IMOU valvontakamerat

Tyylikkäät ja helppokäyttöiset markkinajohtaja Dahuan valmistamat IMOU- kameravalvontatuotteet on suunniteltu suojaamaan kotiasi. Imou kameravalikoimasta löytyy sekä sisä- että ulkokameroita eri resoluutioilla ja monipuolisilla toiminnoilla: PIR liiketunnistus, aktiivinen ääni- ja valohälytys, kaksisuuntainen keskustelu ja yökuvaus.

Tapahtumat voidaan tallentaa halutessaan myös Imou Pilveen, jossa ne ovat helposti selattavissa.

IMOU-kamerat ovat myös liitettävissä AJAX-Hälytysjärjestelmän kanssa samaan mobiilisovellukseen, jolloin hälytyksen sattuessa on helppo ja nopea katsoa live-kuvaa kohteesta.

Yksittäiset IMOU kamerat toimivat 2,4GHz wifi-verkossa.



Imou Pilvi

Imou Pilvipalvelu tekee elämästäsi helppoa. Reaaliaikainen livekuva kaikista Imou-kameroista, muistikortin tallenteet ja ilmoitukset hälytyksistä ovat aina saatavillasi - veloituksetta!

Tapahtumat voi halutessaan myös tallentaa Imou Pilvipalveluun, josta ne on helposti selattavissa. Tämä lisäpalvelu maksaa vain muutaman euron kuukaudessa. Imou Pilvi on yhteensopiva myös Echo Show ja Google Home -laitteiden kanssa.

Muut eivät voi nähdä henkilökohtaisia tietojasi. Kaikki tallenteet ovat salasanalla suojattuja parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi.

Hinnat pilvitallennus (ei pakollinen)

Pilvitallennus  Hinta (kuukausi) Hinta (vuosi)
3 päivää                  1,99 €                 19,99 €
7 päivää                  2,99 €                29,99 €
30 päivää                6,99 €                69,99 €

Hinnat voivat muuttua, tarkista ajantasainen hinta sovelluksesta


Ilmainen mobiilisovellus ladattavissa > Google Play     > App Store