COLIBRI Valvontakamerapaketti, 8CH 2TB 4XB

Tuotekoodi: COL-IP8/4B

Valmis kodin, myymälän tai toimiston IP videovalvontajärjestelmä 

• 1 kpl tallennin, 8 PoE-kanavaa
• 4 kpl Full HD IR-bulletkameraa, 3,6 mm
• 4 kpl Cat6 U/UTP kaapelia a` 20m
• 1 kpl 2Tb kovalevy (valmiiksi asennettuna)
• Varoitustarra "tallentava kameravalvonta"

Laitteilla 24kk takuu! 

Toimitusaika: n. 2-4 arkipäivää

819,00 € 889,00 €

Lisätarvikkeet:

Kytkentäkotelo Bullet-kameralle

Kytkentäkoteloa käyttämällä saat asennuksesta ammattimaisen ja siistin!


Valmis kodin, myymälän tai toimiston IP videovalvontajärjestelmä

Järjestelmä sisältää neljä IP valvontakameraa, joissa pimeänäköä varten on älykkäät ja tehokkaat IR-valot. Kamera näkee noin 30 metriä pimeässä. Kamerat voi sijoittaa sisälle tai ulos. Kameroiden sääsuojaluokitus on IP67 eli kameran voi jopa upottaa hetkeksi veteen.

Asennusta varten järjestelmän mukana on tarvittavat valmiskaapelit ja muuntaja virransyöttöä varten. Videotallennin tallentaa 1080p teräväpiirto-videokuvaa. Teräväpiirtokuva on kodin TV tekniikasta tuttua FullHD 1080p valvontakuvaa. Teräväpiirtokuva on noin kuusi kertaa tarkempaa kuin perinteinen videokuva. Colibri mahdollistaa kohteen etävalvonnan tietokoneella tai mobiililaitteen avulla.

Tämä paketti sisältää neljä valvontakameraa, ja neljä kanavaa jää varalle. Voit hankkia lisäkameroiksi tarpeitasi vastaavat Colibrin tai Dahuan valvontakamerat!

Järjestelmä tukee myös IVS-(älykkäitä) ominaisuuksia, kuten Tripwire-ansalanka. Älykkäiden hälytystoimintojen ansiosta voit helposti ehkäistä "turhia" liiketunnistus hälytyksiä, tilaamalla esim. puhelimeesi hälytyksen vain itse määrittelemäsi hälytyslinjan ylityksistä! Lisäksi tallennin tukee myös Dahua-valvontakameroita, joten voit laajentaa järjestelmääsi vaikkapa Dahuan zoomattavilla tai ohjattavilla valvontakameroilla!

PoE virransyöttö

Tallennin syöttää virran kameroille yhtä kaapelia pitkin yhdessä datan kanssa, joten kamera ei tarvitse pistorasiaa läheisyyteen. Helppo asennus!!