MINIFINDER PICO HENKILÖ- JA LAITEPAIKANNIN

Loppuunmyyty

Tuotekoodi: GSE-MFP

MiniFinder® Pico on Ruotsissa suunniteltu GPS-paikannuslaite ja turvahälytin, joka toimii maailmanlaajuisesti. Pienestä koostaan huolimatta se sisältää paljon modernia tekniikkaa erilaisten tilanteiden tunnistamiseksi.

Toimitusaika n.2-4 arkipäivää

199,00 €
Please select variants first

Pico-GPS hälytin, joka paikantaa ihmisiä ja arvoesineitä tehokkaasti!

Pienen ulkokuoren takaa löytyy parasta tasoa oleva paikannustekniikka, jolla paikannat niin ihmiset kuin esineetkin. MiniFinderin tehokkuuden salaisuus piilee sen pitkässä akunkestossa. Korkealuokkaiset komponentit ja energiaa säästävä sovellus mahdollistavat jopa 20 päivän käyttöajan valmiustilassa.
Pico ei ole vain GPS-paikannin, vaan myös turvapuhelin. Hätätilanteessa pystyt puhumaan laitteella auttajan kanssa. Laitteeseen on myös sisäänrakennettu putoamisanturi, joka tunnistaa vaaratilanteet ja lähettää automaattisesti hälytyksen.

Useita käyttötarkoituksia

MiniFinderin Pico helpottaa jokapäiväistä elämääsi riippumatta siitä, haluatko käyttää Picoa oman turvallisuutesi parantamiseen tai tarjotaksesi läheisillesi mobiiliturvaratkaisun. GPS paikannuslaitetta voidaan käyttää myös arvoesineiden jäljittämiseen ja sitä voivat käyttää myös yritykset, jotka haluavat tehostaa päivittäistä toimintaansa.

Pieni ja kätevä laite

Pienen ja kätevän kokonsa ansiosta MiniFinder Pico voidaan helposti ottaa mukaan kaikissa tilanteissa. Voit kantaa laitetta laukussasi, riipuksessa kaulan ympäri tai sijoittaa sen arvoesineisiin. Kätevän kokonsa ansiosta mobiili GPS hälytin voidaan helposti piilottaa ulkopuolisilta henkilöiltä. Laitteessa on myös tehokas akku, joka kestää valmiustilassa 20 päivää.

Paniikkipainike ja puhelutoiminto

MiniFinder Pico on varustettu selkeällä paniikkipainikkeella, jonka avulla laitteen käyttäjä voi tarpeen tullen nopeasti hälyttää ennalta valitut vastaanottajat. Lisäksi laitteessa on sisäänrakennettu puhelutoiminto ja henkilö, joka vastaanottaa hälytyksen, voi siten puhua GPS hälyttimen käyttäjän kanssa. Lisävarmuutta antaa se, että hälytys voidaan kytkeä suoraan hälytyskeskukseen.

Reaaliaikainen paikannus

MiniFinder Pico on tehokas turvallisuusratkaisu ihmisille. Laitteen innovatiivisten toimintojen ansiosta laitetta voidaan myös käyttää varkaudenestolaitteena. Pico tallentaa laitteen tarkan sijainnin reaaliajassa, mikä varmistaa, että apua saa nopeasti, mikäli tilanne sitä vaatii. Lisäksi kaikki järjestelmän sijaintitiedot tallennetaan järjestelmään yhden vuoden ajaksi.

Älykkäät hälytystoiminnot

Pico on varustettu useilla älykkäillä hälytystoiminnoilla. Pico hälyttää, jos laitteen käyttäjä putoaa, eikä voi itse painaa hälytysnappia, tai, jos tuote siirtyy turva-alueen ulkopuolelle. Pico voi myös ilmoittaa ennalta valikoiduille vastaanottajille, jos omaisuus siirretään tai, jos ennalta asetettu nopeusrajoitus ylitetään.

Avainominaisuudet:

Paniikkipainike

Selkeän paniikkipainikkeen avulla laitteen käyttäjä voi hälyttää ennalta valittuja yhteyshenkilöitä. Hälytyksen voi myös suoraan kytkeä hälytyskeskukseen.

Karttapaikannus

Merkitse turvalliset alueet karttaan. Pico ilmoittaa, jos yksikkö poistuu turva-alueelta.

Puhelutoiminto

Kommunikoi Picon käyttäjän kanssa helppokäyttöisen puhelutoiminnon avulla.

Historia

Kaikki paikannukset tallennetaan MiniFinder GO:hon ja ne voidaan helposti analysoida jälkikäteen.

Reaaliaikainen paikannus

Laite tallentaa yksikön sijainnin reaaliajassa. Tarkastele sijaintia suoraan MiniFinder GO:ssa.

Rajoittamaton ulottuvuus

Pico on rakennettu maailman parhaalla GPS-tekniikalla ja se toimii yli 190 maassa.

Putoamishälytys

Pico reagoi välittömästi onnettomuuden sattuessa ja lähettää automaattisen hälytykset putoamisonnettomuuksien yhteydessä.

Varoitus heikosta GPS-kattavuudesta

Pico ilmoittaa jos alueella ei ole GPS-kattavuutta.

Moniohjaus

Useat käyttäjät voivat käyttää MiniFinder GO:ta vastaanottaakseen hälytyksiä ja tarkastellakseen sijaintia.

Liikehälytys

Aktivoimalla liikehälytystoiminnon, Pico lähettää hälytyksen, kun liike havaitaan.

Varoitus akun loppumisesta

Pico ilmoittaa, kun akku alittaa tietyn prosentin.

Nopeushälytys

Pico lähettää hälytyksen, jos laite ylittää asetetun nopeusrajoituksen.


Huom: Järjestelmä toimii MiniFinder-pilvipalvelussa, joka tarvitsee toimiakseen aktiivisen tilauksen. Pakkauksessa ohjeet tilaukselle. Tilaukseen sisältyy puhelinliittymä laitteelle.

24 kk sitova 7,2 € / kk   12 kk sitova 10,3 € / kk   6 kk sitova 11,9 € / kk   Ei sitovuutta 12,7 € / kk 

Paketin sisältö:

  • Pico
  • Micro USB - kaapeli
  • Pikaohje ja käyttöohje
  • SIM-kortti