MINIFINDER NANO TURVAHÄLYTIN JA GPS-PAIKANNIN

Loppuunmyyty

Tuotekoodi: GSE-MFN

Pienikokoinen kellon kaltainen turvalaite monipuolisilla hälytysominaisuuksilla, pitkällä akkukestolla kuin myös todella tarkalla paikannuksella. Ruotsalaista patentoitua suunnittelua.
Laite tarjoaa uskottavaa toiminnallisuutta pienessä muodossa. MiniFinder® Nano on vallankumouksellinen innovaatio henkilökohtaisessa turvallisuudessa ja GPS-paikannuksessa, joka on ihanteellinen ikäihmisille, kognitiivisista oireista kärsiville, lapsille tai ihmisille jotka tekevät töitä vaarallisissa ympäristöissä. Tuotteessa on sykemittari, ja hälytyksen aktivointi voidaan tehdä esimerkiksi sykkeen muutoksista.
Laitteessa on sisäänrakennettu eSIM, GPS, Bluetooth ja WiFi, joka mahdollistaa käyttäjän paikantamisen yli 190 maassa.

Toimitusaika n.2-4 arkipäivää

279,00 €

Nano-Markkinoiden johtava kellonmuotoinen turvahälytin

Nano puetaan mukavasti ranteeseen, mutta sen pystyy helposti irroittamaan rannenauhasta käytettäväksi autossa, laukussa tai missä vain mitä halutaan paikantaa ja seurata.

Turvallisuuden lisäämiseksi voidaan Nanon sykemittaus ja putoamissensori aktivoida käyttäjän tilan valvomiseksi ja automaattisten hälytysten mahdollistamiseksi.

Nano käyttää MiniFinderin erittäin kehittynyttä tekniikkaa pitkän akkukeston mahdollistamiseksi. Valmiustilassa akku kestää jopa 120 tuntia.

Henkilöhälytin, joka sopii kaikille

Haluatko tehostaa työtä terveydenhuollon ja hoivan parissa, lisätä henkilöstön turvallisuutta tai lisätä omaa turvallisuuttasi tai lapsesi ja läheistesi turvallisuutta? Henkilöhälytin MiniFinder Nano, yhdessä seuranta- ja hälytysjärjestelmä MiniFinder GO:n kanssa, on tervetullut apuväline, joka helpottaa kaikkien elämää.

Käytännöllinen suunnittelu

Henkilöhälytin ja rannekoru ovat valmistettu kestävästä ja pehmeästä silikonista. Käytä laitetta kellona tai ota se kotelostaan ja kanna sitä riipuksessa kaulan ympärillä. Henkilöhälytin ladataan nopeasti käyttäen laitteen mukana toimitettavaa kaapelia. Tätä käytetään magneettisen latausliittimen kanssa. Henkilöhälyttimen akun kestoaika on valmiustilassa 120 tuntia ja aktiivisen käytön aikana noin 24 tuntia.

Sykemittari ja putoamisanturi

Nano on varustettu useilla älykkäillä hälytystoiminnoilla. Laite lähettää pulssihälytyksen, jos syke ylittää tai alittaa asetetut raja-arvot, ja putoamishälytyksen, jos laitteen käyttäjä putoaa eikä voi itse hälyttää. Näin voit helposti seurata käyttäjän fyysistä tilaa ja vastaanottaa hälytyksiä odottamattomissa hätätilanteissa.

Paniikkipainike ja puhelutoiminto

Turvahälytin MiniFinder Nano on varustettu selkeällä paniikkipainikkeella, joka mahdollistaa nopean yhteydenoton ennalta asennettuihin puhelinnumeroihin. Lisäksi laitteessa on sisäänrakennettu puhelutoiminto ja henkilö, joka vastaanottaa hälytyksen, voi siten puhua käyttäjän kanssa. Lisävarmuutena hälytys voidaan kytkeä suoraan hälytyskeskukseen.

Paikannus sisätiloissa ja ulkona

MiniFinder Nano tarjoaa tehokkaan turvaratkaisun riippumatta siitä, missä käyttäjä sijaitsee. GPS hälytin lähettää vastaanottajalle laitteen sijainnin reaaliajassa ja tallentaa kaikki sijainnit vuodeksi. Laitteessa on eSIM sekä Bluetooth ja WiFi-siru, joka mahdollistaa paikannuksen sekä sisällä, että ulkona. Laite toimii kaikissa maissa, joissa on GSM/GPRS-kattavuus.

Avainominaisuudet

Sykemittari
Tarkkaile käyttäjän sykettä ja vastaanota hälytyksiä, jos syke ylittää tai alittaa asetetut raja-arvot.
Putoamishälytys
Nano reagoi välittömästi onnettomuuden sattuessa ja lähettää automaattisen hälytyksen putoamisonnettomuuksien yhteydessä.
Puhelutoiminto
Kommunikoi Nano-käyttäjän kanssa helppokäyttöisen puhelutoiminnon avulla.
Paniikkipainike
Selkeän paniikkipainikkeen avulla laitteen käyttäjä voi hälyttää ennalta valittuja yhteyshenkilöitä. Hälytyksen voi myös suoraan kytkeä hälytyskeskukseen.
Reaaliaikainen paikannus
Laite tallentaa yksikön sijainnin reaaliajassa. Tarkastele sijaintia suoraan MiniFinder GO:ssa.
WiFi & Bluetooth
Lähettää sijainnin sisä- ja ulkotiloissa WiFi:n ja Bluetoothin kautta, mikä parantaa laitteen suorituskykyä ja energiankulutusta.
Karttapaikannus
Merkitse turvalliset alueet karttaan. Nano ilmoittaa, jos yksikkö poistuu turva-alueelta.
Rajoittamaton ulottuvuus
Nano on rakennettu maailman parhaalla GPS-tekniikalla ja se toimii yli 190 maassa.
Historia
Kaikki paikannukset tallennetaan MiniFinder GO:hon ja ne voidaan helposti analysoida jälkikäteen.
Moniohjaus
Useat käyttäjät voivat käyttää MiniFinder GO:ta vastaanottaakseen hälytyksiä ja tarkastellakseen sijaintia.
Varoitus akun loppumisesta
Nano ilmoittaa, kun akku alittaa tietyn prosentin.
Varoitus heikosta GPS-kattavuudesta
Nano ilmoittaa, jos alueella ei ole GPS-kattavuutta.

Huom: Järjestelmä toimii MiniFinder-pilvipalvelussa, joka tarvitsee toimiakseen aktiivisen tilauksen. Pakkauksessa ohjeet tilaukselle. Tilaukseen sisältyy puhelinliittymä laitteelle.

24 kk sitova 7,2 € / kk 12 kk sitova 10,3 € / kk 6 kk sitova 11,9 € / kk Ei sitovuutta 12,7 € / kk

Paketin sisältö:

  • Nano
  • Oma latausjohto magneetilla
  • eSIM
  • Pikaohje ja käyttö-ohje (englanti)