COLIBRI Valvontakamerapaketti, 4CH 1TB 4XB, 22"

Tuotekoodi: COL-IP4/4B-N

Valmis kodin, myymälän tai toimiston IP videovalvontajärjestelmä 

• 1 kpl tallennin, 4 PoE-kanavaa
• 4 kpl Full HD IR-bulletkameraa, 3,6 mm
• 4 kpl Cat6 U/UTP kaapelia a` 20m
• 1 kpl 1Tb kovalevy (valmiiksi asennettuna)
• 22" TFT-näyttö ja 1,5 m HDMI-kaapeli
• Varoitustarra "tallentava kameravalvonta"

Laitteilla 24kk takuu! 

Toimitusaika: n. 2-5 arkipäivää

869,00 € 899,00 €

Lisätarvikkeet:

Kytkentäkotelo Bullet-kameralle

Kytkentäkoteloa käyttämällä saat asennuksesta ammattimaisen ja siistin!


COLIBRI - LAADUKAS JA KUSTANNUSTEHOKAS RATKAISU KAMERAVALVONTAAN

Olet luultavasti harkinnut kameravalvonnan hankkimista parantaaksesi kotisi turvallisuutta, mutta satojen valvontakameroiden ja järjestelmien valikoimasta et osaa päättää mikä olisi sinulle sopiva järjestelmä.

COLIBRI-valvontakamerapaketti tarjoaa ratkaisun ongelmaasi! Se on tallentimesta ja laadukkaista FullHD-valvontakameroista koostuva valmis järjestelmä. Se sopii niin kotiin, mökille kuin pienen yrityksenkin valvontaan!

Kaiken muun hyvän lisäksi, se on myös helppo käyttää suomenkielisen käyttöjärjestelmän ansiosta, sekä voit myös katsella live-kuvaa tai tallenteita ilmaisella mobiilisovelluksella, mistäpäin maailmaa tahansa!

Suoriudut asennuksesta vaivatta yksinkin, ilman ammattiapua! Mikäli kuitenkin tarvitset apua tai ohjeita, niin otat vaan yhteyttä meihin. Me autamme sinua! Turvalaitekauppa.fi asiakkaille on aina ilmainen tuki!

Valmis kodin, myymälän tai toimiston IP videovalvontajärjestelmä

Järjestelmä sisältää neljä IP valvontakameraa, joissa pimeänäköä varten on älykkäät ja tehokkaat IR-valot. Kamera näkee noin 30 metriä pimeässä. Kamerat voi sijoittaa sisälle tai ulos. Kameroiden sääsuojaluokitus on IP67 eli kameran voi jopa upottaa hetkeksi veteen.

Asennusta varten järjestelmän mukana on tarvittavat valmiskaapelit ja muuntaja virransyöttöä varten. Videotallennin tallentaa 1080p teräväpiirto-videokuvaa. Teräväpiirtokuva on kodin TV tekniikasta tuttua FullHD 1080p valvontakuvaa. Teräväpiirtokuva on noin kuusi kertaa tarkempaa kuin perinteinen videokuva. Colibri mahdollistaa kohteen etävalvonnan tietokoneella tai mobiililaitteen avulla.

Järjestelmä tukee myös IVS-(älykkäitä) ominaisuuksia, kuten Tripwire-ansalanka. Älykkäiden hälytystoimintojen ansiosta voit helposti ehkäistä "turhia" liiketunnistus hälytyksiä, tilaamalla esim. puhelimeesi hälytyksen vain itse määrittelemäsi hälytyslinjan ylityksistä! Lisäksi tallennin tukee myös Dahua-valvontakameroita, joten voit laajentaa järjestelmääsi vaikkapa Dahuan zoomattavilla tai ohjattavilla valvontakameroilla!

PoE virransyöttö

Tallennin syöttää virran kameroille yhtä kaapelia pitkin yhdessä datan kanssa, joten kamera ei tarvitse pistorasiaa läheisyyteen. Helppo asennus!!