COLIBRI Valvontakamerapaketti, 4CH 1TB 2XB+2XD, 22"

Tuotekoodi: COL-IP4/4M-N

Valmis kodin, myymälän tai toimiston IP videovalvontajärjestelmä 22" näytöllä!

• 1 kpl tallennin, 4 PoE-kanavaa
• 2 kpl Full HD IR-bulletkameraa, 3,6 mm
• 2 kpl Full HD IR-domekameraa, 3,6 mm
• 4 kpl Cat6 U/UTP kaapelia a` 20m
• 1 kpl 1Tb kovalevy
• TFT-näyttö ja 1,5 m HDMI-kaapeli
• Varoitustarra "tallentava kameravalvonta"                                                  

Laitteilla 24kk takuu! 

Toimitusaika: 2-4 arkipäivää

829,00 € 899,00 €
Please select variants first

Lisätarvikkeet:

Kytkentäkotelo Bullet-kameralle

Kytkentäkotelo Kupu-kameralle

Seinäasennusjalka Kupu-kameralle

Kytkentäkoteloa käyttämällä saat asennuksesta ammattimaisen ja siistin!


Valmis kodin, myymälän tai toimiston IP videovalvontajärjestelmä

Järjestelmä sisältää neljä IP valvontakameraa, joissa pimeänäköä varten on älykkäät ja tehokkaat IR-valot. Kamera näkee noin 30 metriä pimeässä. Kamerat voi sijoittaa sisälle tai ulos. Kameroiden sääsuojaluokitus on IP67 eli kameran voi jopa upottaa hetkeksi veteen.

Asennusta varten järjestelmän mukana on tarvittavat valmiskaapelit ja muuntaja virransyöttöä varten. Videotallennin tallentaa 1080p teräväpiirto-videokuvaa. Teräväpiirtokuva on kodin TV tekniikasta tuttua FullHD 1080p valvontakuvaa. Teräväpiirtokuva on noin kuusi kertaa tarkempaa kuin perinteinen videokuva. Colibri mahdollistaa kohteen etävalvonnan tietokoneella tai mobiililaitteen avulla.

Järjestelmä tukee myös IVS-(älykkäitä) ominaisuuksia, kuten Tripwire-ansalanka. Älykkäiden hälytystoimintojen ansiosta voit helposti ehkäistä "turhia" liiketunnistus hälytyksiä, tilaamalla esim. puhelimeesi hälytyksen vain itse määrittelemäsi hälytyslinjan ylityksistä! Lisäksi tallennin tukee myös Dahua-valvontakameroita, joten voit laajentaa järjestelmääsi vaikkapa Dahuan zoomattavilla tai ohjattavilla valvontakameroilla!

Tallennin syöttää virran kameroille yhtä kaapelia pitkin yhdessä datan kanssa, joten kamera ei tarvitse pistorasiaa läheisyyteen. Helppo asennus!!Lisätietoja: