DAHUA EPOE-Tallennin 16 IP-KAMERAA, 8 X EPOE

Tuotekoodi: NVR5216-8P-4KS2E

ePoella syötät virtaa laitteille jopa 800 metrin päähän 

 • 16-kanavaa
 • 8 x ePoE porttia

 • 649,00 €

  Dahua NVR5216-16P-4KS2E PRO ePoE NVR- tallennin

  Laadukas Dahua NVR5216-16P-4KS2E Pro- sarjan NVR tallennin kuudelletoista valvontakameralle ePoE virransyötöllä.

  Tallentimen ePoE mahdollistaa virran syöttämisen valvontakameroille jopa 800m saakka. Huomioithan, että valvontakamerassa täytyy olla myös ePoE tuki, mikäli tälle syötetään virtaa ja dataa yli 100m.

  Liitä tallentimeen Dahuan valvontakamerat, tallennin etsii kamerat automaattisesti, eikä käyttöönotto vaadi erillistä kameran alustusta.

  Dahua IP- kameratallentimessa uusin H.265 videopakkaus, tuki 12Mp resoluutiolle, ANR ominaisuus verkon katkeamisen varalle sekä Fisheye Dewarping ja ANPR ym.

  Etäkatselu älypuhelimella / mobiililaitteilla ja tietokoneella

  Kun tallennin liitetään verkkoon voi valvontajärjestelmää hallita etänä. Etäkatselu/hallinta ohjelmisto ladattavissa veloituksessa älylaitteilla ja tietokoneelle. SmartPSS PC-ohjelmisto mahdollistaa järjestelmän täydellisen hallinan tietokoneen kautta. Kun tallennin asennetaan esimerkiksi ICT- tilaan, on käyttö esimerkiksi valvomon tai toimiston tietokoneen kautta helppoa. Etäkäyttö älypuhelimella tekee myös järjestelmän käytöstä mielekästä,voit koska tahansa tarkistaa kameravalvonnan tilanteen älylaitteestasi sekä tarkastella tallennushistoriaa.

  Etäkatseluohjelman käyttö ei vaadi julkista IP osoitetatta.

  Fisheye Dewarping - kalansilmäkameran ominaisuus

  Valvontakameratallentimessa Fisheye Dewarping ominaisuus jonka avulla kalansilmäkameran kuvaa mahdollista rajata ja "pilkkoa" suoraan tallentimelta. Enää et tarvitse kuvan "pilkkomiseen" erillistä selainohjelmistoa vaan "pilkkominen" hoituu nopeasti suoraan tallentimelta. Ominaisuudesta valittavissa myös suoraan asetuksia kuten 180° ym.

  ANR, ei ongelmia vaikka verkko katkeaisi

  ANR teknologia suunniteltu verkon katkeamisen varalle. Jos verkko jostain syystä katkeaa valvontakamerat tallentavat videokuvaa suoraan valvontakameran sisäiseen microSD muistikorttiin. (Huom. valvontakameroissa täytyy olla asennettuna microSD kortit). ANR ominaisuus ei ole käytössä, mikäli valvontakameralta katkeaa virta.

  Kun verkkoyhteys palautuu NVR tallennin siirtää tallenteet automaattisesti kameroilta tallentimen kiintolevylle. Ominaisuus pitää huolen siitä että tallennus toimii häiriöiden ja katkostenkin aikaan.

  4K Ultra HD resoluutio

  Tallentimessa tuki jopa 12MP 4K resoluutiolle. 4K resoluutio on noin neljä kertaa tarkempaa kuin edeltäjänsä 1080p Full HD.
  4K videokuva mahdollistaa tarkkojenkin yksityiskohtien havainnoinnin videokuvasta.

  Tallennin käsittelee ja pakkaa vaivatta 4K kuvalaatua. Laitteessa neliydinprosessori.

  Hanki osaksi 4K tallenninta Dahuan 4K kamerat ja nauti videon huikeasta tarkkuudesta.

  ANPR rekisterikilven tunnistus

  Tallentimessa tuki valvontakameroille, jossa ANPR (eli rekisterikilven tunnistus). Toiminnolla voidaan ohjata esimerkiksi sisään ja poistumistien puomia. Huomioithan että valvontakamerasta täytyy myös löytyä ANPR, mikäli ominaisuutta halutaan käyttää.

  Jopa 20 teratavua tallennustilaa

  NVR5216-16P-4KS2E verkkotallennin on varustettu kahdella 3.5" SATA-paikalla. Tallentimeen voidaan asentaa maksimissaan 2×10TB levyä, jolloin tallennustila on jopa 20 teratavua.

  Tallentimen hinta ei sisällä kiintolevyjä, valitse levyjen koko ja kappalemäärä tallennusvaatimusten perusteella.


  Lisätietoja: