Manhattan 4-in-1 verkkolaturi ja 8000mAh powerbank

Tuotekoodi: M102452

Verkkolaturi (2x USB-A, 1x USB-C), 5W Qi langaton latausalusta ja 8000mAh powerbank

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

48,50 € 54,90 €

Manhattan 4-in-1 -matkalaturi ja 8000 mAh powerbank tarjoavaa paljon toimintoja yhdellä laitteella. Käytä sitä USB-seinälaturina älypuhelimien, tablettien ja muiden laitteiden lataamiseen kahdesta USB-A- ja yhdestä USB-C-portista.

Voit myös välttää johdot kokonaan ja ladata langattomasti yhteensopivia laitteita 5 W tehoisella latausalustalla. Lähtiessäsi liikkeelle ota virta mukaasi. Laturissa on integroituna myös 8000 mAh varavirtalähde. Sen kätevän digitaalisen numeronäytön avulla voit tarkistaa paljonko akussa on vielä virtaa. Lataa vara-akku suoraan verkkovirran kautta pistorasiasta tai sen USB-C-portin kautta.

Kaiken lisäksi pakkaukseen sisältyy matkoja varten vaihtopäät muille pistoketyypeille: EU, UK ja Yhdysvallat. Monipuolinen latausratkaisu, joka tarjoaa Langattoman latausalustan USB-seinälaturin, varavirtalähteen sekä matka-adapterit.

Tehokas 8000 mAh litiumpolymeeriakku pitkäaikaiseen ja luotettavaan käyttöön. Lataa langattomasti yhteensopivia laitteita jopa 5 W:n teholla. Kolme 2.4A / 5V latausporttia: 2 x USB-A ja 1 x USB-C.

Toimitetaan vaihdettavilla Yhdysvaltojen, EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan pistokkeilla. Ylikuormitus-, ylivirta- ja ylikuumenemissuoja. Digitaalinen numeronäyttö, josta näet akun tilan yhdellä silmäyksellä.

Akun nopea lataus seinäpistokkeesta tai USB-C-portin kautta (3A / 5V). Kompakti, kannettava ja kevyt muotoilu helpottaa matkustamista. Yhden vuoden takuu.

    Tekniset tiedot:
    • Takuu: 12 kk
    • Varavirtalähde: 8000 mAh
    • Pakkaus sisältää: Laturi ja powerbank, EU-, UK- ja US-pistokkeet, pikaopas (englanniksi)
    • Väri: Musta