siirrettävä ovikello, jossa on äänenvoimakkuuden säätö, ovianturi ja painike - Valkoinen.

Helppokäyttöisen, luotettavan ja vaivattoman Honeywell DC313NDE -ovipaketin ovikellossa on tunnelmaan sopivaksi säädettävä äänenvoimakkuus ja näkyvä LED-vilkkuvalo. Ovianturi varoittaa sinua, kun joku saapuu kotiisi tai lähtee sieltä. Pakkauksen sisältö: 1 x langaton siirrettävä ovikello,1 x Langaton painonappi,1 x Langaton ovi- ja ikkunasensori,2 xx CR2032 (3V) paristo,1 x Pikaopas, 1 x Turvallisuus ja takuu,1 x Vaatimustenmukaisuusvakuutus.

Tällä ovipaketilla on yksinkertaista ja helppoa lisätä kodin turvallisuutta ovikellojärjestelmän avulla. Langaton ovianturi yhdistyy Honeywell ActivLink™ -tekniikan avulla ovikelloon ja antaa varoitusäänen, kun joku tulee kotiisi tai lähtee sieltä. Vieraat tai tavaratoimitukset eivät jää huomaamatta. Voit viedä siirrettävän ovikellon kotona ja pihalla minne tahansa, sillä Honeywell ActivLink™ -tekniikka tarjoaa luotettavan langattoman kentän jopa 150 metrin päähän ja 84 dB:n enimmäisvolyymi kuuluu jopa 80 metrin päähän. Häiriötön Äänenvoimakkuus on helppo säätää perheelle ja tunnelmalle sopivaksi, tai kun haluat hiljaisuutta.

LED-vilkku antaa tahdikkaan mutta tehokkaan näkyvän varoituksen, joka täydentää valitsemaasi sävelmää äänekkäissä ympäristöissä tai varoittaa sinua, kun ovikelloa ei kuule. Kompaktit ja kauniisti suunnitellut ovikellomme ovat väreiltään yhteensointuvia valkoisia ja harmaita, ja ne on suunniteltu kotiasi silmällä pitäen.

Kaikkien Honeywell-ovikellojen ääni on digitaalinen, kristallinkirkas ja kantaa niin kotona kuin pihallakin kauas. Markkinoiden johtavaa äänenlaatua hämäävän pienissä pakkauksissa!

Helppo asentaa - Kaikki Honeywell-ovikellot ovat esiyhdistettyjä ja asennusvalmiita suoraan pakkauksesta. Asennuksen voi tehdä ilman ruuveja ja paristokotelo avautuu helposti, joten saat ovikellon käyttövalmiiksi hetkessä. Tällä kaikella on 2 vuoden tuotetakuu.


Lataa esite: