MINIFINDER ATTO ELÄIMEN GPS-PAIKANNIN

Outlet!

Tuotekoodi: GSE-MFA

OUTLET!

MiniFinder® Atto yksi pienimmistä GPS-paikantimista eläimille. Mittojen ollessa 65 x 35 mm ja painon 38 g, Atto on sopiva myös pienille eläimille.
Atto on IP67 sertifioitu, joka tarkoittaa sen olevan täysin vedenpitävä ja sopiva ulkokäyttöön. Kiitos kehittyneelle ohjelmistolle ja energiatehokkaille komponenteille, akkukesto on paljon parempi kuin keskiarvoltaan tämän kokoisissa laitteissa on. Valmiustilassa akku kestää 20 päivää ja 3-4 päivää normaalissa käytössä. Atto käyttää älykkäitä algoritmeja samoin kuin MiniFinder® Pico, MiniFinder® Zepto ja MiniFinder® Nano.

Vain 1 kpl jäljellä!

Toimitusaika n.2-4 arkipäivää

179,00 € 249,00 €

Atto-Vedenkestävä GPS paikannuslaite pienemmille ja isommille eläimille

Kun MiniFinder Atto suunniteltiin, oli tavoitteena luoda mahdollisuus käyttää sitä mahdollisimman monilla eläimillä vaikuttamatta kuitenkaan radikaalisti tuotteen ominaisuuksiin.
- Vedenpitävä, jotta sitä voidaan käyttää mahdollisimman monissa ympäristöissä.
- Minimaalinen paino, jotta sitä voidaan käyttää myös pienimmillä eläimillä.
Atto lähettää sijaintidataa MiniFinder GO - palveluun heti, kun se havaitsee liikettä ja laitteen sijainnin voi paikantaa reaaliajassa sovelluksella. Sovelluksessa näet sijaintihistorian, voit määritellä turvalliset alueet ja saada hälytyksen, jos akku tarvitsee latausta.

Minifinder Go -sovellus on maksuton, ja sen saa ladattua joko App Storesta tai Play-kaupasta. Minifinderiä voi seurata useasta puhelimesta.

Isoille ja pienille eläimille

MiniFinder Atto on pienikokoinen GPS paikannuslaite, joka kiinnitetään yksinkertaisesti pienten ja suurten eläinten kaulapantaan. Laite pystyy erittäin tarkasti paikantamaan kadonneen kissan tai karkuteillä olevan koiran. Attolla pystyy myös tehokkaasti paikantamaan isompia eläimiä kuten karjaa ja hevosia ja näin ne voidaan helposti paikantaa ja suojata varkauksilta.

Vedenkestävä laite, jossa on pitkäkestoinen akku

Eläimille tarkoitettu GPS paikannuslaitteemme on IP67-sertifioitu, mikä tarkoittaa sitä, että se kestää jatkuvaa ulkokäyttöä säästä riippumatta. Laitteen akunkesto on 20 päivää valmiustilassa ja 4-5 päivää normaalissa käytössä. MiniFinder Atto ilmoittaa myös etukäteen valituille vastaanottajille, kun akku alittaa tietyn prosentin.

Tarkka reaaliaikainen paikannus

Yhdistämällä MiniFinder Atton MiniFinder GO hälytys- ja paikannusjärjestelmään eläimen tarkkaa sijaintia voidaan helposti seurata reaaliajassa, suoraan matkapuhelimen, tabletin tai selaimen kautta. Kaikki sijaintitiedot tallennetaan MiniFinder GO:hon yhden vuoden ajaksi ja eläimen liikkeet voidaan helposti tarkistaa jälkikäteen.

Arvostettu puhelutoiminto

MiniFinder Atto on varustettu puhelutoiminnolla, josta voi olla hyötyä silloin, kun eläimen omistaja ei ole lähellä eläintä. Soittamalla laitteeseen omistaja kuulee, kuinka eläin käyttäytyy ja mitä alueella tapahtuu. Lisäksi omistaja voi tarvittaessa antaa komentoja, ohjeita tai rauhoittaa levotonta eläintä.

Virtuaalisesti aidattu alue uteliaille eläimille

Eläimet voivat olla uteliaita ja haluavat tutkia vieraita alueita. Karttapaikannustoiminto mahdollistaa turvallisten alueiden merkitsemisen karttaan. Jos eläin poistuu turva-alueelta, Atto lähettää hälytyksen. Turvallisuutta lisää myös se, että rajoittamaton määrä käyttäjiä voi käyttää järjestelmää ja tarkkailla yhdessä eläimiä.

Avainominaisuudet

Reaaliaikainen paikannus
Laite tallentaa eläimen sijainnin reaaliajassa. Tarkastele tarkkaa sijaintia suoraan MiniFinder GO:ssa.
Varoitus heikosta GPS-kattavuudesta
Atto ilmoittaa jos alueella ei ole GPS-kattavuutta.
Karttapaikannus
Merkitse turvalliset alueet karttaan. Atto ilmoittaa, jos eläin poistuu turva-alueelta.
Pitkä akunkesto
Atton akunkesto on 20 päivää valmiustilassa ja 3-4 päivää normaalissa käytössä.
Puhelutoiminto
Atto tukee kaksisuuntaista viestintää. Soita laitteelle, jotta voit antaa komentoja eläimellesi.
Varoitus akun loppumisesta
Atto ilmoittaa ennalta valituille vastaanottajille, kun akku alittaa tietyn prosentin.
Veden- ja iskunkestävä
Atto on IP-67-sertifioitu ja kestää ulkoisia rasituksia säästä riippumatta.
Liikehälytys
Aktivoimalla liikehälytystoiminnon, Atto lähettää hälytyksen, kun liike havaitaan.
Rajoittamaton ulottuvuus
Atto on rakennettu maailman parhaalla GPS-tekniikalla ja se toimii yli 190 maassa.
Nopeushälytys
Atto lähettää hälytyksen, jos laite ylittää asetetun nopeusrajoituksen.
Historia
Kaikki paikannukset tallennetaan MiniFinder GO:hon ja ne voidaan helposti analysoida jälkikäteen.
Flash-muisti
Jos GSM-signaali katoaa, kaikki paikat kirjataan flash-muistiin. Paikat siirretään MiniFinder GO:lle, kun GSM-yhteys on palautunut.

GPS-paikannin vaatii toimiakseen MiniFinderin sivuilta ostettavan liittymän (https://shop.minifinder.se/fi/minifinder-atto-fi). Tarjolla on neljä vaihtoehtoa riippuen sopimuksen kestosta (8,90-15,90 €/kk). GPS-paikantimen mukana tulee QR-koodi laitteen rekisteröimiseen sekä verkko-osoite liittymän hankitaan. Aktivoitu GPS-paikannin toimii EU:n alueella ja lisämaksusta maailmanlaajuisesti.

Paketin sisältö:

  • Atto
  • Micro-USB latausjohto
  • IoT SIM
  • Pikaohje ja käyttö-ohje (englanti)