AJAX-Langaton hälytysjärjestelmä Peruspaketti

Tyylikkäin ja helppokäyttöisin!

Tuotekoodi: StarterKit

Suojaa kiinteistösi helposti ja nopeasti

Jo peruspakettiin sisältyy kaikki, mitä tarvitset kiinteistön suojaamiseen.

- Hub (keskusyksikkö)

- MotionProtect (liiketunnistin)

- DoorProtect (ovikosketin)

- SpaceControl (kauko-ohjain) 


Toimitusaika: 2-5 arkipäivää

Valitse variaatio:

349,00 € 401,90 €
Please select variants first

AJAX-Turvallisuutta tyylillä!

Ajaxin langaton hälytysjärjestelmä on yhtä turvallinen kuin langallinen järjestelmä - yhteys on salattu ja suojattu häiriöiltä automaattisella kanavanvaihdolla. Keskusyksikköön eli Ajax Hubiin on mahdollista lisätä jopa 100 langatonta yksikköä ja järjestelmällä voi olla jopa 50 eri käyttäjää.

Hubia ja hälytyslaitteita voit helposti seurata sekä ohjata suomenkielisellä Ajax -sovelluksella (iOS/Android). Yksikkö on mahdollista yhdistää suoraan verkkoon (Ethernet liitetään reitittimeesi) ja/tai siihen voi lisätä myös SIM -kortin. GSM -yhteyden ansiosta järjestelmä hälyttää silloinkin, kun internet-yhteyttä ei ole tai se katkeaa.

Voit täydentää järjestelmääsi tilaamalla myös palovaroittimet, vuotovahdit sekä muita turvallisuuttanne parantavia AJAX-lisälaitteita!


Sabotaasitunnistus

Uhkien hallinta
Ajax on suojattu niin itse laitteistoa kuin sen ohjelmistoa vastaan suunnatuilta sabotaasi-iskuilta. Järjestelmän suunnittelussa on otettu huomioon kaikki järjestelmää vastaan kohdistuvat uhkat. Ilmaisimissa on sabotaasitunnistin, ja radiokanava on häirintäsuojattu. Järjestelmä tunnistaa ulkopuoliset sabotaasiyritykset välittömästi.


Virtakatko
Virtakatkon sattuessa järjestelmä antaa siitä ilmoituksen ja jatkaa toimintaa akkuvirralla


GSM-häirintä
Jos GSM-yhteydessä on ongelmia, järjestelmä toimii Ethernetin tai Wi-Fin(HubPlus) kautta


Hakkerointi
Kaikki data on salattua

Verkko-ongelmat
Jos verkossa on ongelmia, järjestelmä toimii GSM-verkon kautta


Radiohäirintä
Järjestelmä ilmoittaa radiohäirinnästä ja vaihtaa toiselle taajuudelle


Ilmaisimen irrotus
Kaikissa järjestelmän osissa on sabotaasikytkin. Laite antaa hälytyksen jos sen kansi irrotetaan

Ilmaisimen häiriö
Keskusyksikkö tarkkailee siihen yhdistettyjen tunnistimien toimintaa ja antaa hälytyksen jos yhteys johonkin niistä katkeaa


Palvelinongelma
Ajax Cloud antaa ilmoituksen jos yhteys keskusyksikköön katkeaa

Jeweller

Ainutlaatuinen radiotekniikka takaa pitkän kantaman ja vakaan toiminnan
Jeweller on Ajaxin kehittämä radiotekniikka, joka on yhtä luotettava ja tehokas kuin langallinen yhteys. Kaikki data on salattua ja salaukseen käytetään vaihtuvaa algoritmiä, mikä estää kaappauksen ja väärinkäytön. Mahdollisessa häirintätilanteessa järjestelmä antaa välilttömästi ilmoituksen ja vaihtaa taajuutta. 

Hämmästyttävä kantama
Jewellerin ansiosta keskusyksikön ja tunnistimien etäisyys toisistaan voi olla peräti 2 km. Laitteet säätävät lähetystehon etäisyyden mukaan. Näin energiaa säästyy ja pariston käyttöikä voi olla jopa 7 vuotta. 


Malevich-käyttöjärjestelmä

Vakaa käyttöjärjestelmä takaa Ajaxin luotettavan toiminnan
Malevich on Ajaxin käyttöjärjestelmä, joka pystyy hyödyntämään monikanavaista pilviyhteysprotokollaa. Se pystyy hallinnoimaan satojen radiolaitteiden järjestelmää ja lähettämään samanaikaisesti välittämään hälytyksiä IP-kanavissa, puhelimitse ja tekstiviestitse. Siinä on siis kaikki tarvittavat turvaominaisuudet. Lisäksi se on tehokkaasti suojattu hyökkäyksiltä.

Ajax Cloud

Ajax Cloud -pilvipalveluun kuuluu edistyksellinen järjestelmän toimintatilan tarkkailu kaikkialla kellon ympäri
Ajaxin kehittämä digitaalinen ekosysteemi käyttää hyväkseen kaikkia Ajaxlaitteiden ominaisuuksia. Ajax Cloud -pilvipalvelun ansiosta kaikki tapahtuu tarkasti ja kontrolloidusti. Kun ilmaisin reagoi, keskusyksikkö lähettää muutamassa millisekunnissa hälytyksen palvelimelle ja edelleen käyttäjälle. Järjestelmää koskevat asetukset voi tehdä muutamalla painalluksella etänä. Käyttöjärjestelmäpäivitysten avulla järjestelmään voidaan tuoda uusia ominaisuuksia.

SmartBracket

Nopea asennus
Myös ammattilaistason laitteiston asentaminen voi olla helppoa. Tunnistimissa on paristot valmiina ja ne ovat käyttövalmiita suoraan pakkauksesta. Ajax-mobiilisovelluksen avulla voit tehdä asetukset missä tahansa. Sen jälkeen kiinnität tunnistimen SmartBracket-kiinnikkeen avulla seinään, ja järjestelmä on käyttövalmis.

  • Ajax StarterKit asentamiseen kuluu keskimäärin alle 30 minuuttia
  • Asentaminen ei vaadi erityistaitoja tai -työkaluja
  • Ilmaisimet ovat asennusvalmiita suoraan pakkauksesta
  • Mobiilisovelluksella voi käyttää interaktiivisia asennusohjeita
  • Tunnistimien toiminnan voi tarkistaa puhelimen avulla

Mobiilisovellus

Suojaa kiinteistön yhdellä kosketuksella
Ajax Security System -sovellus on virtuaalinen ohjauskeskus, joka on käytettävissäsi aina. Sovelluksen avulla voit tarkistaa onko järjestelmä kytkettynä, kytkeä sen päälle/pois tai muokata asetuksia. Kaikki kätevästi puhelimella tai tabletilla.